*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (100)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

pai nu sunt imuna la toxo, si cum ala e crud si afumat si stiu eu mai cum tinut na, nu am mancat

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oooooooof luiza... nici eu nu sunt imuna la toxo. dar porcu n-are nici o treaba cu toxo. gazda lui toxo e madam vaca, si pisica e un mijloc logistic perfect. deci porcul e taiat de pe lista (si stiu ce vb ca e a doua sarcina) cu interdictii. la carpaccio, la vita cruda... acolo e alta poveste. si la salate si fructe si legume. pune mana si taie-ti o felie de sunca, garantat iti faci o placere:) fara riscuri!

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

in completare, mai ai doar doua saptamani pana la nastere, chiar sa faci infectia, bebe nu mai are de suferit acum. dar n-o faci. deci...

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

mersi mult miri, cred ca o feiuta bag si eu can dmo-i duce la ai mei

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ho! Ho! Ho!
Craciun Fericit!!! zuzici.

Bine v-am regasit, caci tare dor mi-a fost de voi.
Nu mi-a venit sa cred, cand am deschis la prima pagina si-am vazut cati clopotei s-au grabit sa petreaca primul lor Craciun,in lumea reala ci nu in burtici.
So... FELICITARI tuturor noilor-mamici. Sa aveeti bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi, iar voi sa va refaceti cat mai repede si sa va bucurati de minunile pe care le tineti in brate.

Am de citit vad, vreo 15 capitole, pe care sper sa le parcurg peste weekend... nu de alta, dar vreau sa stiu tot ce s-a intamplat cu voi. Apoi.. vreau sa citesc povestile nasterii... sper ca noile-mamici au pus experientele lor pe "hartie"...pentru noi, celelalte zuzici.

Noi suntem relativ bine, pe 31 Decembrie mergem la doctor,si speram sa revenim cu vesti bune.
Bebe misca intr-o veselie.... iar eu am inceput cu durerile in zona pubiana... asa de puternice, incat de multe ori busesc in plans... caci nici doi pasi nu pot sa fac.
Sunt speriata deasemenea, caci n-am luat absolut nimic pentru bebe inca si.... dupa cum vad, clopoteii nostri-s cam grabiti. Va ca nici una dintre zuzici n-a atins cele 40 de saptamani, pana acum.

Anyway... va pupic dulce dulce si va imbratisez cu drag...pe fiecare in parte...caci, cum v-am mai zis...tare dor mi-a fost de voi.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 32+
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

LALA-felicitari pentru clopotel-sa fiti amandoi sanatosi, fericiti si iubiti

37+cu Alexsandra-Elena?
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna seara fetelor...

..chiar nu stie nimeni nimic de Breaz???...parca nu mai avea mult....speram ca e bine...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Honey chiar ma intrebam intr-o zi ce oimai fi fancand, dar ma-m gandit ca poate nu aveati inca net in casa cea nou,imi pare bine ca sunteti ok

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vestea proasta: am contractii. Nu puternice, nici regulate, dar contractii. Si spatele ma rupe.

Vestea buna: am vb cu dr, e in Constanta. Mi-a spus ca daca se intampla ceva in seara/noaptea asta sa o sun indiferent de ora, daca nu se intampla nimc sa ma prezint maine dim la 7.45 la spital cu bagajul. Deci incepe balul... am asa un morcov ca dupa ce am inchis telefonul aveam impresia ca nici sa respir nu mai pot.

Acum merg sa stau cu iubitul meu la tv. O sa revin cu siguranta la noapte ca mai mult ca sigur nu voi avea somn....

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

Mergi la inceput

Angelique, bafta maine, stai linistita ca va fi binem tinem pumnii, si dupa cum ti-am mai zis cred ca Viktoras vroia sa stea sa inchida nasterile din decembrie.

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

Mergi la inceput