Cine ar vrea sa traiasa vesnic?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

marius, recunosc ca m-a atras intrebarea ta, dar nu m-am asteptat sa gasesc un mesaj atat de trist, aproape deprimant si m-ai facut curioasa sa stiu care e problema ta?(nu am aflat din text, dar tot sunt curioasa).
in :"cel mai iubit dintre pamanteni",un personaj spunea : nu de moarte ma cutremur, ci de vesnicia ei. de fapt cred ca vesnicia ne inspaimanta mai mult decat viata sau moartea: nu stiu daca as dori sa traiesc vesnic,uneori mi se pare greu de indurat si o zi, daramite o vesnicie- ce poti face o vesnicie? tot nu inteleg rostul intrebarii tale, dar am citit printre randuri(sau poate direct) ca esti intr-un moment de mare tristete-cumpana-dilema -tragedie?
nu stiu ce ti-au raspuns ceilalti-acum nu am inima sa citesc, dar reunesc ca intrebarea ta m-a rascolit! uf, ...

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Ai dreptate ai banuit bine. Dar este ultimul meu raspuns. A fost o explozie din partea mea recunosc. Promit sa ma abtin.

Va doresc Sarbatori Fericite tuturor!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nu cred ca as vrea sa traiesc vesnic, nu cred ca as putea trai vesnic fara sa ii am alaturi pe cei dragi.Ar fi un chin fiecare pas, fiecare gest, fiecare zi. As prefera sa imi traiesc viata petrecand insa mai mult timp alaturi de cei dragi, spunandu-le in fiecare zi cat de mult ii iubesc.
Din pacate de multe ori trece viata pe langa noi si noi nici nu apucam sa traim.Viata este o continua goana...dar dupa ce? Singurul lucru pretios pe care il avem e timpul petrecut cu cei dragi, restul aproape ca nu conteaza.

Marius, . Timpul este singurul care poate cicatriza ranile acestea dureroase. Putere multa iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Marius, nu ai de ce sa-ti ceri scuze si nu trebuie sa-ti para rau ca ai scris un asemenea mesaj. Uneori sintem tristi, alteori nu intelegem unele lucruri...e sfirsitul anului si e normal sa-ti pui intrebari, sa fii melancolic...Eu iti doresc tot binele din lume, tie si familiei tale.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

vesnicia mi ar fi obositoare Apoi ar fi si dureroasa, tu,nemuritor iar cei dragi tie, copii, soti, parinti muritori... sa i vezi cum se perinda prin viata. Mi am pierdut mama, un dat al firii, cum as putea suporta sa i pierd pe toti cei ce inseamna pt mine viata, iar eu sa fiu vesnica... Nu, categorit, nu as vrea sa traiesc vesnic...

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Marius,multa sanatate tie si familiei!Un Craciun fericit,plin de ganduri bune,lumina si speranta!

Nu cred ca mi-ar place sa traiesc vesnic fara cei apropiati,cred ca m-as simti foarte singura...

Daca cineva ma va purta in inima lui,atunci stiu ca voi trai vesnic!Cine?Copilul meu...Copiii fiecaruia dintre noi.Traim prin ei si acum si pe urma.Cand noi nu vom mai fi!

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu, nu vreau sa traiesc vesnic, nici macar nu-mi doresc sa traiesc prea mult, sa ating o varsta matusalemica. Voi ramane doar in amintirea copilului meu si probabil a nepotilor daca voi apuca sa-i cunosc.

Traiesc clipa si asa mi-e cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mi-e greu sa-ti raspund, Marius. Feelingul meu de moment ti-ar raspunde da, vreau. Rationalul, probabil ca nu.
Citind postarea ta am vibrat. Am vibrat la tristetea ta. Iti doresc din tot sufletul ca apasarea sa-ti fie doar una momentana, daca nu, multa putere sa accepti... Ii invidiez la modul cel mai sincer pe cei care cred in viata vesnica. Eu una, facand parte dintre agnostici, ma lupt cateodata cu frica de a nu mai fi si de a-mi lasa copilul singur pe lume. Si atunci mi-as dori sa traiesc vesnic. Da ar mai fi ceva. As dori sa traiesc vesnic si din pur egoism, pt ca imi place viata foarte mult si pentru ca am impresia ca imi zboara timpul printre degete, si inca nu am atins echilibrul care-mi va permite sa ma desprind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu, nu as vrea sa traiesc vesnic, dar as vrea ca viata sa dureze macar 200-250 de ani! Mi se pare extrem de putin o medie a vietii de 60-70 ani.
Pana te dezmeticesti ce ai de facut in viata, a trecut! Nu mi se pare corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Tristete de Craciun... hmmm... anul asta a fost foarte greu... am simtit ce inseamna sa ti se taie respiratia cand copilul este bolnav... este cumplit... si asta de mai multe ori... am imbatranit cu cativa ani... in doar unul singur! Cum oare sa va gandesc la vesnicie??? Da, la cea de dupa moarte poate...nimic de contestat! Dar aici pe Pamant?? Nuuu, nici nu mi-as dori... Imi doresc din tot sufletul meu ca atat cat traiesc (desigur ca si dupa!) sa imi fie copilul sanatos, sa nu mai simt niciodata durere in suflet la o cat de mica raceala (de exemplu) si daca Dumnezeu ne ajuta sa fim si noi sanatosi, eu si sotul meu, mama si tatal meu si parintii lui...
In ce priveste bradutul de Craciun... anul acesta mi-a plans sufletul de cat de frumosi si multi brazi au fost taiati... nu am vrut sa cumpar nici o creanga proaspata de brad... doar cel artificial! E de ajuns, e impodobit frumos si e plin de daruri sub el!
Oare putem schimba ceva ca in anii ce urmeaza sa nu mai vedem atatia brazi taiati!????
Sarbatori fericite va doresc si anul ce vine sa fie plin de sanatate si liniste sufleteasca si zambet... mult zambet si implinire!!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by Delidana

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Splendide fotografii, Delidana!

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
http://picasaweb.google.com/La.fleur.aux.dents/Fotografii

Mergi la inceput