*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (100)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...Felicit toate proaspetele mamici...inclusiv pe Lala ...si va doresc tot binele din lume....
...Mariana ...ne rugam pentru voi...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Un alt mesaj de data asta plin de bucurie...
Cu mii de scuze fata de Lala si fata de voi...pentru ca abia acum am vazut mesajul din telefon....
La ora 10.56 am primit urmatoarul mesaj de la LALA:
"LA 9.18 A VENIT PE LUME ANDREI CRISTIAN PRIN CEZARIANA. A AVUT 3200 GR. SI 51 CM. SUNTEM BINE "

Laura 34+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

felicitari si din partea noastra a mai sosit un clopotel, multa sanatate iar clinchetul tau sa rasune peste tot cu voiosie.

Mari 35+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Mariana, suntem alaturi de tine! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta grea incercare a vietii!

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Lala, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, sanatos si norocos!

Am tras un bocet, pt tragedia Marianei; D-zeu sa-i dea puterea sa treaca peste aceasta tragedie.

Multumesc fetelor, pt aprecieri; ai dreptate Angi, la odiseea noastra sunt cei mai frumosi copii; dar cred ca toti sunt frumosi cand sunt mici, ca sunt asa gingasi si suavi si n-are cum sa nu-ti placa de ei.

ultima stire (neplacuta): iar ne-am iritat la poponeata; cred ca de la kk prea tare si ca se screme, saracuta .

Azi, poate mai facem niste poze (fara blitz, ca nu ne place blitz-ul).

Roxana si Adela !
[URL=http://community.webshots.com/album/561904273lwElMi][IMG]

...Doamne ,Ginette ..cat de draguta e Adela....sa-ti traiasca "buburuza"...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am intrat vd ce mai faceti si iiata ca dau peste vesti foarte triste, doamne nu stiu ce sa zic e groaznic, sper totusi ca mariaannaa si familiaiei sa aibe puterea sa treaca peste cu ajutorul lui Dumnezeu

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR 04 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Mariana, suntem alaturi de tine si de familia ta. DD sa va dea putere sa treceti peste aceste clipe grele.

Mari 35+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

LALA D, SA-TI TRAIASCA MICUTUL ANDREI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, trebuie, adica TREBUIE sa mai scriu un mesaj... Avem niste copii extrem de frumosi. Avem, ca sunt ai nostri, ai tuturor... Bebe Iris si bebe Sara Sunt superbe, niste domnisoare extrem de finute si de delicate. Iar bebe David este o minune leita taticul lui.

Mi-au dat lacrimile... sa va traiasca!

Mergi la inceput

Angelique eu cred ca Viktoras a vrut sa incheie nasterile din decembrie sa fie el mai deosebit asa ca lasa ca vine el

Lala felicitari, sa-ti traiasca

Laura D, stai cumintica mama ca e mai bine

Laura I, nu-ti mai face probleme pentru kinderas ca sigur e bine, si masuratorile astea de ecograf sunt cu dus intors, acum dai si fa doua liste cu nume de baieti si de fetite sa-ti fie ami usor sa te hotaresti

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR 04 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura.

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

Mergi la inceput