Gravidute si mamici de Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Monica da, se vede ceva rozaliu pe chilot si putin mai mult umed.Stai linistita...te

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Au mai ramas 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

buna, fetelor!

ce zi a fost in constanta! sotul meu e doctor la ambulanta si mi-a povestit ca a fost ingrozitor, de cate ori au ramas impotmoliti! la un moment dat trebuie sa ajunga la 3 gravide, nu stiu unde, n-au ajuns, si au venit gravidele la ei cu masina primariei.... a fost vreuna din voi oare? oricum, au ajuns cu bine la spital..

maine intentionez sa caut o sanie si sa-mi pun sotul sa ma scoata la plimbare, ca nu m-a mai tras nimeni cu sania de cand eram copil... sper doar sa nu mai viscoleasca, pentru ca atunci cade planul..

curaj fetelor care mai au putin pana la nastere... eu m-am linistit cu nasterea, mai ales de cand cu povestea uimitoare a lui angi. e clar ca roate putem trece prin asa ceva. cu sau fara anestezie, atat timp cat nu sunt probleme deosebite. asa ca acum sunt convinsa ca voi reusi sa nasc fara sa mor . si cel mai mult m-a ajutat faptul ca am urmarit aici discutiile voastre. ma simt mai pregatita decat acum cateva luni, cand am intrat aici prima data si m-am ingrozit. asa ca, tuturor

roxana, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Isidora, te-am lasat nelamurita cu generatorul, da la Brick era inchis de la ora 16.00.
Monica, noi stam pe Merisor colt cu Baba Novac si am avut curent azi. Bebe Teodor e asa dulceee! si iar zic, sa nu zici ca-s nebuna, da mie mi se pare ca baietii nostri seamana!
Ina, poate fi o lipsa de calciu. Ti-ai facut analizele trimestrul asta? nu e grav, dar s-ar putea sa ai nevoie de un supliment; asa se manifesta la lipsa de calciu, cu amorteala la extremitati, dar si cu ameteli.
Doc, daca se naste bebe Serban pe 10 ian o sa fie de ziua fratelui meu, asa ca o sa ma gandesc mereu si la Serban . Si daca pierzi dopul poti sa nasti si dupa o saptamana, cand se rupe apa devine mai urgent .
Roxy79, bine-ai venit printre mamici si gravidutze de Constanta! felicitari si sarcina usoara si bebe sanatos!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor am si eu o intrebare la voi,voi tineti copii cu caciulte in casa?noi avem 25 grade si eu ii pun caciulita.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Jojo am si eu o intrebare la tine, stiu ca ai nascut tot cu Dr. Daduianu ... cu cit timp inainte ai vb de nastere (as vrea sa deschid subiectul... sa fiu sigurta ca vine, sa vb de rezerva... )... dar eu sint cam timida si nu prea stiu cum s-o abordez.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Jojo, eu am 23-24 grade in casa si nu-l tin pe Filip cu caciulita. Numai dupa baie ( cand il spal pe cap) ii pun caciulita 1/2 ora pana i se usuca parul si apoi i-o scot ( de altfel nici n-o suporta si cand iesim afara scandalul cel mai mare e cand ii pun caciula).

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu o lipsa de calciu nu s-ar simti la par sau unghii?

Nu am repetat inca analizele. MErg al dr abia la sf lunii... Sa ma programez mai curind?
Ma gindeam ca poate bebe apasa pe vre-un nerv... e o prostie?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ina mie mi s-a intamplat si mi se intampla caci pe langa faptul ca-mi amortesc degetele aveam si carcei.Acum sunt in tratament caci am Ca si Fe mic.Mai aveam ameteala si stari de rau iar eu ajung sapt. viitoare la dr.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Au mai ramas 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

ina, pe mine ma dureau degetele dimineata...extremitatile..nu puteam sa strang mana cam o ora dupa ce ma trezeam...mi-au zis ca e de la retinerea de apa

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

SI tratamentul pe care-l ai acum ti l-a recomandat dr?

Mi-a dat si mie materna parca sau ceva de genul... niste vitamine, dar am citeva zile de cind iau...

Roxx dar nu aveai umflate miinile sau picioarele? Credeam ca asa se manifesta ...

Ciudat este ca nu are lagatura cu momentele zilei si nici cu indeletnicirile. Le simt amortite parca...

Edit ca sint cascata...
eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput