OFF,AM FOST INTR-O MICA, MARE EROARE....
ANGI A NASCUT PRIN CEZARIANA DE URGENTA...NU S-A DILATAT DECAT PANA LA 6 CM.,IAR CAPSORUL LUI VIKTOR SE BLOCASE IN BAZIN....ACUM SUNT LA TERAPIE INTENSIVA SI SUNT BINE ATAT CAT SE POATE....
VIKTOR ARE 3.600....iertati-ma pt.versiunea mai optimista...dar important e ca sunt bine....Oricum asa a vrut Dumnezeu sa fie!
Salutare zuzelor !
Cred ca e cam a cincea oara cand ma asez la PC sa postez si eu ceva ...sper ca de data asta sa reusesc. Aseara am avut pb cu calc si n-am putut intra .
Sfat pentru zuzele gravidutze : odihniti-va cat mai puteti , ca dupa ce vin bebeii o sa fie vai de fundul vostru...si la propriu , si la figurat . ![]()
Eu sunt cam sleita , nasterea a fost o experienta f. obositoare , apoi chinul cu alaptatul ...acum am colici , Doamne , sunt groaznice

...simt ca-mi taie cineva stomacul felii , si durerea radiaza pe sub diafragma pana in spate...pe sub coaste .In acelasi timp , multumesc lui Dumnezeu ca fetita mea a scapat deocamdata de nenorocitele astea de colici...m-as chinui 24 ore in dureri numai sa stiu ca pe ea nu o doare nimic.
Iau Sab Simplex si ma mai lasa pe moment.
Si taietura de la fofo este nashpa ...am momente cand nu pot sta pe scaun . Bag Ketonal la greu ...
Insa , in momentul cand copilul meu ma cheama langa el , uit de orice durere , parca-mi ia Dumnezeu cu mana . Este ceva fenomenal , am descoperit in mine resurse de dragoste nebanuite ...am sa va scriu mai pe indelete ce sentimente ma incearca din momentul in care am vazut-o prima oara .
Pupici
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?