Sunt lauza si am febra :((((

Sunt lauza si am febra :(((( | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Am mare nevoie de ajutor... Am nascut pe 6 dec 2007 o fetita pe care o alaptez. Problema mare este ca am febra, stare generala f proasta (dureri musculare si articulare), frisoane. Am sunat medicul fetitei si mi-a spus ca nu am voie decat remedii homeopate. Dar ce? Si mai ales...nu-i fac rau ei daca ii dau sa pape iar eu am febra???

Va rog mult sa ma ajutati cu raspunsuri din experienta voastra!

Multumesc

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

buna imi pare rau pentru starea ta cred ca ar trebui sa consulti alt medic sa ti detecteze sursa infectiei pt ca sunt multe cauze care o pot produce mai ales in starea ta :sanii, infectia lohiilor,sau o raceala ;vb cu medicul tau ginecolog si elimina suspiciunile stiu ca se pot lua antibiotice si cand alaptezi eu am luat oxacilina preventiv in spital dupa nastere la indicatia doctorului si alaptam copilul ... ma rog ma storceam si ii dadeam laptele meu nu ezita sa mergi la camera de garda daca se complica situatia ai grija de tine;;;
iti doresc Sarbatori fericite !!!alaturi de ce i dragi sa ti creasca puii mari s frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Obligatoriu trebuie sa te duci la medic sa vada de ce ai febra. pe de alta parte mie mi-a spus neonatologul de la Maernitatea Giulesti sa alaptez chiar daca am febra, iar daca sunt racita sa port masca. Multa sanatate!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Alina, imi pare rau ca treci prin asa ceva... Neaparat sa mergi la dr!
Eu am patit asta dupa nasterea lui Sebi... "uitasera" sa-mi scoata o ata... si datorita infectiei capatate, dupa o saptamana de cand iesisem din maternitate, m-am intors pt inca o sapt. in spital, pe antibiotice i.v., cu tot cu copil, ca-l alaptam (mi-au dat voie drii).
Atentie: NU ai voie sa mai alaptezi daca ai febra peste 38'C! Mie mi s-a spus ca "se strica laptele"...
Mergi la dr-ul cu care ai nascut sau la Urgenta, nu mai sta pe ganduri!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Daca esti cumva racita poti sa iei cu incredere Oscilococcinum. E homeopat si chiar e foarte eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, ai febra sau frisoane? Eu am avut episoade de tremurat, cu crestere brusca a temperaturii...ginecologul a zis ca mi se desfunda canalele galactofore. S-a produs cam la 10 zile de la nastere...

34+
AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iubitele, am revenit de la doctor. Se pare ca aveam sange acumulat in uter si de la asta si febra. Mi-a dat tratment cu antibiotice, polidin, ergomet (care trebuie luat mai mult timp dupa nastere, atentie viitoare mamici). Am avut noroc ca am mers la medic pt ca situatia se putea complica urat de tot.

Multumesc mult pt sfaturi si pt sustinere.

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Doamne Alina....Si cum au eliberat sangele din uter ?
Multa sanatate.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 9 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

In timpul ecografiei cu sonda vaginala a inceput sa curga respectivul... Alta procedura nu mi-a fost facuta in schimb urmez un tratament cu antibiotice (orale si vaginale), plus polidin si ergomet.
Sambata merg la control si sper din suflet sa fie totul ok si sa nu fie nevoie sa mi se faca cine stie ce ca sa elibereze sangele.
Dar banuiesc ca acum este ok din moment ce de atunci nu am mai facut deloc febra si nu m-am mai simtit rau.

Pupici!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput