Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
valentina_22 spune:
Buna seara, usor, usor incep sa-mi revin din starea cea nasoala care ma tinea de cateva zile de cand am facut vizita la medicul de familie. Noroc ca am cerut si parerea altui doctor ca altfel simteam ca-mi iau campii. Bebelusul este ok cu burtica, putica se pare ca va fi in ordine, dar, caci exista si un dar se pare ca are un inceput de acumulare de lichid la testicolul stang. Doctora spune ca de obicei se rezolva de la sine pana la varsta de 6 luni, iar daca nu, se rezolva printr-o interventie usoara care nu necesita decat spitalizate de o 1 zi. Eram agitata pentru ca Alexuta mamii s-a nascut cu o malformatie abdominala, care a necesitat operatie la doar 3 ani si numai cand ma gandeam la momentele cele urate ma treceau fiorii. Slava Domnului ca a fost doar o sperietura.
Roxana mi-e asa mi-au spus la primul control facut bebelusului ca are inceput de fimoza de asta am tot mers pe la Budimex. Aici am dat peste o doc super de treaba care ne-a raspuns la toate intrebarile.
Acum ne retragem, m-a luat raceala rau de tot si vreau sa fac o baie fierbinte. Salutari feletor care vor merge la chef, sa beti si pentru cele care trag chiulul. Multiiii pupiciiiiiiiiiiiiii (am o stare de euforie de zici ca am baut multe pahare )
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
andrruzza spune:
valentina, asteptam sa apari cu vesti bune. Ma bucur mult pentru voi ca a fost alarma fals problema cu abdomentul.
Am vizionat poze cu toti Craciuneii si Craciunitele.
Absolut superbi!!

Cum a ramas cu albumul comun?? Nu mai stiu a cui a fost ideea sa facem album cu poze de la primul lor Craciun, dar mi-a placut. 

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mihailescu teodora spune:
Mi-a trezit Betty nostalgii de la nunta,cu ocazia asta,am scormonit un pic prin pozici si le-am gasit si pe cele cu nesimtita de cumnata-mea in rochie de mireasa:
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/
Ana,Sabina,Sim
,se pare ca toate grijile mele s-au spulberat!Offfffff,ce fericita sunt,azi Mihnutzul meu iubit a facut numai de 3 x,exact mustarelul ,,a la carte''.La Stanciu n-am ajuns ca si-a schimbat cab privat,nu mai e pe str.Malcoci,e undeva vis-a-vis de spitalul 9 si nu am coordonatele.Pina la urma s-a reglat de la sine,doar dandu-i san,sper!
Am vazut pozici frumoase de Ana Martina si mamica frumoasa,de Bebeka,Andruzza,Yaia,Florentinalo!Sa va traiasca minunile!
Luy,mamicile de Ploiesti la superinaltime!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
tomasa spune:
Sabina, ti-am vazut pozele! Erau asa de frumoase si dulci fetitele, se vede ca se iubesc mult. Mi s-au parut induiosatoare pozele cu ele, se vedea emotia pe fetisoarele lor micute! Par exact de o varsta, asa sunt sau doar par?
Gheo a crescut foarte mult si e un frumos, iar tu arati foarte bine si esti la fel de dulce si adolescentina cum te stiu eu, nu ai absolut nici cel mai mic motiv de depresie. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Noi am petrecut bine, Mosul a fost foarte darnic si i-a adus lui Tudor tot ce si-a dorit. Am fost si in vizite, cam obositoare insa pt. mine si piciulica, dar ne-au facut placere pt. ca ea a fost foarte admirata, iar Tudor rasfatat peste masura. In seara de ajun a venit Mosul pt. Tudor si prietena lui, Eleonora, ieri am mers la parinti, azi la nasi. Maine insa cred ca stam acasa ca sa ne revenim.
Pun si poze cat de curand.
mihailescu teodora spune:
Tomasa,kiar ma gandeam la tine!Ma bucur c-ai petrecut frumos!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
a_alinta spune:
buna seara tuturor!
sunt , o mamica de septembrie cu o dulceata de fata , alexandra elena, nacuta pe 21 septembrie 2007.
am intrat pentru prima data si doar pentru a va ura toate cele bune pentru ca timpul e prea scurt cateodata...
va doresc sarbatori fericite, multa sanatate, liniste si fericire si sa ne bucuram de micutii nostri!!!
cand o sa am mai mult timp o sa intru si o sa povestesc si despre noi... pe voi va cunosc, ca va cam urmaresc de ceva vreme...din umbra...
sa petreceti sarbatorile cu bine!
tomasa spune:
La ce te gandeai? Era de bine?
betty78 spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Mi-a trezit Betty nostalgii de la nunta,cu ocazia asta,am scormonit un pic prin pozici si le-am gasit si pe cele cu nesimtita de cumnata-mea in rochie de mireasa:
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/
Ana,Sabina,Sim,se pare ca toate grijile mele s-au spulberat!Offfffff,ce fericita sunt,azi Mihnutzul meu iubit a facut numai de 3 x,exact mustarelul ,,a la carte''.La Stanciu n-am ajuns ca si-a schimbat cab privat,nu mai e pe str.Malcoci,e undeva vis-a-vis de spitalul 9 si nu am coordonatele.Pina la urma s-a reglat de la sine,doar dandu-i san,sper!
Am vazut pozici frumoase de Ana Martina si mamica frumoasa,de Bebeka,Andruzza,Yaia,Florentinalo!Sa va traiasca minunile!
Luy,mamicile de Ploiesti la superinaltime!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea
Superbe pozele cu tine si important ca tu ai fost frumoasa si nimeni nu conteaza in aceasta zi pentru tine
Iar daca imi dai voie sa iti spun, ca este de-a dreptul o mare vaca nesimtita. Eu pernonal as fi dat-o afara fara nici o jena.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
a_alinta spune:
si pentru ca acum am putin timp hai sa va povestesc despre mine...
sunt o mamica tanara , de numai 38 ani, a doi copii frumosi cum sunt toti copiii... andrei victor care in 1 mai anul acesta a facut 12 ani si alexandra elena de 3 luni si 5 zile!
suntem in chicago de 2 ani si jumatate si daca cineva mi-ar fi spus cand am venit aici ca voi mai avea o fetita as fi spus ca poate altcineva , nu eu... uite ca insa eu am fost aceea si ma bucur nespus!
chiar daca nu sunt la primul copil, dupa 12 ani pot spune ca totul e nou! asa ca multe am invatat sau mi-am reamintit de la voi si de aceea mi se pare tare frumos ce faceti voi aici... un mare grup de prietene virtuale... sper ca in curand sa ma numar si eu printre ele!