Fetele din Austria(21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Sotul meu a reinceput serviciul si cautarea de apartament cu chirie. E crizat ca nu poate contacta nici un agent imobiliar ca sunt in vacante toti. Aveti idee cand se reia munca acolo? Multumesc....

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Babee ,cred ca fetitele nu sunt asa mancacioase ca si baietii.
Miruna papa intre 500 si 650 ml formula pe zi ,dar si acelea cu insistente....mai mult de 100 ml la o masa nu vrea sa pape ...este cand papa doar 80 ml...si problema e ca nu pune in greutate...in 3 saptamani a pus doar 250 gr si avem aproape 4 luni in 5 ianuarie.
acum am schimbat formula de la NAN1 Lla MILUMIL,dar tot nu papa mai bine.
nu-mi explic comportamentul ei pt ca in primele 2 luni papa tare bine si 160 la o masa,dar sar putea sa fie cum spui tu sa aibe pusee de crestere intr-o anumita perioada sau sa stagneze.

totusi ti-as fii recunoscatoare daca mi-ai spune un spital bun unde as putea sa duc fetita daca tot asa va fi,problema e ca dureaza aceasta faza cam de o luna si jumatate si ma cam sperie.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dana e posibil sa-si reia activitatea dupa 7 Ianuarie.

Lavinia fetele sunt diferite de baieti.Phillip de exemplu a fost in continua crestere de cand s-a nascut, el e foarte mare si acum.Rebecca la 6 luni isi dublase greutatea de la nastere si apoi in 6 luni a luat doar 800 de grame.Si manca n-as putea spune ca nu dar nu punea mai nimic.Dupa 1 an a luat si 1 kg intr-o luna, de curand a slabit 1.5 kg dar stiu ca-si va reveni.Ma repet, daca i-ai facut analize si nu are carente as spune ca nici un medic sau spital nu ti-ar putea da o solutie minune.Daca vrei poti incerca la St.Anna Kinderspital -mie mi se pare bunicel.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna!
Cum se ajunge la SCS venind pe autostrada Budapesta -viena-munchen?
Multumiri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ai indicator clar, imposibil sa nu vezi.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

indicator de ce?
ce iesire?
chiar nu am gasit nimic pe site-ul lor legat de asta, mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Indicator de SCS. Si se repeta de cateva ori pina sa se faca iesirea din autostrada catre el. E o schema de traseu si la linkul http://www2.scs.at/?n=90

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

La Multi Ani intarziat din partea noastra!

Flavia, imi pare rau ca a intervenit din nou cevasi sper ca este totul ok cu sora ta.

Multumim pentru felicitari, am nascut ambulant la Göttlicher Heiland, a fost foarte bine totul. Am nascut rapid, neasteptat de rapid, dupa prima nastere. Se spune ca a doua nastere este mai rapida, dar a fost o diferenta enorma... Si cu toate ca Floris este mai greut decat Jasmina, m-am rupt numai putin de tot. La Jasmina am fost rupta destul de urat, dar a fost si Saugglocke.

Primele zile au fost mai grele cu alaptatul, eu am sfarcuri cam absente, adica rele de tot la alaptat si pana s-a prins el cum sa le ia, a durat putintel. Dar acum merge bine, sper sa ramana tot asa! V-as trimite o invitatie sa vedeti niste poze, dar n-am adresele voastre de e-mail.

Inca suntem la inceput, sper sa neacomodam cat mai repede. Si pentru ca nu suntem nebuni deloc vrem sa facem maine o plimbare la Neusiedlersee, care a inghetat bine (10-12cm strat de gheata). Aswin si Jasmina vor patina, eu vreau sa ma plimb vreo jumatate de ora cu pruncul si dupa ma asez intr-o cafenea ceva, sa vedem.
I-a intrat asta lui Aswin in cap si mi-e greu sa zic nu, cu toate ca mi-e frica sa nu fie prea devreme (nu pentru Floris, cat pentru mine). Duminica se face abia o saptamana de cand am nascut, si ma doare tare osulpubian (cred ca asa se cheama?), probabil de la presiunea de la nastere, nu stiu... Voi ce parere aveti?

Babee, tie cum iti merge? Cum este sarcina asta? Mai i da luni, nu?

Lavinia,, si eu zic sa nu te stresezi prea mult, bb au faze diferite. Jasmina a fostalaptata numai, deci cu formula nu ma pricep. Ea pana la 6 luni a luat costant si fff mult in greutate, insa cand am inceput cu diversificarea, a inceput sa ia foarte putin si asa a ramas. Dar sincer eu nici nu-i tin masura la mancare, manancacat ii este foame, si daca ia numai doua guri de paine la micul dejun ca nu-i este mai foame, e tot ok pentru mine. Si alta data mananca de sparge ca ma si mir unde incape. Nici noi nu avem un apetit asa fix, deci nici ei. Fa insa ceea ce simti tu, insa incearca sa distingi intre ce ce simti si temerile unei proaspete mamici din cauza lipsei de siguranta. Mult succes in continuare!

Gata, ma duc sa ma intind, ca daca nu parca vad ca iarasi ma apuca durerile de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

Am revenit si noi acasa, dupa o mini vacanta in Dorf Gastein.A fost frumos, am avut parte de o vreme superba, cer senin, soare, cald - cam putina zapada dar pt. necesitatile noastre, suficienta. Cu Lara n-am prea avut succes cu schiatul - am dat-o la Kinderskischule, insa dupa o ora a dat bir cu fugitii, iar a doua zi dupa 5 min. plangea deja dupa mine. Poate cand o mai creste.

Adinag, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si cumintel!

Carolada, pe mine ma intrebai daca stam la hotel in Viena? Noi locuim in Viena, in 17., acum stam in Buc. pt. ca sotul are o oferta de job acolo.

Lavinia, si eu cred ca copiii au faze si faze - insa te inteleg, o mama isi face mai mereu griji; mergi la spital cu ea, ca sa te linistesti; insa eu cred ca daca e sanatoasa, doct. nu poate sa-ti dea nimic - nu stiu daca la copii asa mici se pot da vit. sau alte chestii pt. stimularea poftei de mancare; poate o sa-i ia sange, sa vada daca nu are ceva - desi nu e prea placut sa o intepe - tu stii mai bine ce trebuie facut. Succes!

Flaflo, sper ca ati ajuns cu bine in Viena!

o noapte linistita!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

http://picasaweb.google.com/Satriana78/VacantaSkiDorfGasteinDez2007

Cont nou - incerc sa pun niste poze cu fricoasa mea gagalice schioare, sper sa mearga

Adriana

Mergi la inceput