Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
AdinaF, noi suntem mai tot timpul cu ochii pe Maria. Pe unde merge, sa nu se loveasca, cateodata merge in cerc si ne ameteste etc. Acum stau si ma gandesc cum ti-e tie, pentru ca totul este X2.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
eloise spune:
LA MULTI ANI si sa aveti un an minunat, cu sanatate si plin de intamplari fericite!
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Usorlili pentru ca a intrebat de mine in particular si numai de mine . Multi pupici si iti doresc sa treaca rapid aceste ultime zile fara Teu! Si dupa ce te puiul tau e cu tine sa nu ne abandonezi din nou
Am vazut pozele vostre, se pare ca toata lumea a petrecut frumos. Roxana, imi pare tare rau de cutzu lui Andrei si de faptul ca tristul eveniment v-a umbrit Revelionul.
Sephora uite ce primesti pentru pozele cu bunatatile alea .
Noi de Revelion am fost la cabana noastra nu foarte departe de Suceava. Cu doar cateva zile inainte lucrarile au fost finalizate si ne-am schimbat planurile peste noapte pentru ca nu credeam sa fie gata atat de repede (muncitorii cu lenea lor tipic romaneasca nu ne dadeau prea mari sperante). Am fost cu un grup mare de prieteni (12 oameni in total, intr-o cabanutza destul de mica de lemn), ne-am simtit excelent iar Vladut a fost si el mult peste asteptari, nu a fost agitat, nu a plans, nu s-a speriat de persoanele necunoscute, s-a culcat cuminte la 10 jumate seara si nu s-a trezit nici la artificii, asta dupa ce statuse cu noi la masa si isi infipsese manutza grasulie prin farfuriile tuturor ca sa sterpeleasca tot felul de bunatati. Am stat 3 zile acolo, am benchetluit , ne-am plimbat prin imprejurimi, jucat cu zapada, ne-am odihnit... totul a fost perfect!
Fac si eu o selectie de poze azi, maine...
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
GETY spune:
Eloise, felicitari pentru cabanutza, un loc ideal de evadat de acasa, nu departe de Iasi...
Si eu visez in viitor la o casa, dar m.p. de pamant este extrem de scump in Iasi, dupa cum stii.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
MamiLili spune:
Uir bec!
2008 fericit!
Sephora, mmmmm ce platouri! As vrea si eu, daca se poate, reteta originala de Tiramisu, cu ricotta si mascarpone. Evental pe PM daca nu vrei s-o publici. Mi-a placut tare filmuletul cu Matteo, se comporta ca un copil de 2 ani, zau asa, stie cum sa se urce pe scari, sa se puna in fundulet si sa se dea pe topogan (sau tobogan, cum o fi corect?)
Xandrutza, mi-a placut tare mult slideshow-ul, papicile aratau foarte bine, se vede ca esti o adevarata gospodina.
Scumpik, ce dulce dormea Luca la cumparaturi.
Susa, am vazut seturile de poze, imi place ca aveti mult spatiu si Lucas se poate desfasura in voie.
Mira, David iti seamana perfect. Ne e tare dor de el si de toata gasca de la Iasi. Mi-au placut pozele voastre de la Craciun si cele cu artificii.
Am admirat-o pe eleganta Cosmina la petrecere!
Adriana, readaptare rapida la servici! Mai arata-ne poze cu Dudu ca-i tare scumpel!
Lullabay, Eloise, AdinaF, urgent poze cu copiii, mi-e dor sa-i vad!!!
Lulla, imi pare rau de catelul sotului. Stai linistita c-o sa aveti un an bun. Succes la examenul important pe care o sa-l ai.
Usorlili, sanatate lui Teu. Inca putin si-l strangi in brate.
Eloise, ce bine c-a fost gata cabanutza si ati avut unde petrece Revelionul, cred c-a fost tare fain intre prieteni.
Lexi, adaptare usoara si multe reusite profesionale! Cand ai timp mai spune-ne vreo doua vorbe despre locul in care stati, cum e la servici, etc.
Lilina, spor la mutat si multe afaceri profitabile anul asta!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
eloise spune:
Lili uelcam bec! Sari si tu cu poze si povesti ca si noua ne-a fost dor!
Tobogan , desi suna nasol.
Unde-s pozele Xandrutzei ca eu le-am scapat?
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
lilina spune:
of. alta zi plina de munca...tot la birou...dar nu ma plang
mi-am vazut azi copilul cat timp i-am dat sa manance, l-am schimbat si l-am pus in pat :(((
am vazut-o pe Cosmi de Monique la party...si am ratat-o azi la plimbarica prin nameti....la fel si pe Ana-Maria de Itzy
si am citit ce ati mai facut de rev.
mor de somn, beau vinul si fug in pat la nani
pa
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Sephora spune:
VA pup fetelor
Bine ati revenit si vrem pozici urgent!
Multumim de aprecieri,acum va dati seama de ce sunt io asa de extenuata....!
Eloise ce "individoasa" sunt ca aveti o cabana,ce mi-ar cam place si mie,abia astept sa pui pozici.Mama da ce copil cuminte sa doarma el la ora 10 juma.Acu nu stiu ce sa zic mie nu-mi suna de loc a "tobogan" bine,toata lumea-i zice topogan si daca dai o cautare pe google il gasesti "topogan".
MamiLili vine,vine reteta numai ca maine ca tre sa intreb sotu ca-o tine inchisa in seif...!
Oare Itzy,Beatrix,Mexxa ce mai fac?Sunteti bine fetelor?IA va rog la apel prezentarea....
Noi suntem bine,dar sunt putin inspaimantata ca prietenul Rares a facut varsat de vant,Matteo e vaccinat dar nu stiu,oare-l face?oare nu?
Azi nu a dormit de loc s-a trezit la 12.30 si a cazut la datorie la ora 20.Am stat toata ziua si ne-am iubit si ne-am uitat la BABY ENSTEIN,e fan...Am colorat si faza zilei a fost ca stateam in pat si a intrat vecina Ani,el se da jos din pat se duce intr-o fuga la usa vede cine e ,vine intr-o fuga inapoi si zice "ANI<ANI".
A baiatul meu cred ca o sa se faca mare vizitator tare-i mai place sa plece in vizita,una doua ami zice ori ca vrea la ANI ori la DODI sau DODO (vecinii de palier)
MamiLili spune:
Andra, senc iu! O sa pun si poze, numai ca am esuat cu incarcarea lor de cateva ori pana acum fiindca-mi pica netul si nu mai am stare sa le selectez iar. Dar soon, very soon o sa pun.
Lilina, nani placut! Am baut si eu vreo doua cani de vin fiert in seara asta si vad cam dublu.
Iata pozele Xandrutzei, daca le-ati ratat merita sa va uitati. Numai atentie: sa fiti cu stomacul plin, altfel muriti de pofta.
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Va pun si eu niste poze.[/b]
lilina spune:
MamiLili dubluuu ??? eu vad tripluuuu
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
MamiLili spune:
Da, Lilina, numai dublu ca s-a mai evaporat din alcool cat a fiert. Dar tu, daca-l bei "au naturel", cred ca vezi triplu. Hai noroc!
Sephora, vreau reteta numai daca se poate, daca nu - nu-i nimic, eu inteleg. Am mancat zilele astea niste yummy profiterol cu crema alba sau de ciocolata deasupra, mmmm ce dor mi-e de el.