Clubul moldovencelor de peste Prut (53)
Raspunsuri - Pagina 16
Balbina spune:
Nastea, fata e bine, creste ca din apa, deja ii vin hainitele de 6 luni. Nu stiu cite kile si cm are, dar aflam saptamina viitoare, cind vom merge la vaccin.
Am dat o cautare dupa bob constructor, arata bine. Si lui Vlad ii place sa contruiasca din cuburi, sau mai nou, din piese www.infinitoy.com/zoob/zoobtraveler40.shtml" target="_blank">zoob pe care le-a primit de Craciun de la Amelia. Aproape zilnic mestereste ceva din ele, ba un pistol, ba o omida, ba un scaun... ma si mir cita imaginatie are. ![]()
Hihi, ce haios e Alexandre, sa se parfumeze, auzi, pai o sa umble fetele cu turma dupa el. ![]()
Karina, daca stiam ca nu-ti place nr. 13, te mutam la alt numar mai devreme, trebuia sa-mi zici.
Zi-ne ce mai face Lucian, ce mai zice? Merge la gradinita acum? Ce studii faci, niste cursuri ceva sau facultate? Daca nu-s indiscreta..
Hehe, poze cu celebritati
o sa aveti ce arata la kopkii, vorba aia. Si apropo de copii, mai arata-ne poze recente cu Luci, daca ai.
Alincic, multa sanatate!!!
Aliona, mai avem zapada, mai ales in parc este destula pentru dat cu sania. Sint si aici sanii rotunde, dar cind am luat-o pe a noastra, erau numai de un singur fel, asa ca nu am avut din ce alege.
Deci ce fac, scriu anul in lista sau il las sa se piarda in arhiva forumului? ![]()
Sint de acord cu tine si Lilia in privinta mentalitatii majoritatii populatiei din Md. Eu mereu il iau peste picior pe frate-meu, de ce ii pasa asa mult de gura lumii. Dar probabil e altfel daca traiesti acolo.
Cornelia, merci. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau cu privire la schimbarea regimului. Probabil o sa va mai chinuiti ceva, pina se lungeste ziua si se va lumina mai devreme. Poate se va trezi si Mirelus mai devreme, si se va culca respectiv mai devreme. In orice caz, multa multa rabdare iti doresc!
Mariana, am modificat cum m-ai rugat.
Tanya, ce bravo e Chris, intr-adevar are memorie exceptionala. O sa-i prinda bine la scoala. Si eu v-am vazut in poze, sinteti niste frumosi.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
gazea spune:
Seara Buna,sau noapte la voi!
Azi la fel a fost leger la scoala,Teorie + montat un permanent la o "papusa" a se citi marota,si un coafat,tot marota.azi nu am avut chef de cliente...sant cam obosita.
Maine avem "tuns barbati'' sant tare curioasa ce clienti vom avea,daca e ceva frumos ma bag la tuns,dar il previt ca e primul meu client la tuns...asa ca fara pretentii de-a ramane si cu urechile integi![]()
...ce curaj pe capul lor,daca nimic frumos vad eu ce fac.
Nastea,dar tu la ce te referi cand spui sa ti se tina parul buclat? Adica montez bigudiuri si ai vrea sa tina? Ok,dar cat timp? Normal se face asa:Se spala bine parul, se pune o spuma sau o solutie speciala( la noi se numeste Neoset )si se monteaza bigudiurile care pot fi de multe tipuri si marimi,asa e in functie de cum doresti tu sa fie coafura,apoi se usuca sub casca,cand e gata se aranjeaza un pic si iar se pulverizeaza fixativ,e clar ca Nu pot tine buclele perfect 1 saptamana ca,mai si dormim mai si absorbim praf,dar 1-3 zile ar trebui sa tina.Am mai vazut ca fetele pulverizeaza pe fiecare suvita fixativ inainte de montare,dar parca ai carton in cap nu bucle,dar pentru ceva festiv merge.Sa stii ca mult depinde si de fixatif,daca nu e ceva profesional,lasa pe par urme albe de zici ca nu esti spalata...
Referitor la maicare azi am facut snitele din piept curcan + orez si o salata. Nici eu nu fac multe maincaruri complicate in timpul saptaminii. Sambata si duminica daca nu ies prin oras poate mai apuc sa fac cate o clatita sau prajiturica in rest;paste,orez,cartofi,si legume asortate fierte si ce mai este la frigider.
Nati,Pupici Vandei ma bucur sa aud ca e deja asa o domnisorica. Pe cand va pregatiti de botez? Parca am si eu emotii,oare Lilia ce zice?
Inca nu am fost nasa la nici un copil mi-ar place mult sa fiu.
Mi-au placut si blocurile ce le are Vlad sant chiar interesante,ar trebui sa vad si eu pe aici,dar ce ma deranjeaza e ca dupa le voi simti sub talpa....Amedeo nu prea adora sa stranga jucariile...
referitor la an...
comme tu veux...
Cornelia, dar Mirelus chiar are un program "deosebit" la somnic,trezeste-o la 7-8 dimineata si la ameaza incearca s-o culci pe la 12-1 si nu o lasa mai mult de 2ore sa doarma,poate reuseste sa adoarma seara mai repede. Si Amedeo mai facea din astea,dar de cand e mai maricel,cand era asa ca Mirelus parca nu facea asa din cate imi aduc eu aminte..
.
Marianca,ma bucur ca sinteti mai bine.
Pupici Alicei,imi imaginez cum este mai ales avind in jurul ei atata atentie fiind cea mai mica.
Alincic,tu cum te mai simti? Sanatate multa!
Ce mai spui despre copii?
Lilia,referitor la baieti inca nu-i tarziu... Nici noi nu ne pricepem la printese si Dora,Sirene,si alte zane frumoase,cand merg in magazine cu jucarii chiar mai arunc cate un ochi pe la jucariile pentru fetite sa vad mie oare ce mi-ar placea sa am daca asi fi acum mica,sant atatea pausi care-mi fac cu ochiul...si mi se pare o gama mult mai mare si diversa pentru fetite decat pentru baieti,dar e probabil numai o impresie.
Tanya,Bravo lui Cris,Pupici,ce bine ca uite de pe acum isi face griji ca are teme si asa se dezvolta responsabilitatea,asa eram si eu cand eram mica,daca nu srieam sau nu faceam ceva pentru tema stateam pina noaptea,dar nu ma lasam,chiar daca ai mei parinti nici odata nu ma verificau sau fortau sa invat o faceam cu placere si simtul raspunderii. Sper si Amedeo la anul sa fie asa,acum are grija numai desenelor si jocurilor,dar asta e deviza " SA NU STRESAM COPII"
Ehiii,cam atat pentru astazi,Va doresc multa sanatate,pupici bebeilor si sa aud numai vesti bune despre toti!
LiliaToma spune:
La multi ani, Veronica! Multa sanatate si mult noroc! Barbatii tai sa te faca mereu fericita si sa te rasfete asa cum o meriti! sa ai parte numai de clipe frumoase si de bucurii de la viata!
Balbina spune:
VERONICA, LA MULTI ANI! FII FERICITA SI IMPLINITA! CEI DRAGI SA TE IUBEASCA SI SA TE APRECIEZE PE DEPLIN!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
Aliona, botezul vrem sa-l facem in primavara, inca nu stiu exact cind.
Jocul respectiv se vinde in mai multe combinatii. Noi am ales varianta cu gentuta, tocmai pt. a-l determnina pe Vlad sa stringa piesele la sfirsitul jocului. Exista si variante cu mai multe piese, la cutii cu capac.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
LiliaToma spune:
Si daca nu gresesc, azi Alincic sarbatoreste ziua casatoriei, asa ca va urez, Alincic, multi ani de-acum incolo, toti impreuna, in intelegere si bunastare, dragoste si fericire.
LiliaToma spune:
Nastea, eu am facut ieri hrisca cu un sos din carne de pui, ceapa, morcov si suc de rosii.
Ce m-a amuzat Alexandre.Mi-l inchipui in mijlocul magazinului rasfoind cartea si vorbind singur.
Ce v-a spus la adunare? de ce sa iti fie frica? cu siguranta Alxandre e un baiat bravo.
La bb 2 inca nu ne gandim, Amelia si-ar dori, dar stie ca nu e posibil pana nu vom avea casa noastra si poate si mai mare ca asta.
Aliona, hihi, cica daca e frumos. Daca nu, ce ii spui? ![]()
Nici eu nu am mai fost nasa pan-acuma. Adica sunt cumatra si nana la niste copilasi din Moldova, dar a fost un fel de botez telepatic. Cum in Moldova copilul are nasi multi, parintii ne-au intrebat daca vrem sa intram si noi in lista. Am spus da, dar nu am putut merge la botez, ne-am facut datoria de nasi mai tarziu. In felul asta am trei finuti.
Dar sa il tin eu in brate, sa fi prezenta si sa fiu nasa cu adevarat si mai tarziu e emotionant si sper sa ma descurc cu bine.
Nastea23 spune:

LA MULTI ANI! VERONICA, SA FII SANATOASA SI IUBITA, SI NUMAI BUCURII DE LA CEI DRAGI.
Nastea23 spune:
Salut,
Lilia, ce pofta mi-ai facut de hrisca, pacat ca magazinul rus e inchis, dar la Faro, mergem numai la sf. de saptamina, ce sa fac rabd. Ce mai nou la Amelia? Cum la gradinita? Nu e geloasa cind te vede cu Vanda in brate? Alexandre, reactioneaza straniu de la inceput apoi ii vorbesc si tot ok.
La adunare - chiar imi era frica ma gindeam ca se va incepe cu mine si termina tot, dar nu, mai mult am vorbit dupa.
Ne-au adus aminte de gentuta, de certificate, ... si tema numarul unu a fost Carnavalul.
Si ce credeti copilul meu la tema cu impartitul(jucarii, biscuiti,...), nu vrea si gata, se imparte numai cu educatoarea dar cu copilasii de virsta lui nu. Si daca pina acum era cumincior acum gata, daca cineva il loveste da inapoi, nu mai rabda, daca vede o usa deschisa hai la inchis si altele. Si la sf. de adunare ne-a dat un plic cu lucrarile lui Alexandre si ne-a promis o surpriza la sf. de an si multe poze, asteptam.
Insa cel mai interesant e cind tati il intreaba Alexandre vrei o surioara sau un fratior? Si el da. Oare chiar intelege sensul intrebarii?
Natalia, ce fata mare ai, felicitari, dar ce o sa faci cind ajungeti la 6 luni, ce marime o sa cumperi?
Am sa ma uit si eu la jocul lui Vladut, poate gasesc aici. E bravo Vladut, si mai multe idei.
Aliona, multumesc de raspuns, incerc sa schimb spuma, cred ca asta e problema, caci nu tine nici 3 ore, nu o saptamina. Ce edei mai are Amedeo? Mai doreste sa vopseasca parul?
Nastea23 spune:
Davina, ce face *uraganul*? Daca o sa ai timp scrie cum ai facut tarta cu brocoli? Multumesc.
Fetelor, cine are cuptor pentru piine? Vreau impresii, face de cumparat? Si dupa ce receta coaceti?
O seara buna.