Craciunite casnicute sexy (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata

Gusta multumesc de cafea, chiar acum o beau, ca sa-mi mai revin, ca tot rau am dormit asta noapte.
Ma bucur pentru tine ca te simti mai bine, pot sa ma laud si eu ca mi-a mai trecut raceala, dar durerea de la miini... , astept sa treaca sarbatorile sa cer de la doctor trimitere sa fac fizioterapie

Mirela, Monica vad ca va intelegeti foarte bine, ce spune-ti se pune de-o incuscreala ?!
Aaa, Monica nora ti-am gasit acum ti-am copto si de un ginerica

Restul unde sinteti ?
Dispar si eu sa fac o prajitura cu nuca, sper sa reusesc sa intind aluatul cu melesteul/facaletul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn..dar cred ca ma intelegeti..primul fiu..o gramada de emotii..mi se pare ca nu am timp nici pt. mine..defapt nici sa mananc..caci cand o vad ca scanceste fug repede la ea..sa nu planga ..mi-e asa de draga ..si daca incepe sa planga imi vine si mie sa plang...of... sper sa ma obisnuiesc cu noua formula...
acum cateva zile v-as fi trimis acest mesaj dar nu am avut timp nici macar sa-l trimit caci se trezise intre timp si .....

va multumesc tuturor de sustinere..am ajuns si noi acasa deocamdata suntem rupti de oboseala si eu si tati... inca nu am reusit sa citesc din urma dar sunt sigura ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut... cand o sa ne simtim un pic mai bine o sa va descriu indeamanuntit toata povestea... nu a fost usor... dar important e ca partea cea mai grea a durat asa de putin ca nici nu am realizat ce se intampla... cand ma gandeam ca mi-e mai rau si nu se mai intampla nimic.. a sosit un miracol... si eu nici nu am apucat sa-mi dau seama ce se intampla caci eram deja nascuta...si-mi tineam pe piept puiul... si nici tati nu a avut timp sa asiste la nastere caci a totul s-a petrecut f. repede...de la col inchis cu dureri groaznice...dupa cateva ore mi s-a spus ca incep sa merg pe drujmul cel bun ca mai tarziu de la dilatatie 2 direct la 10...fenomenal...fara nici un fel de ajutor...extern...nici acum nu realizez...important e ca a trecut si noi suntem bine....acum incercam sa ne adaptam noii situatii...deocamdata nu prea stiu ce si cum..dar sper sa ma ajute DD si cu asta si sa pot face fata..sa ma obisnuiesc repede intre timp am reusit sa bag cateva poze....cu fetitz

va pup pe toate multumesc inca odata si va doresc numai bucuri

mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
mey Danelutza ...ma bucur ca te simti mai bine...dar italianu' ...el cum se simte? l-ai tratat cum trebuie, au ba?
Marilena sunt si niste spray-uri speciale pe-aici pe la noi(poate ar fii bine sa intrebi la farmacie) la noi se cheama bismujet si i-a facut bine ruxandrei(saraca ea nu putea sa bage nimik in gurita sa manance si facea si febra) si asta o ajuta mult.
printesica cum se mai simte?
Stefania, bine ati venit acasa
noi azi cica iar mergem la zoo...
va pup pe toate

ps da pe unde sunteti sa nu alerg prea mult dupa voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi azi sarbatorim cu tortulet si cu minipizza.
Avem si de baut pentru cine doreste...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna craciunitelor!!!!sexoase!!!!
Gusta, poti sa vii la mine la masa!!!te astept!!!
Fetelor, eu azi m-am invartit in bucatarie cu toba...abia acum o ora am terminat-o.Am pus in oloaie sa stea in apa pentru piftie.Maine dimineata o pun la foc.
Miha,
Stefania, bine ati venit acasa!!!!!
Danelutza , raceala ti-a trecut?
Liana , unde esti???
Soniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Eu am o tocanita pe foc , sa fie pentru maine, caci maine cat fierbe piftia, fac prajituri, inca nu m-am hoatarat ce...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra sa va traiasca printesa, la cit mai multe luni si "La multi ani !"

Monica nu l-am doftoricit pe italian, doar eu am fost pacienta

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Eu sunt racita rau de tot, cu uratzii in vizita ( azi prima zi) , cu dureri de toate cele si cu nervi multi. Revin mai tarziu. Ma duc sa mai stau in pat cu perna magica pe burta.
Pupici virtuali la toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miha, La multi ani! sa-ti traiasca printesica si sa fie sanatoasa
mmm...ce fain tortuletz si pizza ...sa le papati sanatosi
Miki, sa nu te mai doara burtika si sa-ti treaca raceala...da cine te-a suparat? zii mie ca acush vin
Danelutza...e bineeee
Doina, spor la trebusca

eu sunt fericita ca mi-am gasit curcan intreg acum trebuie sa ma apuc sa-l prepar adica sa-l dezghetz si sa caut din nou la bucatarie ca daduse cineva o super reteta...sa-l prepar dupa ea
am gasit si burta...asa ca fac si o ciorbita de burta...dar toate maine...ca de azi mi se pare cam devreme
la zoo n-am ajuns si au facut saracii crize...dar n-am avut ce face...a trebuit sa alegem intre cumparaturi si zoo(fiindca nu am avut masina la dispozitie decat 4 ore) poate maine...mergem...dar nu le mai zic nimik dinainte sa nu-i mai dezamagesc
va pup si sunt in zona

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Miha, La multi ani! sa-ti traiasca printesica si sa fie sanatoasa
mmm...ce fain tortuletz si pizza ...sa le papati sanatosi

Multumim! Am papat sanatosi cu totii ,impreuna cu nana ...

Cuscra,multumim si tie! Si ce ziceai?Ca ti-a facut cuscru injectie?

Miki,sanatate multa. sa treaca burta si nervii.

La bilantul de sfarsit de luna avem 4.400 kg si 53 cm.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA

MONICA,ma bucur ca ai gasit curcan...deci nu vrei sa fi cuscra mea?!...am retinut,hihihihi!!!...wauuuuu,ciorba de burta...si noi vrem sa mergem maine la zoo,sa vedem daca e liber tati...Robert deja ma innebuneste,"mami nu e maine sa mergem la zoo?"

MIKI,sanatate multa!

la toata gasca si spor la treburi!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput