Clubul moldovencelor de peste Prut (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna dragelor!
Si eu repede repede ca apoi nu mai apuc anu...
Va multumesc la toate pt cuvintele frumoase, am avut un Craciun frumos iar fetele intradevar multe cadouri, cu toate ca tot am spus anul asta mai putin, noi nici nu le-am luat nimic, dar sint bunici, nasi, rude din md care au transmis si s-au adunat...
Deliei i-am dat terci, asa am inceput si la Paula. I-a placut asa si asa, important e sa nu fie obosita, ca n-o pot prinde in dispozitie buna sa manince si tot urla. La Paula parca era mai simplu, sau mie deja imi lipseste cu desavirsire rabdare... Azi vreau sa-i fac legume...
Bunicii sint parintii sotului si soacra mea arata intradevar bine, dar si are nici 50 ani...
Parintii mei nu au posibilitate sa vina si nici nu au vazut-o pe Delia
Am vazut si eu unele poze.
Alinka, arati foarte bine, copiii sint minunati, sa dea Domnul sa fie sanatosi, sinteti o familie foarte reusita si frumoasa. SI casa din cite am vazut e foarte frumoasa.
Nati si tu arati foarte bine, nici nu ai zice ca ai kilele celea de care spuneai in plus si mersi ca ai pus link aici la mincare Si azi afara e soare, cer senin...
Aliona, atit e de frumos baiatul tau! L-am admirat in toate pozele. E faina coafura ta si eu vroiam bob si la frizerie tot oscilam intre bob si mai scurt si l-am taiat mai scurt ca, cadea ingrozitor si acum parca imi pare rau... Fain de tot bradu, de sarmale tac, ca e arta culinara pt mine...
Alina Davina, mi-o si imaginez pe printesa ta cintind prin casa Si Paula are la evaluarea de sf de an la cint A+, asa ca cinta si ea, chiar si fara microfon. Si mie imi place lily, cu toate ca e mai mult pt bebelusi, dar si-a dorit mult....
Tania, sper ca ati ajuns cu bine si sa sarbatoriti frumos!!!
Mariana si Alina, ce fain ca de voi ca aveti pe unde merge in vizita! Si eu as vrea...
Lili, eu serioasa? nu-i adevarat! Obo, putin... se trezeste cam des junioara...
Sper sa aveti cit mai curind un Craciun impreuna cu parintii tai!!! ca vreau si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Intru rapid sa va urez La multi ani, un an 2008 plin de iubire, sanatate, fericire, intelegere, voie buna si mult noroc!
Ma intorc la treburi, dar incerc sa revin mai incolo.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Va doresc la toate sa petreceti frumos anul care pleaca
si Anul Nou 2008 sa va aduca numai bucurii, fericire si clipe frumoase!!!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La Multi Ani.Anul 2008 sa va aduca numai bucurii si fericire,sanatate si impliniri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati tocmai la tanc rulada ta,am s-o fac pentru diseara.Noi stam acasa din mai multe motive ,unul e ca sotul lucreaza azi chiar in ajun ,numai maine e liber.

Lilia am sa pun o poza cu microfonul Deannei ,mai are ceva care se ataseaza la tv,n-am gasit din ala simplu si nici n-am avut mult timp sa cautam.La Craciun am avut bufet ,au fost 8 adulti si 4 copii.Luminarile si mie imi plac ,alea de pe masa au sta cred ca toata luna decembrie si copilu are grija sa le sufle de cite ori le aprind .

Aliona ce yammy tort ai facut ,mi-a placut cum l-ai decorat.Bradutii aia sunt de la mall ?

V-am pupat si ne auzim in anul nou .Am plecat la trebaluit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

A mai ramas o juma de ora,fetelor sa nu va para rau de anul care a trecut,Cu Anul Nou 2008 care vine,sa fie un an special pentru noi realizari si prosperitate.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

La multi aaaaaaaaaaaaaaaani!!!!!!!!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI FETELOR!!!!!!!!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani in noul an. Sa aveti un an roditor, plin de succese, un an bun, fara rele si obstacole, un an cu realizari si impliniri, cu bucurii si zambete.

Cum ati petrecut?
Noi am petrecut foarte bine. Noi nici daca am sta tot anul impreuna, nu am termina barfa.
Mancarea a fost buna si multa, nici nu am mai vrut mancare calda ieri seara. Copiii au stat pana pe la 1, s-au jucat s-au mai certat pe unele jucarii, au mai facut si scandal( in special Amelia). Vanda a fost o scumpica cumintica si zambitoare ( ptiu-ptiu sa nu o deochi)

Voi?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

SA TRAITI,SA INFLORITI,LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Se vede ca a-ti chefuit pe cinste,noi pe la 3 am mers la culcare...dupa cum am sarbatorit acasa si intr-un cerc restrans inca cu o familie de prieteni,am terminat repede cu cheful.
Amedeo pe la 22 era f. obosit si nervos si s-a purtat urat cu baietelul(prietenul lui)mi-a facut niste nervi,dar dupa s-a linistit si sau jucat frumos cam pina la 24,dar nu a vrut sa faca nici o poza cu noi...
Abia astept sa creasca mare Amedeo si sa iesim si noi la local undeva,ca acasa lucrez f. mult pentru a sarbatori apoi doar 3-4 ore.
Am pus poze noi...mai mult cu bunatati...
Va astept cu povestile voastre despre cum a-ti petrecut si poze binenteles.

Mergi la inceput