Buna seara,
Sunt o viitoare mamica in varsta de 30 ani. Urmeaza sa nasc la materniatea Elias in urmatorele 2 saptamani. Doctorul Parvu a fost cel care m-a monitorizat pe tot parcursul sarcinii...e un doctor deosebit. Problema este ca pleaca si el intr-o binemeritata vacanta timp de 2 saptamini si m-a lasat in grija a doua doctorite: dr. Stroe Alexandra si dr. Boruga Nicoleta. Eu am mare incredere in ele (pt ca sunt recomandate de dr. Parvu), dar imi puteti spune daca a mai nascut cineva cu vreuna dintre ele? Am nevoie de mai multe informatii. Multumesc mult!
Buna Ioana.Si eu merg la o doctorita rezidenta la Elias si vreau sa-ti spun sa nu-ti faci griji pt ca spitalul este cel mai bine dotat in aparatura si are cei mai buni medici specializati in nasteri.Cum vei naste:natural sau cezariana?Stai linistita ca odata ce ai intrat in spital esti pe maini bune.Multa bafta si mult curaj!
quote:
Initial creeata de Ioana_Cris
Buna seara,
Sunt o viitoare mamica in varsta de 30 ani. Urmeaza sa nasc la materniatea Elias in urmatorele 2 saptamani. Doctorul Parvu a fost cel care m-a monitorizat pe tot parcursul sarcinii...e un doctor deosebit. Problema este ca pleaca si el intr-o binemeritata vacanta timp de 2 saptamini si m-a lasat in grija a doua doctorite: dr. Stroe Alexandra si dr. Boruga Nicoleta. Eu am mare incredere in ele (pt ca sunt recomandate de dr. Parvu), dar imi puteti spune daca a mai nascut cineva cu vreuna dintre ele? Am nevoie de mai multe informatii. Multumesc mult!
Buna Tecky,
Multumesc mult pt raspuns si pt incurajari. Eu vreau sa nasc normal, sper sa fie totul ok. Tu? Esti insarcinata? Ce doctor ai?
Sarbatori fericite!
Dr Stroe ,a fost mana a doua la operatia mea de cezariana.Este super.Esti pe maini foarte bune.Este tare draguta si blanda.Mie mi-a placut tare de ea.