CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buuuun pomelo!
da inca mai avem zapada pe strada si in curte.
iar cu pozele ne-a apucat pasiunea."mamiiii fa poza!"
apoi "mamiiii vreau sa vad!"
"mami vreau la caculatol!"
sau intreaba alex a mea: "mami vrei sa schimb eu la vivizor(tv)? ce vrei sa vezi?film?desene?muzica?dar eu dau la desene!da?si ne uitam la desene!"
ma rupe!e ca in bancul ala cu musafiri:"ce vreti sa serviti?ceai, cafeda?coniac?capuccino?suc? ca si asha nu avem nimic!"

va pup si o zi buna!

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oi fi eu nebuna sau am nimerit unul naspa.de pomelo vb.ieri am luat si eu prima data.nu pot saq spun ce gust are.nu-mi dau seama.dar de zeama nici vorba.mi s-=a parut fad al meu.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

al meu, ultima data, era dulce si zemos.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

salutare dragi mamici.imi pare rau ca nu am ami intrat si eu sa vb cu voi dar acum e perioada sesiunilor si sunt varza de atata toceala
am si eu o rugaminte la voi.haideti sa salvam o viata.un copilas are nevoie de grupa de sange ab4.persoana de contact-CONSTANTIN-0720468382.VAQ ROG DACA SEPOATE SA-L TRIMITE-TIO MAI DEPARTE POATE REUSIM SA SALVAM O VIATA CARE ACUM ARE NEVOIE DE NOI!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna ziua,constanta!va salut si eu din madrid...ce-i drept,nu prea am apucat sa citesc din urma,dar ce-i mai important am aflat,asa ca draga fiquelle,ma bucur si eu tare mult pt tine,si sper ca si sofia sa simta aceeasi bucurie,sa iti dea dumnezeu un bebel sanatos si norocos...in rest despre noi ce sa va spunem,am ajuns cu bine,iar acum incercam sa ne acomodam cu noua viata...inca ne mai revenim dupa drum,inca mai desfacem bagaje....va doresc toate cele bune,si va mai tin la curent,cand am vesti!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Madalina, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Cami...superfetite ai!am vazut poze si n-am avut timp sa raspund si acum nu-mi aduc aminte ce voiam sa comentez....era de bine oricum....
Crig...i'm sorry...nu gresesc pt ca sunt destul de obiectiva tinand cont ca nu te-am mai vazut de ...2ani aproape???
Claudia...bafta multa la examene!
Roxi...ai plecat in state cu Sanzi??? ca amandoua ati disparut....Ce faceti fetelor??????
Tatiana, pupam fetele frumoase!Anul acesta o sa-ti simtim lipsa...la propriu....
Adriana...noi mancam cam la 2-3 zile cate un pomelo...cam scump...dar pt ca este singurul din gama citrice pe care il mananca Bianca...luam la greu si...cred ca am avut bafta ca n-am nimerit seci pana acum.Intradevar unele sunt cu felii mai groase si sunt parca mai zemoase si cate odata am nimerit cu felii aproape ca grefele si erau mai fade un pic, dar totusi bune....eu iau din cartier, nu din supermarket.
Alina...am completat testul si am si trimis un exemplar D-lui profesor.Am facut bine?
Ege, bine ati revenit...sunteti mai bine? Sanatate multa!
Cristina(angelique) cum se comporta bebe Victor? este cuminte, doarme,papa? Pupici multi pe obrajori!
Umflatel, Asteptam impresii. Acomodare usoara si placuta!
We placut tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

eu sunt cu gandul la weekend.
la somn mai ales.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua, la toata lumea!!!
Ege bine ai venit. Cheltuiala-i cheltuiala dar bateriile sant pline sigur. De fiecare data cand mergem la munte parca venim cu maimare pofta de viata. Cred ca asta o simte toata lumea,nu?

Fetelor chiar nu stie nimeni nimic de usi de intrare casa ?

Jo, tu erai experta in materiale de constructii si etc .?
Abia astept sa se duca toata zapada asta daca o mai putem numi asa. Mi-e sila de mizeria de afara. Vreau putin soare, o plimbare pe malul mari, etc etc. Voi nu?
Va pup si un we placut.

Mergi la inceput

ce anume te intereseaza?

noi avem usa din pvc.cu geam pe mijloc maro din acela care tu vezi afara dar de afara nu se vede in casa (acum imi scapa cum ii zice...ceva gen oglinda)

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua.
Jo , vrea ceva metalic.

Mergi la inceput