Craciunite casnicute sexy (152)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Craciun Fericit!
va pe toate lor
sa aveti pofta la papat bunatati da' nu prea mult ca tre' sa modificam titlul dupa aceea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mare plictiseala in zi de sarbatoare...Ma tot invart si nu stiu ce sa fac...Asa ca mai mananc nitel... Pai ce sa fac altceva?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

si la noi e liniste si pace...dupa ce-am papat iar ne uitam la filme...astia mici se mai joaca cu ce le-a adus moshul...suntem toti impreuna...asta-i important

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bau si de la noi.
Sintem toti intregi, cu burtile pline, Isabella a primit multe, multe cadouri, dar cel mai mult i-a placut costumasul adus de tati, fustita si geaca de raiata visinie, e innebunita, a spus ca-i sexy
Rochitica rosie de catifea, adusa de mos craciun "mamy", a imbracat-o, dupa care a spus ca nu o vrea . Asta noapte la ora 3 desfacea cadouri, ca se trezise de vreo 6 ori si a vrut in pat cu noi, concluzia trezitului ... racita bocna, a colectionat ieri un virus de la o prietena la care am fost in vizita sa-i ducem cite ceva . Acum ii curge nasucul, abia respira, a spus "mami, cade nasu'", adica ii curge nasul, si "mami, no vuole nasu'", adica nu vrea sa-i curga nasul. Acum stau cu buzunarele blindate cu servetele si cum stranuta, cum ma cheama sa-i sterg nasucul si sa-i zic "salute" - sanatate. Aaa, ii mai curg si ochisorii, dar tot a fost astazi la biserica sa se intilneasca cu mosul. Miine am sa descarc si pozele, ca deh, a vrut mosul s-o tina in brate . Aaa, si eu am fost cuminte, mi-a adus mosul un parfum si o pereche de cercei, combinatie aur alb-galben. Lui tati i-a adus doua pulovere si un ceas de mina.
Gata, am povestit tot, tot... daca-mi aduc aminte mai scriu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tot eu, am spus ca mai scriu...
Cuscra multumesc de mesaj, am tot incercat sa te sun pe fix, dar prezinta ocupat. Ia vorbeste mai putin cu mos Craciun ca sa reusesc sa te prind.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

sanatate multa isabelei
si tu sa stapanesti sanatoasa cadourile de la mosh
mie mi-a adus moshul 2 curele din piele(de la o super firma braziliana) una pentru blugi si una de pus asa intr-o parte peste o bluza(se vede ca a intrat moshul in magazin de pielarie sa-si ia ghetute pentru in ro) un parfum si o cutie de bomboane
lui alex i-a adus telefonul mobil mult dorit, un rucsac super fain cu pooh, o masinutza teleghidata si un atlas cu animale(asta a cerut moshul s-a executat)
ruxandrei i-a adus o bucatarie mobila cu aragaz si frigider si multe accesorii(fructe, legume craticioare, farfurioare si alte nebuneli)...un fel de 2 in 1 , un fier de calcat si masuta de calcat, un bebelush si tot felul de accesorii(pat de spital si ustensile medicale) rucsac cu printese ca deh..trebuia sa aibe si ea ca frati-su
noua adultilor ne-a adus bucurie in suflete cand i-am vazut pe cei mici cum se bucura si chiuie de veselie...in prima faza au lasat cadourile si vroiau sa-l prinda pe mosh...dar afurisitul a fost iute de picior

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bau ...hop si io
va pup pe toateeee..venii si mosu..umpluram si burtileacu stam in familie

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Vine Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Liana petrecere frumoasa in continuare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monicooo si voua la fel..va puppp

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Doamnelor craciunite pe unde sunteti?
noi am fost putin pe-afara sa dam un pic din piciorute ca dupa atata mancare parca numai la somn ne tragea
acum suntem gata pentru masa de seara

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput