Clubul moldovencelor de peste Prut (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

LA MULTI ANI, DIANA! Sa fii sanatoasa, mereu fericita si sa ai parte de multe bucurii de la Natalita si de la sotior! Multa apreciere din partea rudelor si a prietenilor!

Aliona, si noi avem sanius in parcul din apropiere, doar ca nu e amenajat special. E un deal, pe care lumea face pirtii dupa ce ninge mai tare. Inca nu am luat sanie.

Alincic, zici ca salivezi la pozele altora, dar ia zi-mi, tu ce bunatati pregatesti pt. ziua ta?

Sa va zic niste perle de-ale lui Vlad, proaspete.

Avem zilele astea un musafir la noi, pe care Vlad il chinuie la greu.
Ii spune musafirului care tocmai a intrat in casa:
- Da’ noi, cind intram in casa, ne spalam pe miini!

- Da de ce musafirul nu pleaca acasa? Eu nu vreau sa stea musafirii la noi multe zile!

- Da tu ai calculator acasa?
- N-am
- Da o femeie macar ai? Cine iti face de mincare?

Dimineata
-Nenea Pentru, da tu nu stiai ca dupa ce te trezesti, trebuie sa stringi patul? De ce nu-l stringi?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

DIANA, Sa ai parte de tot binele din lume, sa fii fericita alaturi de ai tai, sa fii sanatoasa... La multi ani!

Fetelor multumesc mult pentru sustinere. Odihna placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut MOldovencelor!!!!
Va doresc un we cit mai placut.

Nati,hi,hi,ce baiat direct ai,ii pune la punc pe toti.
MI-a placut faza cu femeia care sa-i faca mincare

MI-am adus aminte,(dupa spusele parintilor mei),caci si eu le aminteam musafirilor de la usa: ca la noi in casa se descalta.

Of,in privinta bucatelor inca nu m-am hotarit,acus ma duc in bucatarie sa vad ce pot improviza.

Diana,sper ca ai o zi frumoasa astazi,re asteptam cu vesti si impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor .

Diana la multi ani ,multa sanatate,fericire ,prosperitate si sa ti se implineasca tot ce ti-ai pus de gind.

Dupa citeva zile insorite ca primavara a venit ploaie cu vint si tot tacimul.Deja m-am saturat cum vine weekendu-l cum ploua.

Nati ce perle haioase scoate Vlad ,e foarte grijuliu si atent la musafir sa-si spele mainile,sa-si faca patul ..se vede ca e bine educat.M-am emotionat si eu citind de hohotele micutei Vanda ,mie tare dor de cind Deanna era mica si linistita .
Aliona ce bine ca aveti loc special amenajat pentru sanius chiar si noaptea ,trebuie sa fie tare frumos sub cerul instelat .Ce m-as da si eu cu sania ,tin minte ca in copilarie stateam afara pina eram uzi si nici atunci nu vroiam in casa.
Nastea nu te intrista ,alta data o sa stii pe cine sa nu inviti la petrecere.Ce mai face flacaul ?
Lilia uite www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2260&e=starStatLandingFlash&z=products&pid=41307&refcode=starst05_sshp" target="_blank">asta i-a cumparat sotul Deannei,eu sincer vroiam unul simplu si fara prea mare zgomot dar asta e,alta data o sa ma duc eu la cumparaturi.Drum bun si sa petreceti frumos cu parintii.Poate in viitor o sa merg si eu cu fata la MD, sa vada cum e Craciunul acolo cu colindatori,sorcova si alte traditii.
Alina te-am zarit in pozele Marianei si mie mi s-a parut ca ai slabit mult si arati f. bine,bravo mamico.Te-ai apucat de gustosenii ?
Marianca ai copii frumosi si elegant imbracati.Mi-a placut si cum pozeaza Alice si ce rochite frumoase are.
Cornelia sa faci numaidecit poze cu bradutul aranjat de Mirela ca sa aiba amintire draga de ea, a gospodarit nu gluma hihi.

we placut .ma duc sa sting bradul cit fata-mi doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi ani, Alina! Sa fii sanatoasa, vesela, fericita, mereu iubita, adorata, respectata, implinita si optimista!Bucurii de la copilasi si de la sotior! Multe realizari pe plan profesional!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Alincic, la mult ani! Sa te bucuri de cei trei copilasi frumosi, sanatosi si destepti pe care ii ai! Multa sanatate si bucurii!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

La multi ani, ALINCIC.
sa ti se indeplineasca toate visele, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai putere sa-ti vezi copiii mari si realizati.
sa ai o zi frumoasa plina de cadouri si multe flori, cu cei dragi alaturi.

Mergi la inceput

Craciun fericit pentru fetele care serbeaza pe stil vechi! Sa aveti o sarbatoare frumoasa, alaturi de cei dragi!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

ALINCIC, iti urez un sincer LA MULTI ANI!!! Sa fii mereu frumoasa,zimbitoare,esti o mamica perfecta cu trei copilasi perfecti,sotul tau sa fie mandru de tine, sa aveti parte numai de bucurii,noroc si sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

cu intirziere:
La multi ani Diana!!! bucurie fericire sa fii stimata si iubita de cei care te inconjoara.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput