Craciunite casnicute sexy (152)
Raspunsuri - Pagina 5

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!
Leano,unde ziceai ca e Grasu?
Monica,bag seama ca ti-ai pus barbatul la modificat usile. Nici in ziua de Craciun nu ai stare?
Cuscra,ce-mi face noruca?
Azi am fost in vizita la cumatra. Am papat
,am baut
si am facut si poze.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

mariussimiuc spune:
Poze
Si gata,am plecat la culcare. Paaaa....
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

monica-elizabet spune:
miho, pai nu mai suportam sa vad sarmale, salata boeuf si alte craciuneli ...aproape 2 zile aceleasi feluri
e prea mult pentru mine
am facut un Bradutz impodobit cu mini pizza si va servesc cu un Ponche Sangria
ma bucur ca ati petrecut fain la cumatra aime pe toti, ma bucur ca v-am revazut chiar pe toti( in formatie completa)
toti sunteti niste frumosi, sa va traiasca copilashii(tare frumos se mai joaca robert si vladutz) iar mezina trupei este o bombonica...imi vine sa o mananc
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

georgi75 spune:
Helou gagici.
Vazut pozele Miha.Ce dormea puiutza ta in bratze...Smecheruca
Va servesc cu o felie de tort acum ca maine nu cred ca am timp. V-am furat ideile
Maine fug la dentist , pe urma pe la mama ca o cheama tot Stefania.Plus nepot si cumnat si mama moashei.Vai de capul meu ca o sa dau faliment cu atatea cadouri.
Fug la nani.Va

monica-elizabet spune:
La multi ani! Stefi noruca mea zambareatza si frumoasa sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti
cuscra tare fain tortuletzul...sa-l papati sanatosi...moama da ai frate maine la sarbatoriti! vorba ta...dai faliment
La multi ani! pentru cele doua Stefanii mamica si fetitza sa fiti sanatoase
si La multi ani! tuturor celor care aniverseaza astazi ziua onomastica(mamici, tatici,pitici, bunici, frati, surori, prieteni)
sa fiti sanatosi!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI tuturor STEFANIILOR!!! si multe
GEORGI,sa-ti traiasca fetita! la toata gasca si Sarbatori fericite in continuare,la toata lumea!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

monica-elizabet spune:
multam Mirela si tie la fel
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

doinabita spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!!!!!
LA MULTI ANI SEXOASELOR!!!!
Noi zilele astea nu am avut net!!!niste dobitoci au taiat o gemada de cabluri abia azi au rausit sa ne dea net!!!!
La noi a nins noaptea trecuta , e asa de frumos, dar si frig afara...
Serviti o cafeluta????
Fug sa aprind focurile la sobe, caci sotul e plecat la perfectionare, mai are azi si maine si termina.Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Doina Bita

pufymic spune:
Stefania
(pentru ieri!)
Si la noi a venit Mosul in ajunul Craciunului cu muuuulte cadouri!Alesio s-a catarat la Mosu' in brate si i-a cantat Mos Craciun cu plete dalbe si i-a spus Bradulet bradut-bradut....Nicolas statea agatat cu putere de gatul lui mama-sa
( sa n-o piarda cumva
) si cu ochii dupa Mosu ca dupa butelie(tot e bine ca n-a urlat
)...
Si ne-a adus un bradut mare si frumos!Si cadouri multe , multe....si acasa , a mai lasat si la Craiva o gramada....tot asa bogat sa vina Mosu in tot anul!
In seara de Craciun am mers cu colinda(am fost si pe la Dorina-Alinush !), asa ca s-au facut piticii cu gramada de colaci pe baltag(un fel de sabie de lemn care se tine de varf si se infig colacii pe ea) si cu banuti de buzunar!
. A fost tare frumos, mai ales ca au venit si gagicile de la Cluj(verisoarele piticilor), asa ca am fost impreuna la colindat!
Si azi am mai primit inca un cadou de la Mosu!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!

Danelutza spune:
La multi ani, Stef !
Sa cresti mare, frumoasa esti, zimbareata la fel, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa-ti aduca anul viitor... un fratior/surioara.
La multi ani, Stefania si ingeras Stefania ! Sa fiti sanatoase, cea mica sa fie mincacioasa, necolicoasa, sa fiti norocoase amindoua.
La multi ani, toti Stefanii/Stefanele, frati, surori, cumnati/cumnate si rude apropiate !
Ioana sa stapiniti sanatosi cadoul de la mos si asteptam sa faci cit mai multe poze cu el.
Monica am vazut tot ce ai preparat in bucatarie, ori bucataresti ori nu. Eu sint inca in convalescenta, ma dor miinile din umar, asa ca multe nu prea pot sa fac in bucatareala, astept doar sa_mi ia Doamne-Doamne durerile de la miini , ca nu pot nici macar sa ma odihnesc noaptea.
Mirela -ici si voua si sarbatori fericite in continuare.
Cuscra asteptam pozele facute ieri, am vazut una frumoasa tare, cu Robertelul care-i da pupici surioarei, e foarte emotionanta. Noruca ta se simte mai bine, a mincat in sfirsit aseara doi crenvurstei ca doar asta a vrut, iar dimineata doua feliute de brinzica, tot e ceva decit nimic. Dar tot rau a dormit asta noapte , e a treia noapte, nu mai rezist
, asta noapte a visat urit si tot ma chema, "mama, no voglio buba"
Doina cum se mai simte Dan ?
Aseara am avut musafiri de asta n-am mai aparut, o romancuta de-a noastra care locuieste in partea franceza, a venit cu prietenul, va dati seama ce traducareala era pe capul nostru, soata vorbea italiana, prietenul franceza, iar noi doua eram traducatoarele . Isabella a primit cadou de la ei, o trusa Barbye cu pieptan, oglinda, uscator de par (acum ma innebuneste sa-i pun baterii) si toate chestiile de prins parul, eu am primit o cutioaica cu bomboane de cioco, deh, sa ma ingras o tira, iar sotul o cutie cu 6 sticle cu lichioruri, din care bineinteles voi servi eu
Va tuc pe toate, acum hibernez, am aruncat farfuriile de aseara in masina de spalat si astept sa le termine