* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *
Raspunsuri - Pagina 21
Ereena spune:
Ceska, felicitari mamico !!! Sa fiti cuminti si sanatosi .
Darene , pupici si bine ai venit acasa !!!
Fetelor care trebuie sa nasteti astazi , va tin pumnii .......sper ca nu a-ti si nascut , ca nu am citit pana la sf capitolului:-)
Irina 35+ Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
grati.ela si mie mi- cazut burta ,e jos de tot si tare ma sperie plus ca ma si niste dureri de burta si mijloc.Cei drept m-am cam agitat cu cumparaturi , am mers mult pe jos chiar am si gatit ........sper totusi sa nu fie narabdator sa vina, macar sa astepte 3e ian sa nu fim considerati prematuri.
Cele care au deja bebei ,cam cat trece de cand coboara burtica si pana nasti ?Sau nu are importanta?
Irina 35+ Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
gugushtiuc spune:
BUna zuzici!!!
Sper sa vdeti careva mesajul asta inainte de a trece la un nou capitol.
"la 10.40 s-a nascut Mathias de 3250 g, 50 cm, apgar 10".
VEN e mamica!!!
GUGU 38+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR DOAR FRUNZELE DE LA MORCOV!!!
gugushtiuc spune:
In ceea ce ne priveste pe noi, suntem bine, insa inca foarte obositi.
Apropos va rog sa corectati ceva , care se pricepe.
Pe Gugu mic il cheama LUCA si s-a nascut de 3870 de gr, un adevarat voinic. Mananca de ma usuca fomila si are niste plamani de tigrishor. a primit nota 9, avea tripla circulara de cordon cu care s-a pricopsit in ultimile doua saptamani, deci cezariana a fost o alegere fericita.
Pup la toata lumea si bafta in continuare la nasteri. Sarbatori fericite!!!
GUGU 38+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Laura Ioana spune:
Acum am primit si eu mesajul de la mamica Ven
"La 10:40 s-a nascut Mathias, de 3250g si 50cm, apgar 10! Pupam zuzele! Eu sunt bine, astept ziua de maine sa plec in salon. Ah, cu circulara de cordon, btw. Pupam!"
Felicitari, mamica si tatic fericiti, sa va bucurati de Mathias, sa creasca mare si voinic si sanatos si mancacios!
Gugule felicitari pt bebe Luca (deci nu-i Alex). Ce ma bucur sa vad asa vesti bune! Ma bucur ca esti implinita
39+ AMR 8 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Nour spune:
Va multumesc de primire! Nu am apucat sa intru in ultimele zile... dar vad ca ati fost harnicutze ca tot citesc de ceva timp aici... si asa imi place.
Felicitari pt bebelushi aparuti si sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si mancaciosi.
Am fost si noi ieri la doctorita la control... la 35 de saptamani avem 2500gr si a fost asa frumos... ne-a scos limba, ne-a facut cu ochiul... si cel mai tare e ca statea cu o mana la frunte si cu una intinsa pe langa cap de parca statea intinsa la plaja, vorba sotului... mai lipsea picior peste picior si era aranjata De abia o asteptam pe bebelina...
Am si eu o intrebare... cum fac sa scriu la semnatura cate saptamani am? Si cum pot aparea si eu in lista de la inceputul fiecarui capitol?