Contraceptive injectabile

Contraceptive injectabile | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

ati folosit contraceptive injectabile? ce pret au? cat de des trebuiesc repetate?? au efecte negative??? plss pareri!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sa speram ca nu vorvesti de Depo-Provera, astea se fac la fiecare 3 luni! Dar efectele negative wow la mine au fost din belsug , sa trecem pe langa faptul ca ma ingrasam in fiecare zi, cu nervi stateam la pamint, apoi m-am cam certat cu toti prietenii in perioada aia si tipam din orice , consoarta nici macar nu mai recunostea!!!!Ii dadeam shit cam in fiecare zi tin mine ca dupa a treia luna am ajuns la doctor si i-am spus ca daca mai imi face una ma divortez de barbat si ii dau in judecata cu injectia lor cu tot!Daca vrei motiv de divort baga Depo in 3 luni esti single.......hai ca glumesc acum.Eu am gresit am stiut o fata careia i-a mers foarte bine si am zis sa incerc si eu numai dupa aceea mi-am dat seama ca fata respectiva era cam dusa si ea! Da na nu recunoasteam efectele pt ca nu avusesem deaface.Ea era deja divortata de doi, haaaaaaaaaa si asta in scurt timp ,unul dupa altul. A fost vina mea ca nu am studiat bine ce si cum poate sa se intimple cand fac injectia asa ca abia de prin luna a doua am inceput sa caut pe internet si tot ce scriau fetele acolo mi se intimpla si mie.O greseala imensa bine ca a trecut!Oricum pe scurt nu as mai repeta greseala .Asta este din punctul meu de vedere, poate alte fete s-au simtit excelent.Chiar as vrea sa vad cate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

LEmoni
Eu am facut o singura data o injectie din asta,la 3 luni dupa nastere. Aveam vreo 70-75 de kile la 1.77, adica eram slabuta si finuta dupa nastere. Asta era in februarie. In august la botez bateam lejer suta de kile, in conditiile in care alaptam si aveam grija ce mananc. Ma ingrasam band apa chioara.
Au trecut 5 ani de atunci si abia am ajuns la 78 de kile,mai am de munca pana sa ajung ca inainte de injectie. Si asta in ultimii doi ani,inainte nu am slabit un gram macar,asa mi-au fost dati toti hormonii peste cap.
Cand m-am dus la ginecolog sa-l injur bine,a zis ca deh, am avut ghinion,unele femei nu au niic o problema,la altele poate avea efecte negative.

Eu zic sa pui sterilet daca nu vrei pilule,condom sau..grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Wow, dupa asa o "reclama", nu cred ca se mai incumeta cineva sa faca injectia cu homoni - decat daca isi propune o cura de... ingrasare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si eu am facut Depo Provera, nu una ci 3, asta pe perioada alaptarii. La mine principala dereglare a fost C.M. prelungit foaaaarte mult. Acum iau pilule ca sa ma reglez hormonal. Si s-a oprit.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

wooww ce de efecte adverse (negative!!). m-am potolit.....nu imi mai trebuie, nu vreau sa divortez...
acuma serios va multumesc de raspunsuri. ma gandeam eu ca are o doza cam mare de hormon (cat sa ajunga 3 luni!!) si are efecte negative asupra organismului!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Lemoni, negativa experienta ai avut...

Din ce am gasit, provoaca pierderea masei osoase posibil ireversibil. Dupa regula bunului simt ar trebui interzise, dar bunul simt nu primeaza in industria farmaceutica.

"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Nici nu stiti cat ma bucur ca am gasit subiectul asta pe forum.Aveam intentia sa-l deschid eu, pt ca sunt disperata.Am facut si eu injectabil cu Megestron (Depo Provera, denumirea veche)dupa nastere. Cand am inceput aveam 59 kg, iar cum am 67 !!! Am inceput sa ma ingras dupa prima luna de utilizare, dar nu am vrut sa cred ca e din cauza injectiei. Ca sa fiu sincera, imi era mult mai usor sa fac o injectie odata la 3 luni decat sa stau cu pilule in fiecare zi... Am facut pana acum 2 injectii si urmeaza sa o fac pe a treia luna urmatoare. Pe care binenteles ca nu o sa o mai fac, nu vreau sa ajung la suta de kg. Deci fetelor, urmati-ne sfatul astora mai patite, sa nu ajungeti si voi in situatia noastra. Nu va mai zic ca de cand cu injectabilul "miraculos" sunt intr-o depresie continua.. Sper ca v-am convins sa va luati gandul de la acesta metoda...

Mergi la inceput