Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ma duc sa ma culc,ca Mihnutzu' are deja un avans considerabil fatza de mine,si cind sa dorm si eu mai bine,se trezeste el...
Sa-mi tinetzi pumnii:maine ma duc la dr.Stanciu,adika sper sa aiba consultatii;nu sunt deloc impacata cu situatia cacacioasa a lui fi miu.
In 11 zile a luat 300 g in conditiile in care face si de 7-8 ori/zi,semne de deshidratare n-are,uda pampersi la greu,dar kk nu arata deloc bine,in sensul ca a capatat o tenta verzuie,cu mult mucus,probabil mucoasa intestinala e praf si pulbere,mi-e frica sa-i dau de capul meu biotics baby sau ecoflorina!Asta e,eu l-am alaptat in continuare....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo, ce dulce esti tu:)
Emanu e fimiu de dooj de ani, da.
cred ca gheo si yannis semana un pic la nas , iar cu Mihnea parca la forma fetei si cheliuta, da.

cat despre cadou...io l-a,rpimit in Ajun, LOL, domrewau aia micii si adlescentu nu era acasa
dar daca ai asa cuvinte de lauda despre lubri...hm, sa incerc si io

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

aaa, stauinu te culca.
mucusu ala e,...din nas!! sunt mucisori si gheo are la greu in unele zile, mi-a zis Culcer ca e ok!!! si nietlsu verzui poa sa fie de la smecta, al meu afacut asa de la calciu spre exemplu.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Sa inteleg ca nu-i de nashpa treaba?
Ma cam luase cu frisoane pe sira spinarii cand am vazut si verde si cu mucus,ioi!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Oricum ma duc,ma dispera ca se trezeste noaptea sa se kce,altfel ar dormi beton;si daca tot s-a trezit,de ce n-ar mai si manca putintel,nu?

Mihnea

Mergi la inceput

hihi, asa face si al meu.Cand se scoala fara kk e trai pe vatrai, il bag langa mine , il mufez si adorm inaintea lui
e bine sa te duci la dr, ca sa te linistesti ca totul e in ordine, insa nu cred ca-l va face sa nu se mai scoale noaptea, si nici ca-i va schimba programu de kkaceala

Mergi la inceput

Gabitza,tu cum ai patzit cu Sara?
M-a lasat neuronul beteag si nu-mi mai aduc aminte cum ati scapat de kk mult!
Aaaaaaa,o am pe vecina de vis-a-vis de lucreaza la Budimex,nu stiu ce-o fi pe-acolo,magazionera,infirmiera,btw,si se intilneste azi cu sotul meu la lift,intreaba de mine,de bb,pe sot il maninca in cur sa-i spuna de asta micu' ca-i kkcios:si nu ma trezesc cu ea la mine cu Milupa HN 25(fara lactoza),cu niste cereale de orez de la Bebelac,de se dau peste 4 luni;nu stiam cum s-o conving ca nu-i dau nimic inafara de san,ea o tinea ca ala-i lapte pt. diaree,orezul sa-l fac terci.....hahaha-femeia le avea prin casa,isi facuse stocuri de la bietii bebelushi interneti in spital.
Ea a fost bine intentionata si eu prea refractara...

Mihnea

Mergi la inceput

Acum kiar ca ma culc!
Annisiooooo,ramasei prin Dragonul Rosu,maiculitza?N-ai vazut ca intra pina si Iuli ciprioata si tu nimic-nimic....Sau esti iar cu animalutele la protzap?Pofta mare ,in cazul asta!

Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Craciun fericit si muuuulte ganduri de bine tuturor fetelor si familiilor acestora! Sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si frumosi, iar fiecare zi alaturi de ei sa fie o binecuvantare!
Noi am petrecut in familie, a fost o zi linistita cu cadourile de rigoare, a fost placut. Azi mergem cu bebe la Budimex se pare ca are un inceput de fimoza, iar medicul de familie mi-a mai bagat un ghimbe la inima: dupa spusele ei se pare ca la bebe nu s-au unit muschii abdominali. Ea spune ca nu-i nimic grav, dar avand experienta trista de la Alexandra, nu ma linistesc pana nu vad ca se rezolva. Dar sper ca Mosul sa aibe numai vesti bune si pentru noi!

Cred ca iar o iau razna, am asa o stare de c... si ma gandesc de ce oare trebui sa sufere atat copii mei?

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

m-am invrednicit si-am pus poze.
Gheorghe a fost blitzuit cat pt toata viata, ptiuu:)))

sunt f multe, dar mi-a fost mai simplu asa.
n-am facut eu toate fotografiile, evident.
http://picasaweb.google.co.uk/Sabina.Ulubeanu/Ajun2007

dar cu Daita ce mai ai? Am vazut inainte poze cu Claire si mi s-a parut cunoscuta, iar apoi apare si mama ei :).
Bai da mica este lumea....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput