Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Hei, ce de lume pe crenguta...am avut cateva pagini de recuperat!
Eu am stat prin bucatarie, trebuie sa pregatesc si eu pt. revelion una alta, socrii mei vor sta cu Vladucu si trebuie sa pape si ei ca oamenii, nu?
Si am facut asa:
-salata de vinete
-salata cu ton si porumb
-salata beof
-rulouri din sunca de praga umplute cu salata de cruditati
-platou cu mozzarella, rulada de cascaval, rosii, masline si castraveti
-un platou cu "chestii" de porc(eu deja nu vreau sa le mai vad...)
- apoi cartofi gratinati cu ciupercute si rulata din piept de pui cu salata de ardei copti
-carnaciori de casa si peste pane
- am si sarmalute, daca or mai putea 
-fursecuri si praji cumparate
Am vazut ca si voi sunteti cu branzeturile, eu sunt innebunita dupa mucegaiuri cu struguri si migdale. As manca branza din aia cu migdale la greu!
Butucica, si noi suntem fan lapte cu cozonac, aseara la 11 jum m-a strigat Vlad ca el vrea cozonac si i-am dus in dormitor si apoi a baut un Actimel 
Mersi de urari, abia astept sa ma fac frumoasa, ieri m-am epilat
, azi calc toate hainutele si maine seara dantuiala 
Bitzule, sa ne pui poze cu bluza rosie!
Delphinas, arati beton! Sanatate lui Seb!
Papacioasa, ce conteaza daca e nume oficial sau nu? Si mie imi place si il inventati voi acum daca nu e
Ti-am vazut pozicile si am admirat burticutza si sosetele cu albinute! Eu am gasit material de lenjerie de pat si i-am facut lui Vlad in vara, e portocaliu cu albinute dragute si mai are un stup cu o albina de plus legat la patut, e de la Miniblu si e muzical. Si noua ne plac albinutele mult
O sa le fac o poza sa le vezi!
Ma duc sa stau putin in pat ca m-a luat somnul...
Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Eiiiiii, ce s-a animat crenguta noastra! Noi am fost la masa la socrii, abia ce-am venit , iar maine mergem sa ne luam mancarica de Revelion...face soacra mea tot meniul si noi doar o aducem acasa!
Giani, lasa pasele proaste, da-le la spate, e o perioada frumoasa acum.
Am pus si eu cateva pozici facute azi, deci BURTA LA 31 DE SAPTAMANI!!!!!! Sa vedeti ditamai elefantul acolo! 
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
clauclau spune:
Delphin, ce micuta esti! Acum chiar ca ma simt cat un elefant....![]()
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
gbutucica spune:
Clau , da ci burticos esti tu acolo.si eu desi am tot 31 sapt nu am burta asa mare si sunt invidioasa pi tine.
Delphina ti se poriveste Silfidutza.
Mstela , cred ca albumul nu ti-l poti activa pina nu scapi de moderare,. eu am patit la fel.cel mai bine sa iti faci cont pe webshots sau flirk si le adauji cum au majoritatea dintre noi.

Giani
,....
31+
ca am dovadao fi chiar baiat?
lyvy spune:
HELOOOOOOOO!!!
Clau, ce-mi place de tine, ce buticoasa frumoasa esti!!!
Delphin, unde-i fata burta???
Mai fetelor, m-ati cam speriat cu colul meu de 3 cm, si totusi nu inteleg de ce nu m-a atentinat doctorul sa o las mai moale, pt ca stie ca sunt f activa si umblareata, si stie ca lucrez si voi mai lucra.
Ce are oare in cap???
Bineinteles ca si astazi , ca si ieri m-am obosit, am facut o gramada de treaba, tot in picioare, m-a luat cu junghiuri si dureri ciudate.
Sa va zic ce am facut pana acu:
- ciorba de perisoare acra
- salata de peste afumat
- ciuperci pane
- cordon bleu
- diverse paltouri cu tot felul de carnarii
- platou de legume
- prajituri de casa, si mai urmeaza maruntisuri, eu maine lucrez.

tote randunicile
livi
+30
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
mstela spune:
Mamaaa, Clauclau, ce burtoi!
Si eu mai zic ca-l am mare pt 23 s....Sa-ti traiasca!!La inca 9 s!!!!
Spuneti-mi ce sa fac ca sa mi se activeze albumul foto, ca nu vrea nici de-al naibii!!
Vreau sa va arat burticuta mea!!
Fetelor, a facut soacra-mea niste sarmale azi de credeam ca o sa crap mancand!Abia mai stau in pat!![]()
delphin spune:
pe toata lumea si multumesc pt. aprecieri( emoticon care face plecaciuni)/. Moralul meu s-a ridicat subit si am tras o jumatate de punga de cipsuri creveti...alea albe!
Sunteti dragute ca de obicei...
S-a mai discutat problema kg, am sa spun din nou, nu conteaza cate kg iei in sarcina, conteaza mult cum traiesti sarcina...eu ador fericirea ce se citeste in ochii multora de aici, cel putin Clau, tine topul si ii sade si bine!
Ca sa fac o marturisire, am si eu in jur de 10kg la activ...
. Doar cand aud nr. ma ia groaza, de aceea evit sa ma cantaresc acasa, sincer nu am facut-o niciodata de cand sunt insarcinata. Ma cantaresc la dr. si atata timp cat dr. nu zice nimic, fac si eu blatul. Inca o data, palaria jos fetelor care traiesc sarcina fara nici un stres...as vrea sa pot sa fac si eu asa...am unele zile cand sunt tare impacata cu mine, insa cel mai des...in ciuda faptului ca sunt tare fericita de ce simt in burtica...ma dispera saniii...
of, iar am inceput....
BDW, Clau,, daca i-mi permiti un sfat, asta pt. ca ma gandesc ca trebuie sa te doara spatele la sfarsitul zilei, incearca sa-ti modifici pozitia spatelui cand mergi. Stiu ca suna bizar, si eu am aceeasi pb ca si tine, o curbura destul de adanca la spate, cand mergi, incearca sa strangi fesele si sa impingi putin spre inainte. centrul de greutate se apropie de pozitia sa normala astfel si nu mai doare spatele asa rau!
Bon, sfatul ramane valabil pt. toata lumea care vrea sa incerce!
Papacico, nu mai iesti libera,....te maritasi o tura...si tricourile sunt mortale. Am si eu unul, C'est pour Mars, cu sageata in jos....ador si eu tricourile cu inscriptii.
Ma duc la Seb, caci e cam smiorca, desi e mai bine cu febra!
Editez, pt. Mstela si celelalte doritoare de albume foto, cum zicea cineva mai sus, pe webshot sau flikster ar fii cel mai simplu si apoi puneti adresa aici, sa va devem si noi!
pozici
bb2
burticutza
clauclau spune:
Delphin, este foarte bine venit sfatul tau, deocamdata nu ma doare spatele dar ma astept cat de curand si la neplacerea asta...Pe mine nici sanii nu ma supara, dar parca sunt toata doar o burta mare
. Nici eu nu ma cantaresc acasa, dar doctorita nu ma slabeste deloc la control si-mi zice ca am luat mult
( la ultimul control 14 kg in plus ). Cert este ca le simt din plin , ma misc greu, iar de dormit nu mai vorbesc, e un chin de-a dreptul!
Hai ca mai avem putin si scapam de burti! ( eu cred ca mai am cam 8 saptamani, dar abia astept sa-mi vad fata
).
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!