Craciunite casnicute sexy (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,si uitasem sa-ti spun DANELUTZA,ca aici desii e vara sunt microbii de 2 ori mai multi ca la frig...eu nu am vazut atata gripa si raceala ca aici...e enervant,ca e cald tot timpul si nu mor,plus ca se mai si "inmultesc"aiurea...asa ca raceste Robert pt ca ia de la unul si de la altul,virusii astia!!!ufff...asta...pana s-o forma sistemul imunitar mai bine,s-o inzdravenii,mama lui!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

puicutza Mirela sa stapanesti sanatoasa darul de la mosh si pe robertelul tau sa se faca bine...asa e si aici desi e cald de mori mishuna virusii
Liano tu esti pasarica
Stefitza mica-i tare dulce si frumoasa si la multi ani...iar mami si tati-s tare mandri de ea...sa va traiasca! si sa fiti sanatosi toti 3.
miho spor la bucatarit
noi am fost putin afara si am itnarziat rau cu somnul de pranz...cica facem antrenament pentru noaptea de anul nou

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oi fi daca voi o ziceti cu atata foc

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sint racita bocna, mi-e frig, imi vine sa vomit, nu am pofta de mincare , gata, am rezolvat si revelionul , poate totusi imi revin repejor.
Va tuc virtual

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza, da un vin fiert ai incercat si-o aspirina saracului ?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ce dulce e micutza Stefania!
Liano multumim de poze!Sa=ti dea Domnul si tie o galushca ca a Stefaniei la anul care vine!

Mirela sa stapanesti sanatoasa cadoul de la Mosu!Si tot asa bogat sa vina si la anul!Sanatate piticului!

Danelutzo ai grija de tine!Sanatate multa!

Iaca uitam: tuturor Stefaniilor si Stefanilor!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Liana, cum merge slabitul? mai pove ce mai faceti voi...
pe mine ma pusese dr-ul sa slabesc dupa ce l-am nascut pe alex ca o luna de zile nu mi s-a inchis operatie din cauza burtii si supura... mi-era si rusine cand mergeam iar la control si se uita la mine... dar nu reuseam si pace...bafta!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monicoo slabitu mergeee tare greuuuca acu dadui cu sarmale.pitftii si toate cele
si mai sunt si cobza de racitaaaasta e..il astept pe grasu cu aspirinasa ma fac bine..
va pupp pe toate..ne retragem la tveu sa vedem stirilee

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

sanatate multa Liaa ai grija de tine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
miho spor la bucatarit

Ce bucatareala fato? Sa nu mai vad mancare si bucatarie in fata ochilor pana la Paste. Ce-ti veni sa ma trimiti la bucatarie?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput