LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
din pozele alea imi iesea aproape pt 2 zile, ca sunt facute acum vreo luna 2 cand nu congelam si completam peste cu jumate de borcan eventual, cand le incalzeam, ah si acum pun mai multe si ardei de amandoua culorile si doar cu vita, pui nu vrea
poze cu piureul :)
ivan si dayanara
Laura13 spune:
a deju baie nu se face in ideea ca daca are febra, baia poate creste febra. daca nu are febra cred ca poti sa faci baie
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
A_DEJU si la noi e jale daca nu facem baie, asa ca am facut dupa fiecare vaccin, fara vreo reactie.
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
asiza spune:
2 intrebari:
1. Cum administrati siropul din muguri de pin? (lingurita, diluat sau nu, cati ml etc etc)
2. Cum/in ce le dati mierea? (sa nu-mi ziceti acuma ca-n ceai si stau frumos si beau tot ceaiul )
Sar'mana
Anateo!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta minunata!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Ktrinel spune:
asiza.
1. habar n-am
2. habar n-am
3. cum se simte Denis?
4. cum se simte mami de Denis ? :)
deeaA spune:
Povestea nasterii lui DAVID
Totul a inceput cu o stare groaznica de rau.Cum aceasta sarcina nu a fost planuita,aveam 21 de ani(22 i-am facut cu el in burtok)si cum aveam doar 3 luni de la cununie facuta cu al meu sotior,habar nu aveam ce se intampla,asa ca fug repede la farmacie sa ma tratez cu medicamente;buuuun ,luai eu medicamente,dar mai observai ceva...menstruatia imi cam intarziase...si zic eu..ei si?s-a mai intamplat,las ca vine ea.In fine,m-am simtit mai bine dar ...tot nu a venit..asadar fug la farmacie iar,dar nu pt.medicamente ci pt.un testcare il fac cu mainile tremurande de emotie...tin minte parca s-a intamplat ieri,era 4:30 dimineata ,ne pregateam sa plecam la munca(lucram in acelasi loc)fug la baie ,fac testu si ....surprizaaaaaaaaa...imediat se contureaza cele 2 liniute,raman socata,nu stiu ce sa fac,dar in urmatoarea secunda un zambet larg imi apare pe fata...voi fi MAMICA.
Sarcina a fost pana la 4 luni urata rau,greturi,stari de lesin..dar dupa cele 4 luni nu am mai avut nici o problema:timpul trecea,apoi v-am gasit pe voi,va sorbeam fiecare mesaj scris,faceam cu voi bagajul de spital.....
La ultima ecografie stabilim cu doctorul ca daca nu vrea sa iasa pana pe 27 decembrie ma cheama pt.inducere,ma cam tem,v-am intrebat pe voi(minunatelor)si m-ati sfatuit ca e mai bine sa vina cand e pregatit bebelul,dar totusi ma sfatuieste sa fac mult sex,sa merg si sa dansez,asadar asta am si facut,iar in dimineata de 24 decembrie(tot la aceeasi ora,4:30)ma apuca niste dureri ciudate,sotul se pregatea sa plece la munca,dar il linistesc ca nu-i nimic,las ca nu nasc.Contractiile erau neregulate dar destul de dese,in fine pe la 10 sun dr.si-mi spune sa vin sa ma vada,ma pregatesc,deja tremuram toata,si sun dupa al meu sot la munca sa-i spun sa vina,dar mi se spune ca el a plecat de ceva timp,nu inchid bine telef.si ma trezesc cu el acasa,plecam ,ma controleaza o tanti draguta,ma interneaza si ma baga in sala de nasteri,de atunci n-am mai vb cu nimeni,mai era acolo doar o fata care urla,deja voiam sa-mi iau bagajul si sa plec acasa,dar nu m-au lasaturmeaza un travaliu destul de dureros,pana cand vine moasa si-mi spune ca in juma'de ora nasc..si asa a fost..dar cand m-au pus pe masa(sau ce era aia)contractiile s-au rarit ,bebe suferea,eu nu mai aveam putere sa impingasa ca moasa mea s-a pus cu tot corpul ei pe pieptul meu si da-i si impinge cu coatele si striga la mine-hai andreea,impinge,impinge...si pana la urma iese o mogaldeata asa de curata,il pune pe o masuta,iar eu intreb ,da de ce nu urla,la care moasa,da ce e animal sa urle,bine da tre sa planga,ei las sa-si revina..mi l-a dat apoi in brate "ia-ti carciunelul si pupa-l"l-am pupat dar parca nu simtem nimic,eram franta,in fine a urmat o stare de rau,am avut hemoragie,pe puiul meu nu l-am vazut decat a doua zi pe seara(nu eram in stare sa ma dau jos din pat,iar cand am facut-o am lesinat)dar cand l-am vazut,doamne,mi-a revenit acelasi zambet larg pe fata si am zis sunt MAMICA si am cel mai frumos creciunel de pe pamant
Timpul a trecut,a facut puiul meu un anisor,e sanatos,frumos,il iubesc,e scumpul meu sufletel,nu as regreta niciodata ca l-am facut asa de tanara,ma simt implinita!!!!!!!!
a_deju spune:
asiza... 1-n-am folosit; 2-n-am folosit, dar banuiesc ca initial i-as pune de incercare o lingurita la cam 150 ml de..ceai :))
cum sunteti, faceti bagaje? :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
spalat, biberonat si culcat copchil. ma duc si eu, c-asa o zi lung-o fooost... :)) va pup, noapte buna, ne recitim maine :)
aaa..deea, brava, felicitari, chiar ca tanara, da' pt asa craciunel, a meritat!!! sa va traiasca!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
doradora spune:
muguri de pin nu prestam, asa ca nu ne pronuntam;
mierea am incercat sa i-o dau cu paine cu unt, nu a fost deosebit de incantata, asa ca folosim direct una bucata lingurita; o inghite, se stramba, ii dau apa si a trecut.
ps: noi bem acum si lapte praf de la nestle, formula cu miere
chris + alexandra
bebeii nostri