Gravidute si mamici de CLUJ-43
Raspunsuri - Pagina 14
dpop spune:
pufulet, ii zice cred batatura de la supt, si a mea a facut de cateva ori.in mijlocul buzei de sus. in carte zice ca nu doare, si eu cand i-am luat pilicica jos ca atarna, nu a comentat, nici n-a simtit.
mami de irina
Victo spune:
diana, mersi de raspuns..o sa incerc si eu. dar al meu nici vorba sa aiba 4 saptamani..dar sterilizatorul tau face chestii din astea?
mai fetelor care folositi huggies, la aprox 5 kg sa zicem, inca n-are..dar pana termin pampersurile va avea...ce nr sa iau? nr 3? ca la pampers asa ar veni.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dpop spune:
victo, a meu e de plastic. se vede mai murdar pe fund dupa o vreme. eu am primit cu el pliculete cu doza de acid citric pt 5 curatari cred, cu instructiunea ca la 2-4 sapt sa fac operatia. eu am ales termenul mai lung . apa fiind dura, se depun chestiile alea. ca la incalzitoarele electrice, trebe curatata rezistenta periodic
mami de irina
OanaAlina spune:
victo - si sterilizatorul meu este de plastic... eu l-am primit si nu a fost nou... insa pe fund tot asa are depuneri... deci voi cum ziceti ca trebuie facut? cu otet? in ce proportii?
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
dpop spune:
oana, uite aici instructiunile:
1. Mix one of the enclosed sachets of citric acid (10gms) with 200ml of water. Pour into the empty steriliser. Do not put lid on. Switch on for 1-2 minutes. Switch off at mains and leave to stand for 30 minutes. Drain and rinse out the steriliser. Run a full cycle empty with the lid on, using exactly 90ml of water. Wipe out the steriliser. (Citric Acid is available from most chemists - avoid contact with eyes as this may cause irritation. Keep out of reach of children.)
OR:
2. Pour 100ml vinegar mixed with 200ml cold water into steriliser. Allow to stand in the unit until any lime scale has dissolved. Empty the unit and rinse thoroughly.
astea sunt valabile pt avent.
mami de irina
dpop spune:
deci daca faci cu otet nu mai trebuie incalzit, il lasi o ora-doua acolo, speli bine si apoi rulezi totusi un ciclu in gol, adica fara sticle. gasesti si pe net cum se face, daca cauti cu gugal.
mami de irina
Ioana13 spune:
Va dorim o seara placuta urmata de un an plin de sanatate, succese si realizari pentru bebei ( mincat diversificat fara mofturi, iesit dintisori fara durere, mers, dormit toata noaptea, vorbit) si pentru parintii de bebei.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
La multi ani fetelor si un an nou plin de realizari!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
RAMONELLA spune:
La multi ani!!!Anul ce vine sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large