crema anestezica?

crema anestezica? | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

Stiti careva ceva de crema Emla(sper sa nu fie reclama).Am citit intr-o postare tot de aici de pe site cineva(nu imi vine acu numele) o recomanda ca fiind buna inainte de epilatul inghinal..te scapa de durere....
Apoi am cautat pe google si am gasit inca un site un se recomanda folosirea acestei creme ca un mic anestezic.
Ati folosit careva dintre voi?Ma tenteaza foarte tare.... nu ar fi super sa scapam de durere aia cam insuportabila?
Daca va intereseaza si nu e reclama o sa postez si adresa site-ului unde am citit despre crema.
Ati incercat-o careva?acu imi amintesc ca am citit la un subiect cu gravidutze parca.Daca ati procurat-o careva poate ma ajutati cu un pret.
Astept raspunsurile dumneavoastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Si pe mine ma intereseaza. Chiar nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

crema nu stiu, dar stiu spray: lidocaina. din pacate efectul anestezic merge foarte bine pe mucoase, mai putin in rest.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri.Am mai auzit si de lidocaina dar nu stiu pe cineva caresa o fi testat.Tare ma tenteaza crema asta.
Daca o testati careva va rog sa ne dati de veste
Pana atunci...La multi ani si sa aveti un an cu cat mai bune impliniri si sa vi se implineasca visele.La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iu_lia spune:

Din cate stiu se gaseste foarte greu.Personal n-am cumparat-o dar am intrebat o doctorita asta vara si-mi zicea ca numai cu mari eforturi o gaseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am incercat eu Xilina si pe piele nu are nici un efect( e tot anestezic local, fiole). Dar de fapt nu mi-a mers nici injectata, la epiziotonie.
Cred ca ar trebui sa fie ceva special pt epilat, sa amorteasca pielea dar sa si treaca efectul dupa ceva vreme. Cam complicat. Oricum, urmaresc subiectul cu interes maxim, si eu.
Revin, uite un site cu informatii: http://www.drugs.com/cdi/emla-cream.html
Cica este un amestec de lidocaina si prilocaina(in traducere libera). Ma indoiesc ca s-ar gasi in Romania...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu am folosit lidocaina spray ptr o masea cand eram gravida.Da imi amortea toata gura,oare pe piele nu e are efect la fel?.Din pacate era imprumutata de la dr meu,ca e super scumpa aici.
Care incearca sa ne spuna si noua...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

[size3]Sarbatori Fericite[/size3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ma scuzati!Nu lidocaina am folosit ci xylocain(e de fapt acelasi lucru),dar m-am uitat acum la linku pus de Alina,si mi-am adus aminte.
Din cate am citit par a fi periculoase toate...evident ca orice medicament.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

[size3]Sarbatori Fericite[/size3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

a gasit cineva crema Emla in farmacie ???

cat costa? unde?

vreau si eu , daca asa scap de durerea epilatului inghinal..

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Fetelor la subictul unde am citit eu(si a carui titlu nu mi-l amintesc)scria ca se gaseste undeva in Bucuresti dar laun pretnu foarte acesibil.Promit sa caut adresa exacta si revin.

Mergi la inceput