Ce medicamente luati la voi in voiaj?
Buna,
Ce medicamente luati la voi in voiaj? ma gandesc la cele de prim ajutor, nu stii ce ti se poate intampla, dureri de masea, febra musculara, o racela...
Are cineva o lista la indemana?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Raspunsuri
Fomalhauti spune:
Lista nu am. E vorba de adult sau de copil? Oricum, neaparat paracetamol in forma potrivita (copil sau adult). Eu intotdeauna imi iau antibiotic, in Europa de vest chiar nu poti cumpara fara reteta. Eu imi iau Augmentin si de copil si de adult, e bun (aproape) la toate....Ceva pentru diaree - Furazolidon. Si Smecta pentru copil. Mai depinde si de locul in care pleci: in Delta - tetraciclina pentru diaree...Si mai depinde si de problemele/sensibilitatile personale, eu de exemplu imi iau un antihistaminic.
In orice caz, multumesc pentru subiect, eu tocmai imi faceam o lista cu ce trebuie sa cumpar pentru o excursie si uitasem de medicamente...
danangie spune:
N-ai vrea sa stii ce contine trusa mea medicala. Defect profesional. Dar adaug la cele spuse mai sus si unguent pe baza de diclofenac si maalox pentru dureri de stomac. Sa-ti iei ceva pentru dureri. Nurofen de exemplu, nu stiu cu ce esti obisnuita. Daca veti conduce masina, sa nu luati medicamente pe baza de codeina. Alea te
mult asteptat
melinav spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Da, este vorba de o lista de medicamente de prim ajutor pentru adulti, din fericire nu suferim de afectiuni grave nici unul dintre noi.
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Candy spune:
Din trusa noastra nu lipseste un antibiotic de spectru larg, antidiareice (noi votam cu Imodium), Codamin pentru dureri de dinti si cap, Vidan ptr dureri de dinti, Paracetamol/ibuprofen/Tylenol, Fenistil ptr intepaturi de insecte, Rennie pentru probleme de stomac, inclusiv indigestii, Tantum verde pastile ptr dureri de gat, alifie de galbenele buna la toate, leucoplast si plasturi antiacvatici, comprese sterile...
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
A_Iulia spune:
Eu cred ca depinde de durata deplasarii si de experienta voastra.
Eu de exemplu nu iau absolut nimic la mine. Datorita deplasarilor frecvente, m-am obisnuit sa am un bagaj minim. Desi imi amintesc cu placere de vremea cand caram toata garderoba in concediu..., acum nu mai am nervi pentru asa ceva.
Adina + Olivia Q1.04