Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
a_alinta spune:
incerc sa scriu cat mai repede 10 mesaje sa apar si eu in timp real, poate reusesc astazi, ca de maine la munca!.. trist dar adevarat...
a_alinta spune:
la noi acum e ora 2 dupa amiaza, la 12.30 i-am dat sa manance alexandrei si pana am mancat si eu a adormit.. e frumos afara si vreau sa o scot un pic la aer....
a_alinta spune:
mai stau 5 min si apoi cu riscul ca o scol o imbrac si ies in fata casei, un sfert de ora macar...
a_alinta spune:
dupa masa s-ar putea sa avem musafiri si nu stiu daca reusesc sa mai scriu ceva.. o sa incerc totusi..
betty78 spune:
Fetelor, am o intrebare: cand am voie sa spal rufe? Maine raman fara hainutze curate pt bebe si ma gandeam ca poate pot sa pun masina...
Ma bucur ca toate ati petrecut frumos...eu sxunt putin bosumflata....am fost ieri cu bebe la ai mei si toata lumea l-a chinuit parca ar fi fost o papusa. Ba l-au luat in brate, ba l-au pupat, au vorbit cu el si pur si simplu nu a dormit deloc. Era stresat si se vedea, dar fiind f curios de fel nu a reactionat la modul negativ, dar se freca de zor la ochi. Saracu' azi a dormit aproape toata ziua, si a recuperat. Cred ca o sa le dau interdictie...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
andrruzza spune:
betty, maine e sarbatoare, Sf. Stefan ![]()

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gabitz78 spune:
seara buna.
am vazut si eu poze cu craciunei frumosi.
si noi am tot petrecut..la socrii, la parinti, si mai continuam si maine la noi (ca doar e ziua baiatului..).o tinem numai in chefuri.
poimaine facem si noi vaccin, of, sper sa nu avem probleme.
betty - eu stiu ca pentru copii se poate spala oricand. dar stii cum e, cate bordeie, atatea obiceiuri.
va pupam dulce si va dorim sarbatori fericite in continuare si un an nou fericit si numai bucurii.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
noi n-am plecat azi, ca n-am reusit.Poate maine
n-o sa am net, ca n-am ore la zapp.
Betty, Catrinel e sora Daitei. parca a fost si ea la petrecerea de 10 ani?? nu mai stiu.
Tomasa, Claire si Sofia sunt nascute in acelasi an: Claire in iunie, Sofia in septembrie.
am vazut o groaza de poze superbe, cum ploua aici cu asa bebelusi frumosi!!!
alina, bine-ai venit.
aaa, Teo....ptiu, lasadraga mea, tu erai de o mie de ori mai frumoasa!! si ia zi...se marita cumnata? vai de barbatu ei. LOL.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
buna seara mamici si bebici ,mi-a fost dor de voi
,am reusit sa citesc din urma ,am vazut poze cu bebei tare frumusei .
Noi am petrecut bine, Teodora a fost cumintica si la dus si la intoarcere ,dar odata ajunsi acasa ne-au napadit musafirii ,si nu prea i-a convenit atata forfota in jurul ei ,a plans atat de tare ca la un moment dat nu stiam ce sa mai fac
,asa ca m-am pus si eu pe jelit ...usurel,usurel ,ea sa linistit si acum doarme ca un ingeras