Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dany - eu nu ti-as recomanda nici umplutura de sarmale, ca e carne de porc.
roxxy - sa cresteti mari!pupici pe burtica.
si mai am o rugaminte. sa ma stergeti de pe listutza, ca m-am "inscris" la fetele de septembrie-octombrie.dar sper sa ma lasati sa mai scriu pe la voi.
va pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dany, eu am mancat sarmale si cu varza..apai acolo 2 foi nu cred ca e mare bai..
roxxy, incearca sa-l pui sa doarma pe burtica ta. eu asa-i fac dimineata cd incepe al meu sa se maraie.eu nu prea ii dau medicam pt colici. am incercat la inceput si cu sab si cu bonisan si nu am vazut mare schimbare..cu timpul le trece..bine nici nu urla in disperare din cauza asta..si ma gandesc ca e si mai aiurea cum mananca al meu tot 2 tipuri de lapte la fiec masa, da na..n-am ce face..

azi va invitam la tortulet..de 2 luni..:):)

stefan tot de 2 ori pe noapte se trezeste..pe la 1-2 si pe la 5-6 si nici nu prevad in curand sa se schimbe ceva..caci nu-l vad stand asa mult nemancat.fomila lu' mama..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

gabitz78 -sarmalele sunt de vitel nu de porc.

Victo - si nu ai avut nici o pb? nu a plans bebe ? acum sunt pe foc si miroase asa de bineeeee .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc mult pt sfaturi, Victo. Trebuie sa ma incarc cu multa rabdare.
O alta problema pe care o am este legata de somnul de noapte. Al meu nu doarme mai mult de 2 ore si jumatate (cateodata nici pe alea). Spunei de Stefan ca se trezeste de 2 ori pe noapte. sa inteleg ca intre orele respective doarme dus? Al meu se intinde, se strange. Doarme profund doar 2-3 ore dupa baita.

La multi ani, Stefan!!!! Sa cresti mare si sa fii cumintel!!!

quote:
Originally posted by Victo

dany, eu am mancat sarmale si cu varza..apai acolo 2 foi nu cred ca e mare bai..
roxxy, incearca sa-l pui sa doarma pe burtica ta. eu asa-i fac dimineata cd incepe al meu sa se maraie.eu nu prea ii dau medicam pt colici. am incercat la inceput si cu sab si cu bonisan si nu am vazut mare schimbare..cu timpul le trece..bine nici nu urla in disperare din cauza asta..si ma gandesc ca e si mai aiurea cum mananca al meu tot 2 tipuri de lapte la fiec masa, da na..n-am ce face..

azi va invitam la tortulet..de 2 luni..:):)

stefan tot de 2 ori pe noapte se trezeste..pe la 1-2 si pe la 5-6 si nici nu prevad in curand sa se schimbe ceva..caci nu-l vad stand asa mult nemancat.fomila lu' mama..:)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dany, nu mi s-a parut sa faca urat de la sarmalele alea si am mancat de 2 ori.
roxxy, sa-mi fie rusine da nu stiu sa-ti zic daca doarme adanc, pt ca eu nu prea mai dorm cu el tocmai pt ca scanceste se maraie etc noaptea iar eu nu pot dormi din cauza asta...da nu plange.asa ca sotul doarme cu el.
eu dorm cu el prima parte a noptii, cd doarme bine.apoi de pe la 3 la 6 doarme sotul- da el nu-l prea aude, oricum...iar dimineata iarasi stau eu cu el.atunci il tin pe burta sa doarma, ca altfel face scandal. cam asta e ritualul al noi. destul de complicat..

am dormit acum cateva zile ca a fost sotul racit..parca totusi doarme mai bine decat in prima luna.
si bebe tau e inca miculut...mai aveti un pic de tras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi si celor de zilele trecute!

Erika,eu o spal zilnic (rare exceptii daca sunt anumite evenimente si nu mai avem posib. sau timp);asa l-am spalat si pe Sebi,acum nici nu se pune problema sa-l "sarim", urla sa ne scoata din minti sau intra singur la baie

Dany, eu am mancat vreo 4 de Craciun (bine, a mai fost si alte mici chestii) si a facut urat-desi nu pot sa zic ca pana acum a avut colici; eu zic sa mananci progresiv, intai una, vezi cum reactioneaza si cresti apoi cantitatea...te opresti daca se atinge vreun prag critic de la care se observa inrautatirea situatiei

si acum, daca va mai amintiti de problema mea:asta noapte a revenit la sentimente mai bune, la inceput a intors sfarcul pe toate partile,dupa care-de voie,de nevoie- a mancat; astazi la fel.A aparut insa un efect neplacut, dupa un timp scoate cate ceva mai mult apa care miroase a lapte acru .Continuam cu sanul,sa vedem ce se va mai intampla.
In primele zile din noul an trebuie sa facem si vaccinul de 2 luni, este insa cam mucoasa..
Avem si noi cercelusi, dupa mai multe peripetii...I-am cumparat o pereche de cercelusi inainte de nastere, am uitat de ei, dupa care nu i-am mai gasit . Parca au intrat in pamant,am cautat toata casa desi nu am umblat cu ei decat in dormitor! I-am mai cumparat o pereche (tot cica speciala pt. copii). I-a facut gauri dr. pediatra cand a fost la un consult (f. usor, cu o seringa,cica este mai steril decat cu pistolul acela din maternitati...). Problema a aparut cand sa ii bage cerceii, a chinuit-o cateva minute bune, sistemul lor fiind de tot rahatul (scuze). Dupa un timp s-a lasat pagubasa si si-a scos proprii cercei din urechi (avea unii f. mici) si i-a pus Stefaniei! Asa ca,acum are cerceii pediatrei, cred ca o sa-i cumpar a 3a pereche sa ii inapoiez dr.Eee, suntem insa tare cocheta cu ei

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dany-incercarea moarte n-are. mananci si tu o sarma si vezi cum reactioneaza. fiecare copil e diferit.pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

La multi ani tuturor!
Sunt pe fuga,dar am intrat sa raportez:pe 26 decembrie s-a nascut Daria-Elena prin cezariana,4600gr,56 cm,Apgar 9.Abia am sosit de la maternitate,suntem ok si va pupam dulce!
Pozitze maine,mami obosita!

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 1 zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna si de la noi

ieri am avut botezul, bb a dormit tot timpul, nu s-a sinchisit sa se trezeasca nici cand a udat-o cu apa..e o scmpica si o cumintica!!!! doar atata sa trezit si sa spereriat cand s a stins becul si a intrat tortul cu artificii...in rest a stat cuminte si a facut poze in brate la toata lumea!!11

ank ai perfecta dreptate, la fel gandesc si eu, daca incep cu suculet nu inseamna ca incep diversificarea, ca doar nu inlocuiesc nici o masa, ci ii dau intre mese. astazi a baut prima lingurita de suculet de morcov....

iuli-ana felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![bis]

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Alexandra noastra are deja colicei Nu stim ce sa-i facem... Sab simplex a cam dat gres, plangea saracuta.... Acum ii dam debridat; sa vedem ce efect are asta.
Eu si tati suntem cam rupti de oboseala; cel putin tati si-a dat peste cap tot programul; nu poate sa doarma pana pe la 3-4 dimineata si la 9 sau 10 e in picioare vrand-nevrand; oare cat tine perioada asta cu dureri de burticuta? Mi-a zis o mamica ca poate tine pana pe la 3-4 luni; pai pana atunci o luam razna

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput