Craciunite casnicute sexy (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Marilena, offf...sanatate multa si tie si printesei tale(nu stiu dar parca peste tot numai de bolnaviori sunt)
pune-i lacrimi artificiale Marei, sa-i curete ochisorii(eu le pun lacrisept) la cea mai mica chestie...
iar tu incearcasa clatesti gura cu bicarbonat(luat din farmacie) si preparat intr-un pahar cu apa...ajuta la cicatrizarea ranilor din gura...(poti sa mai folosesti glicerina)
aveti grija de voi
numai bine

ps...ruxi tocmai si-a zdrelit un deget de la picior...adica tati intra pe usa, ea vroia sa iasa (nu a vazut-o) si a impins usa cu putere si i-a prins degetul mare sub usa ...nu va zic ce jale a fost la noi in casa
eu zau daca poat sa zic ca suntem bine...ca in momentul urmator...nu mai suntem

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta sanatate multa Marei si tie. Si noi ne luptam cu un virus urit, tuse, muci pina la genunchi, ochi cu lacrimi, acum Isabella e mai bine, am ramas eu cu tat'su sa ne doftoricim. Aveti grija mare de voi

Monica -ici la degetelul domnisoarei Ruxi. Cunosc, si al meu cind intra pe usa, trebuie sa sar eu prima s-o iau pe Isabella, ca ea se duce sa-i deschida si risca sa-i prinda picioarele cu usa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

multumim Danelutza...
pai adormiti printesa si doftorici-ti-va amandoi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna si de la noi.
abia acum am apucat si io sa intru pe net.
azi gaza mea a implinit 2 luni! sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa!(hai ca mi-au murit laudatorii!)
am pus poze noi, daca doriti sa ne vedeti. si cu stefan de la petrecere, la stefan - craciun 2007.
am facut vaccin, sper sa fie bine.
pupici tuturor.
sarbatori fericite in continuare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
pai adormiti printesa si doftorici-ti-va amandoi

Sanatate multa la bolnaviori!

si degetelul Ruxitei! Numai belele pe capul ei mititica!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,MONICA...fetelor,puisorii sunt din oua umplute -corpul, capul din branza framantata,am facut rotocoale si le-am pus ochi din piper,nas din morcov,iar pe cap creasta din ardei rosu...e ceva bibileala dar am avut succes cu ei...bafta si voua cand va apucati de ei!!!

LA MULTI ANI CORINA! si multe

MONICA,off,draguta Ruxi,cred ca plangea de rupea de durere.. sa-i treaca repede!

DANELUTZA si voua sa va faceti bine toti!!!

Fug ca am o groaza de spalat,2 cosuri s-au adunat

la toata lumea,pe mai tarziu!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

gabitza sa-ti traiasca fetitza, sa creasca mare si sanatoasa

Miha, acum a si uitat de asta(cu usa)...cred ca urmeaza sa cada de pe galeata de cuburi ca sta in picioare pe ea si zice ca este pe un turn

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Iar am uitat ceva

MARILENA,sanatate puiului tau mic,uffffffff,te inteleg perfect cu raceala asta...si al meu e la fel,doar ca eu dupa 2 luni de muci m-am cam saturat,asa ca l-am bagat pe antibiotic,om vedea ce-o fi... la voi toti,si tie sa-ti treaca repede gura!

Mergi la inceput

Mirela , multam de indicatii...am sa incerc si eu dar cine stie ce dinozauri imi ies in loc de puisori(la cat talent am eu)
eu cand desenez ceva trebuie sa scriu dedesubt ce inseamna ca altfel nu se prinde nimeni
ref muci si tuse...noi de ceva timp il punem pe alex seara inainte de culcare cu picioarele intr-un lighean cu apa sarata si-l lasam sa faca si inhalatii sa stiti ca functioneaza...nu mai tuseste absolut delok...(asa ca ne-am hotarat sa cumparam cand mergem in ro aparatul ala...care creaza efect de salina...)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Da,MONICA,am si eu din ala,umidificator ii zice aici...e bun dar nu face fata intotdeauna...adica daca e tare racit pot sa-i pun orice...uite acuma de cand ii dau antibioticul e mult mai bine...eu sunt impotriva antibioticelor,de aia l-am si lasat asa atatea saptamani...dar vad ca nu a scapat de tusea asta si mucii...adica nasul congestionat tot timpul...tusea e doar seara,sau uneori si-n timpul zilei,dar nasul e constant congestionat...mie frica sa nu faca sinuzita....e buna ideea cu apa cald la picioare si inhalatia,dar al meu nu sta ,inca e prea mic

Mergi la inceput