Gravidute si mamici de Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ina sa ceri la analize cele 2 tipuri de Ca(seric si ionic).Eu sufar de spasmofilie de multi ani si acum aprox.2 sapt.am suferit o criza de spasmofilie manifestata printr-o strangere a muschiului inimii. si fiind inainte de sarbatori am inceput sa iau Ca pana am ajuns la med. de familie caci la ginecolog ajung sapt. viitoare.Nu am luat Ca singura caci mi-a fost frica pt. bb dar daca am vazut ca mi-e rau(am avut si stari de lesin)si se apropia si Craciunul am luat ce trebuia ca sa nu ajung la spital.Eu ar fi trebuit sa fac intravenos cam 10 zile sau intramuscular toamna aceasta dar cum sunt insarcinata am renuntat.
Bisous imi pare sincer tare rau prin ce treci!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Au mai ramas 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bisous imi pare rau ca aud asemenea vesti, dar poate astazi ne dai o veste mai bune, poate e vre-o eroare.

Multumesc mult in legatura cu sfaturile legate de analize. Abia luni voi merge la analize si voi incerca sa iau legatura si cu dr de fam. Acum iau in continuare vitaminele date de dr ginecolog.

Jojo multumesc mult pentru sfaturi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Neata si de la noi!

Gravidutzelor ,stati cumintele ,nu-i vreme de nascare, zau

Jojo
...eu am in casa intre 22-24 grade maximmmm si Luca NICIODATA nu a purtat caciula .....si afara ,chiar si pe acest ger poarta doar o caciula ,si nu am probleme deloc cu el .
Acum sta in casa doar in body si pantalonasi, atat.Asa l-am calit si zic eu ca ii mai bine!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am citit despre nastere vaginala, cu peridurala si inductori de travaliu. Si mi s-a parut ... "accesibila". (ca sa nu spun mai usoara)

Stiti ceva? Pe cineva?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetelor!
Multumesc pentru primire.

Ina in legatura cu ceea ce spuneai tu, cumnata mea a nascut cel de-al doilea copil asa si a fost ok. A nascut usor si din cate povesteste nici nu a simtit durerile .

Vreau si eu sa va intreb daca stiti ceva de dna Dobre. La primul control am fost la ea si mi s-a parut ok, insa nu stiu ce sa fac in continuare. As merge la ea pentru ca stiu ca vine la nastere, cumnata mea i-a nascut pe cei doi baietzi cu ea, insa as fi vrut sa stiu mai multe despre ea. Stie cineva ceva??
Saptamana viitoare voi merge si la primul echo . Pentru ca am aflat de bebe chiar in perioada sarbatorilor, a fost greu sa gasesc pe cineva liber, asa ca mi-am facut analizele si un control si atat medicul de fam cat si dna ginecolog mi-au zis ca e suficient si ca dupa sarbatori ne asteapta .

nunta noastra
bebe
bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

SALUTARI DIN PARIS!!!!
Intru asa putin pe fuga sa va pup si sa va trimit de aici niste panselute, caci am auzit k sunteti inzapezite...
Cand am plecat pe 2 din bucuresti deja incepuse iarna, iar cand am ajuns aici am ramas interzisa sa vad parcuri pline de panselute inflorite...Nu va inchipuiti k e vara, dar sunt totusi 3-4 grade , si pana sa vanim noi erau peste 10.Acum e foarte innorat , dar sper sa nu ploua. azi vizitam Luvrul si deseara intru sa va trimit poze si sa citesc din urma.Ma bucur enorm k am acces la net si sunt aproape de voi.pupici si sanatate;

Madalina 21
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Mada, ce frumoss, esti la Paris la inceput de an! profita din plin si-ti urez petrecere frumoasa si sa te simti super!

Bisous, imi pare rau ca treci prin asemenea emotii! poate totusi e vreo eroare la test! mai incearca si mai fa unul maine, eventula si vezi cum iese. Daca faci asemenea tratament atunci iti doresc sa fie alarma falsa cu sarcina!

Am si eu o problema si mi-e cam jena, dar trebuie sa vb si eu cu cineva si cu voi ma simt mai in apele mele : noi am reluat dupa o pauza de vreo 2 luni ( in fine, probleme de natura psihica mai mult, la mine, si de oboseala) , eram cam la 10-12 zile dupa CM si in prima seara dupa senzatia naspa ( parca eram virgina - cred ca facusem panze de paiajen ), cand m-am dus la baie am vazut ca sangerez..rozaliu; a2a seara s-a repetat distractia si dupa iar am vazut; apoi am descoperit ca tot sangerez= roz inchis, nu rosu. Nu ma doare nimic si nici nu curge mult, cat pt ultima zi, asa...aveti idee ce poate fi? daca imi venea CM mai devreme nu era asa putin! daca raceam, ma gandesc ca ma dureau si ovarele, nu? sunt un pic ingrijorata si daca sun sa ma programez la Luteasca cred ca abia in februarie imi gaseste loc..

tuturor.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bisous, pe mine m-ai speriat ca eu tocmai vreau sa imi pun sterilet, si la mine soacra mea a avut extrauterina cu sterilet dar dr. meu ma asigurase ca sunt f rare cazurile. Eu zic sa repeti totusi testul de sarcina (ia unul mai scump) poate totusi e o gresala, dupa 8 zile intarziere ar trebui sa fie mai pronuntata linia zic eu. Ti-a mai intarziat vreodata pana acum? Dumnezeu sa te ajute.Mihaela de ce nu lasi fata cu manutele in gurita? Cred ca ai mai citit pe la dulceturi si papanasi si ai vazut ca majoritatea fac asa, si pe mine ma mai enerveaza a mea cateodata ca scoate lapte din cauza mainilor si i le mai scot dar mi-e imposibil sa o fac sa nu le mai bage si nu stiu daca e bine totusi e destul de normal la varsta asta. Mai ales cand o sa le creasca dintisorii trebuie sa roada ceva in general exista niste jucarele speciale pt gingii.Lulu si a mea sta fara caciulita si doar in body si pantalonas dar nu consider ca e calita ci imbracata normal, eu am mai lasat-o si in manecuta scurta uneori.Madalina sper sa ai parte de vreme buna in continuare si asteptam poze din PARIS.Ina , eu si acum ma trezesc cu mainile amortite dimineata dar suspectez mai mult ca sigur la mine o lipsa de calciu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Andicu eu am sangerat putin la control la 3 luni cand mi-a facut si testul ala din col si dr. m-a asigurat ca nu-i nici o problema, am facut si eco. Si pe mine m-a durut la primele contacte (ca am nascut natural) dar totusi nu am sangerat. Nu stiu cat te ajuta situatia mea dar totusi am scris-o, eu cred ca nu e nimic nici la tine, desi nu ar trebui sa sangerezi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Myral, merci de incurajari! ma tot gandesc si eu ca poate s-a iritat colul sau o fi fost ceva pe-acolo ce s-a curatat..parca nu-mi vine sa cred ca ar fi o problema..

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput