Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
BB mi-ar parea rau sa te dezamagesc dar pe al meu sucul de morcov il constipa 
Ca suc laxativ a avut succes sucul de prune si de piersica de la Hipp , dar eu i-am dat dupa 5 luni .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
lala, din cate am citit morcovul fiert constipa iar cel crud de constipa, acuma probabil depinde si de la copil la copil. bebe a mea nu e constipata, face moale dar doar ajutata un pic la inceput. oricum peste cateva zile incep sa ii dau suculet de mar si sper sa faca singura de la el.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Fetelor, LA MULTI ANI!!!!
Ma bucur ca nu am trecut inca la scutece. Vroiam sa va spun si eu ca ati fost niste prietene minunate si ca mi-ati facut viata mult mai usoara anul asta. Au fost multe momente grele peste care nu as fi trecut prea usor fara voi. Ma bucur ca ne-am cunoscut si simt ca prietenia noastra va dura multi ani de acum inainte.
Sa aveti un an nou minunat, bebei sanatosi si mancaciosi!!!!
Eu zic ca cel mai bine e sa ne numim " bulgarasi si globulete de noiembrie- decembrie 2007" pentru ca ambele denumiri au fost votate in aceeasi masura de toata lumea. Ce parere aveti? sau nu avem voie cu 2 denumiri?
quote:
Originally posted by bb_yasmi
lala, din cate am citit morcovul fiert constipa iar cel crud de constipa, acuma probabil depinde si de la copil la copil. bebe a mea nu e constipata, face moale dar doar ajutata un pic la inceput. oricum peste cateva zile incep sa ii dau suculet de mar si sper sa faca singura de la el.
poze botez: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by olim
mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
Ce frumos e Alex, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?! 
pussi spune:

la multi ani! Un 2008 plin de impliniri, sa fie mai bun decat 2007(desi pt. noi toate 2007 a fost un an minunat... devenind mamici), multa sanatate si fericire!
As vrea sa va multumesc pt. timpul petrecut impreuna, ati fost niste prietene minunate
... am petrecut momente minunate impreuna. Pt. mine, sarcina, desi una super grea, a fost cea mai minunata perioada a vietii mele pana la nasterea Tustelor!
Va pupam pe toate si ne vedem la scutece!![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
irlandeza spune:
Pussi, ce fac tustele ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?! 
ralucis spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE, SA NE TRAIASACA PUIUTII SI SA NE BUCURAM DE EI! UN AN 2008 PLIN DE TOT CE VA DORITI!
Noi suntem bine, nu prea dormim noaptea f bine, dar dormim mult ziua si plangem f rar. astept sa vinavremea in care sa se culce cel putin 6-7n ore legate noaptea, ca mi-e si mie dor de somn fara intreruperi. o alaptez si mananca la cerere, probabil diversificarea o vom incepe prin mai. am intrat si nopi in linie dreapta cu pregatirile pt botez, mai sunt 3 saptamani, am deja emotii, amintindu-mi de botezul ilincai.
lala, am vazut si eu pozele, bravo si pt petrecerea de revelion, chiar ca esti de admirat.
bb, felicitari pt micuta crestina, frumoase poze, aveti o fetita dulce foc!
adina, ce frumoasa iesire, si fratele meu se intorcea azi de la viena, a fost cu familia de sarbatori si spunea ca a fost totul excelent!
am mai vazut si pozele lui olim, adra, anca, toti copilasii sunt f reusiti, sa va traiasca!
pufulet74 spune:
LA MULTI ANI si un an nou fericit si plin de bine, iubire si intelepciune la toata lumea, sa va dea Doamne-Doamne tot ce e mai frumos si bun in lume si sa va bucurati cu piticii vostrii si cu cei dragi !
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
anacami spune:
Buna dimineata,LA MULTI ANI!
La multi ani celor care poarta numele Vasile!
Fetelor, nu se indura nimeni a ne treaca la Scutece
?Eu am incercat dar nu reusesc, suntem la tara pana la sfarsitul saptamanii si avem o conexiune Zapp f.f. prosta, de abia se incarca pagina
..
AncaD,ce zici? cine se inscrie? va voi ramane profund indatorata
!!!
Lista poate ramane la fel, macar pana se face prezenta!
Cine mai trebuie trecut in listuta sa spuna (eu stiu de Lala-27.12 bebe Cristian Andrei si de Anca_a -14.12 bebe Alex).
Camelia, Sebastian
si Stefania 
RAMONELLA spune:

VA ASTEPT AICI SA CRESTEM IMPREUNA MARI SI SANATOSI!!!!!!!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large