Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitz78 spune:
ricea - bun venit!
si gaza mea de cateva zile rade cu sughituri, e asa haioasa...cand rade, se misca din tot corpul!
teo - cumnata ta are o problema????
pana acum nu avem nici o reactie de la vaccin, speram sa nici nu fie.
va pupic dulce si sa aveti o noapte linistita!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betty78 spune:
Andreea f tare poza...imi place tare mult
Simce lung este.... al meu nu stiu cat are deja in lungime dar la greutate a sarit de 8 kg acum cateva zile...oricum folosim deja costumase de 6-9 luni, care ii sunt putin cam lungi.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mihailescu teodora spune:
'seara buna!
L-am dovedit si eu pe pusti,acu' tre sa-l dovesc si pe tac'su
Andreea,special am dat o multime de amanunte si cele mai penibile poze cu ea,fiindca stiu ca citeste!Ce-o fi fiert ea in suc propriu
Rox,e mare lucru sa stii,eu m-am saturat de mascarade,minciuni,suparaceli gratuite,etc!
Bernix,asa am patit si eu la Medicover,nu mi s-a respectat programarea,ba mai mult,nici nu-mi facusera,desi aveau toate coordonatele lui Mihnea in baza lor de date.Mi s-a explicat c-a uitat operatoarea sa dea un save la final.Dar de ce la mine?
Cind am chef de Medicover,platesc consultatie si gata!Al meu n-a plins,dar i-am decalat ora de masa,i-am dat sa suga pe-acolo,nu mi-a placut!Vaccinurile,oricum i le fac pe-alea cumparate!
Bai nene,cind va aud ca adorm copilashii vostrii la 8-9,nu-mi vine a crede!Al meu abia pe la 11,se hotaraste sa se culce
Mai am sperante ca se va regla!
Valentina,da-le-ncolo de socrosenii!Noi sa fim sanatoase si sa ne intelegem fain cu consortii ca altceva nu mai conteaza.A,si sa ne fie shtrumfii sanatosi!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
gabitz78 spune:
wow..cand vad ce copii mari aveti..eu cu gaza mea, mai avem muuult de papat pana sa va ajungem!
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
wow..cand vad ce copii mari aveti..eu cu gaza mea, mai avem muuult de papat pana sa va ajungem!
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
pai noi vorbim aici de seniorii grupei ....stai linistita ca si a ta o sa creasca mare
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
myral spune:
Teodora a mea nici acum nu s-a hotarat sa se culce.Valentina soacra mea nu prin tel. a venit cu programare deja facuta pt avort , dar sunt sigura ca imi iubeste fetele f mult chiar asa cum e ea.Mai dar multi bebei au facut vaccinul de 4 luni, la noi nici macar nu e program de sarbatori la medicul de fam. am tot sunat degeaba si ieri si azi ca nu cumva sa uite ca noi facem din cel cumparat.sunt chemataMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
gabitz78 spune:
stiu, dar e bine ca am niste inaintasi super! asa imi cresc si eu stacheta!
am uitat sa ma "laud" ca si elizuca mea isi tine capusorul si se ridica in manutze cand sta pe burtica si sta asa vre-o 30 secunde.
nah, ca mi-au murit laudatorii!
mihailescu teodora spune:
Vai Betty,ce bine a crescut Mario!
Si baietelul meu la 2 luni avea 62 cm,in a 2-a luna a crescut 5 cm,se vedea mult si la hainutze ca se lungise el,ca nu-i mai veneau multe de 0-3 luni!
Gabitz,o sa creasca si gaza ta!Ai citit ce-a scris Tomasa mai devreme,vis-a-vis de greutate?Eu am un exemplu nefericit in familie,o verisoara primara ,care la 10 ani are vreo 65 kg,oricum in vara cind eu eram gravida,eram mai slaba decit ea!Parintii sunt cel mai afectati,ea e inca un copil,asa ca nu te mai stresa cu kg-mele!Te cred ca te gandesti,cind va ajunge si Elizuca ta la asa ,,scoruri'',dar ea e mai mica cu 2 luni decit ,,uriasii papanashi''!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
gabitz78 spune:
teo - stiam chestia cu celulele adipoase ca se formeaza in primii 2 ani de viata.nu sunt deloc stresata de kg, doar ma minunam ce maricei sunt ai vostri, ca stefan avea 8 kg la 1 an!
oricum eliza a recuperat foarte bine pana acum.
pupici dulci la pitici.
luy spune:
Buna seara si de la noi, revin si eu dupa 2 zile de absenta. Mai am de citit ultimele pagini de la capitolul trecut, noroc ca zilele astea ati avut si voi treburi si nu ati mai scris asa mult.
Ieri au venit in tara nasii Mariei si au ramas la noi peste noapte, au plecat azi odata cu noi ( noi la vaccin, ei la Pitesti, la parinti), asa ca programul nostru obisnuit a fost dat peste cap. Si nici nu am mai avut cum sa intru pe DC.
Asa cum a scris Sim, azi am fost la vaccinul de 4 luni. Speram sa avem 2 minute intre consultatii sa vorbim, dar pediatra a iesit din cabinet odata cu Sim si ne-a poftit sa intram. Nu-i nimic, recuperam alta data . Despre evolutia din aceasta luna... Foarte multumitoare, Acum Maria are 6.6 kg si 65 cm, asta inseamna inaltimea medie corespunzatoare varstei de 6 luni. Asa ca acum nu ma mai mir ca body-urile de 3-6 luni pe care i le-am lat acum 2 saptamani ii sunt mici, iar pijamalele de 3-6 luni fixe ! Am crescut bine in 4 luni, de la 2.88 kg si 48 cm ... E ceva, nu ?
La vaccin a plans cand i-a bagat serul, dar noi am inceput sa ne maimutarim la ea cu totii si am facut-o sa zambeasca si sa uite de vaccin . Acum, seara, a adormit foarte greu, cu plansete, cred ca era f.obosita si nu mai putea adormi. Si acum e cu tzitzi in gura, ca adormise si deodata s-a trezit plangand.
I-am luat mai devreme temperatura, avea 37.6
Oricum i-am pus un supozitor, sper sa trecem peste asta fara alte neplaceri.
Vreau sa urez si eu, chiar daca o fac cu intarziere, "La multi ani!" tuturor bebicior cu nume de Stefan si Stefania, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts