Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La Multi Ani! Va doresc tuturor sa aveti parte de un an nou plin de fericire, sanatate si impliniri alaturi de familie. Sa ne traiasca puiutii, sa nu avem probleme si sa impartim in continuare clipe cat mai frumoase.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

LA multi ani ! Sa ne traisca bebelusii ! Incepem cu toate un an magic !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

BINE ATI VENIT IN 2008!

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

[size=6]la multi ani dragele mele!!!![/size=6]va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine in cel mai frumos an din viata mea.alaturi de voi am imapartasit cele mai deosebite momente si datorita voua am reusit sa trec intr-o noua etapa din viata mea cu mai multa usurinta.
sa va dea dumnezeu sanatate si cele mai frumoase vise sa vi se implineasca. sa va bucurati de acest cadou pe care l-am primit, sa aveti sanatate si sa fiti iubite si sa iubiti.
va imbratisez cu drag.

http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

LA MULTI ANI! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IN ANUL IN CARE TOCMAI AM INTRAT! BEBELUSI MANCACIOSI, FRUMOSI SI CUMINTI!

Mihaela & Bogdan Mihai 1 saptamana+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani in 2008 ! V-am cautat la scutece ... A...si vreau si eu pe listuta ...please !

Eu aseara am fost la nasi de Revelion , am ajuns la 19.00 si am plecat la 03.00 cu sot, copil mare, bebe mic si o tona de bagaje
In perioada aia n-am stat in pat nici-o secunda , ba mai mult am si dansat 2 dansuri, am alaptat si am condus eu masina la intoarcerea acasa ( 12 km )!
Deci m-am refacut bine merci

Bine, toti invitatii se uitau la mine ca la urs cand aflau ca am nascut de 5 zile si bebe e cu noi in dormitor Dar asa e cu parinti nebuni si mai ales la al doilea copil .

Andrei e un dulce si un cuminte :doar papa san si doarme 3 ore si iar papa si iar doarme

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

LA MULTI ANI IN 2008!!

wow, LalaD, asta da performanta....mai ales ca ai nascut cu cezariana. Bravo, esti o mami curajoasa.

Eu va doresc un an nou plin de bucurii, sa ne creasca astia micii mari si sa fim cu totii sanatosi.

Am pus pe mailul comun cateva poze cu bebe Alex

Ne vedem la scutece.

Anca si bebe Alex 14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani!!!!!!!

Pai nu deschide nimeni subiect la clubul scutecelor???Hai,cine se pricepe mai bine!!!
Si sa predam stafeta la mamicile de ian-feb.Hai sa vedem ce le scriem???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani!!

cami tu ai zis parca ca ai notat in carnetel cum i-ai dat suculet la inceput la bebe tau, imi poti scrie si mie?? te rog frumos!! noi suntem la a treia zi (treia lingurita) de suculet de morcov, dar kk ink nimik....!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput