Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Somnic usor yasmi

Eu sunt bine, doar insomniaca si cu dureri de burtica...dar asta o sa treaca

Bebica mai misca, il mai simt pe puiuc, dar nu tot timpul...Acum pe 11 ianuarie am intalnire din nou cu ursuletul nostru...speram sa fie bine, numai la asta ma gandesc.

Sa aveti voi grija de voi si hai la somnic.Eu cred ca o sa incerc sa dorm un pic mai incolo, dar acum nu stiu daca voi reusi.

Hai ca te pupic

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

buna dimineata

FELICITARI pentru LALA si CRISTIANA!!!! sa va traisca puiutii!

eu dupa prima sarcina am luat anticonceptionale (excluton) timp de 6 luni..iar apoi mi-am pus sterilet ...l-am suportat foarte bine. l-am scos peste 3ani cand ne-am hotarat sa mai facem un bebe.
acum vreau tot sterilet.

si o zi frumoasa!

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna dimineata

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, nu va mai enumar ca inca n-am citit din urma.

Noi suntem bine, Sophilicia are 4.9 kg la 6 saptamani, doarme cate 7-8 ore pe noapte, rade si gangureste. Alaptam in continoare si mai papam si supliment cam la 2 mese. In schimb ce ma supara e ca a tot avut bubite pe fata agravate de laptele pe care il regurgiteaza in somn, si ieri am fost la pediatra care ne-a spus ca e dermatita atipopica sau diateza exsudativa...

Anne Ma, foarte frumoasa Ioana, dar frumos si cosuletul ! Si scutecele de finet lila !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adalia multumesc frumos de raspuns!! poate imi va spune si o mamica care nu mai alapteaza cum i-a venit menstruatia!! pupici

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

BB si mie mi-a venit menstruatia , in sapt 9 de dupa nastere si a durat 5 zile.In prima zi a curs ca la robinet

Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Neata si de la noi!
Mihuta se poarta mov anul acesta.

MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Asa e, un pic de mov nu strica !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank mersi de raspuns!!
fetel;e cum se face suculet de morcov pt bebe?? se pune in storcatorul de fructe si atat????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Raportez si eu bebe Alex, nascut pe 14 decembrie prin cezariana, 3.5kg, 52 cm, Apgar 9.
Desi am avut cateva mici probleme care au necesitat reinternarea mea ptr o zi, acum suntem acasa, bine si sanatosi. Am petrecut primul Craciun impreuna si asteptam Anul Nou.

Felicitari tuturor mamicilor iar ca nume ptr scutece eu as alege stelute...

Anca si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

bbyasmi cum faci tu cu ceaiul de fenicul si cu laptele?
te intreb pt ca sunt si eu interesata, ii dau lapte praf si se constipa si nu mai stiu ce sa-i fac.
bebe al meu are doar o luna este ok daca il dau?
tu stii de la un pediatru chestia cu lapticul?
pupici

http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, Crisstiana, va felicit si ma bucur enorm ca in sfarsit va tineti si voi minunile in brate!
Multa sanatate si bb fara colici, refacere rapida!

Crisstiana, imi pare rau ca ai avut o nastere asa grea, sper sa treci peste, adica sa nu te urmareasca ce s-a intamplat...

BB, ai grija, sucul de morcov constipa!!!

Iuliana, acum asteptam vesti de la tine!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput