*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Fetelor, care beti ceai de zmeur ? Eu am de la Plafar, dar e din frunze de zmeura. E la fel ? Pe prospect nu scrie cum ca ar ajuta la nastere .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

Da,pai tocmai din frunze de zmeur tre sa fie.Nu scrie ca ar ajuta la nastere,dar iti spun eu ca ajuta.Si inca cum...As mai naste de 100 de ori...a fost floare la ureche..hihi...
Crede-ma ca ajuta.O spun eu si alte mamici.
Pupici!Nastere usoara!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pfoai, m-am trezit la doispe...si simt ca-mi vajaie capul. clar, prea mult somn strica! :-)

HAI, ANGEEEEEE!!! BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
docdecap, pe tine contam sa ne deai vestile cele bune. mama-mama, de-abia le-astept!

cornilia, felicitari pt bebe alma si refacere rapida. alma, bine-ai venit, sa fii cumintica si sa te faci mare si frumoasa si mintoasa!

irlandeza, mi-e ciuda de nu mai pot de ce ti se intampla...adica, iata, atatia copilasi vin ceva mai repede fata de termenul initial, la o saptamana-doua, iar tu stai si te chinui pana in ultima clipa. mai e putin, doamne, si scapi si tu, nu se poate sa dureze atat! plus ca zic si eu ce ti-au mai zis alte fete: nu este nornal ca medicii aia sa nu te ajute deloc si sa nu faca ceva sa iti limiteze suferinta si sa nasti mai repede. mi se pare absolut inuman.

miri, esti trista ca se intampla, ca e maricel, ca e intors intr-un anumit fel, ca nu ai niciun control asupra a ce face el acolo si asupra a ce vor face ei cand va fi sa-l scoata...uf, sunt ganduri nasoale si nu le poti controla dar...nici starea de fapt n-o poti controla sau macar influenta. de ce-ar fi ceva in neregula cu bebe sacha doar pt ca ti-a facut, pe parcurs, cateva surprizele? hai ca mai e putin si la tine si vreau sa te aud cat mai repede razand de tine pt gandurile pe care ti le-ai facut.

ereena, am visat ca nasteai si ca io-mi analizam urma de dop gelationos din chiloti, ma scuzati de imagine prea putin plastica...

shose, palugel cred ca a visat-o pe pipe, ca tare cuminte a fost asta-noapte. :-)

micsunea

ellenuta, de ce ii apuca pe baietii astia, uneori, sa alinte burtica atunci cand vin usor matrafoxati de pe la intrevederile cu prietenii? :-)))

grati, nu mai zici nimic?
creata?

pup fetele

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:

Fetelor, care beti ceai de zmeur ? Eu am de la Plafar, dar e din frunze de zmeura. E la fel ? Pe prospect nu scrie cum ca ar ajuta la nastere .

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

e bun, irlandeza, din frunze tre' sa fie.

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari Cornilia si bine ai venit pe lume Alma. Sa fiti sanatoase, si refacre rapida mamico.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

quote:

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

Da,pai tocmai din frunze de zmeur tre sa fie.Nu scrie ca ar ajuta la nastere,dar iti spun eu ca ajuta.Si inca cum...As mai naste de 100 de ori...a fost floare la ureche..hihi...
Crede-ma ca ajuta.O spun eu si alte mamici.
Pupici!Nastere usoara!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mersi mult. Am sa beau si eu, desi e destul de tarziu, dar daca tot le am in casa......

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

irlandeza, mi-e ciuda de nu mai pot de ce ti se intampla...adica, iata, atatia copilasi vin ceva mai repede fata de termenul initial, la o saptamana-doua, iar tu stai si te chinui pana in ultima clipa. mai e putin, doamne, si scapi si tu, nu se poate sa dureze atat! plus ca zic si eu ce ti-au mai zis alte fete: nu este nornal ca medicii aia sa nu te ajute deloc si sa nu faca ceva sa iti limiteze suferinta si sa nasti mai repede. mi se pare absolut inuman.

Asta este. Ma gandeam ca o sa nasc si eu mai repede, ca aproapte toate fetele au nascut inainte de termen, dar vad ca eu mai am de asteptat. Cat despre dr., ce sa-mi dea ? Nu exista medicatie. Poate doar morfina ? Dar nu vreau asa ceva.Pana bebe nu "elibereaza" nervul , nu se poate face nimic. Iar cezariana sau nasterea indusa iese din calcul, nu se fac decat in cazul in care mama sau fatul e in pericol. Asa ca nu-mi ramane decat sa rabd si sa astept.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....Felicitari Cornilia ...sa-ti traiasca bebelusa Alma...

...Adriana...in sfarsit ai revenit...ma bucur ca esti bine...

...Breaz ...ma bucur ca ai dat si tu un semn de viata...

....Angi...iti tin pumnii!!! nastere usoara si bebe sanatos...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

acela este. mi-am cumparat si eu sapt.trecuta dar inca nu am inceput sa beau. am zis sa trecem in noul an, sa implinim 36 sapt si apoi. si am tot cautat pe net info despre acest ceai din frunze si se pare ca este chiar bun, ajuta la nastere.

Mari 35+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

irlandeza, spuneam de o interventie medicala pt ca mi se pare ca esti in pericol. adica ei ce asteapta, sa nu iti mai simti picioarele ca sa aprecieze ca situatia e nasoala?totusi, compresia aia constanta, permanenta asupra nervilor nu e chiar ploare la ureche, pot aparea complicatii. iarta-ma, stiu ca nu ajut cu nimic spunand chestiile astea...dar ce ar trebui sa ti se intample, cat de grava ar trebui sa devina povestea asta (care e, oricum, grava) ca sa te ajute sa nasti mai repede?
despre morfina, mi se pare normal sa nu vrei, inteleg perfect.
hai, ca nu mai e mult, fir-ar sa fie...

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

cornilia, felicitari mamico pt bebelina!!!Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!!!

Irina 35+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput