Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 51
kid spune:
Banuiesc ca dupa ora 24 vom afla sunetul... oricum, mai e putin
Abia astept sa vad ce e.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Banuiesc ca dupa ora 24 vom afla sunetul... oricum, mai e putin Abia astept sa vad ce e. Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia |
Dar de ce dupa ora 24?
Si eu abia astept sa vad ce-a fost sunetul asta,dar cum "banii sunt alocatzi din bugetul familiei"nu ma mira nici lipsa indiciilor suficiente(asta ce intzeleg de la voi ca eu n-am citit prea mult)si nici faptul ca acest concurs nu si-a avut cistigator!
Sper ca nervii tuturor se vor linisti cit de curind!
Dana
kid spune:
citat din mesajul lui andacos Dar de ce dupa ora 24? Dana |
Pai dupa ce trece potul de 1400 de euro.
Hihi, tocmai m-a vizitat trifoiul, ce bine era daca stiam raspunsul corect
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
andacos spune:
Multzumesc!
Eu intzelesesem (dar am mai spus ca nu am citi cu foarte mare atentzie)ca atunci cind se ajunge la 1400 se termina concursul!
Dana
kid spune:
citat din mesajul lui megbeng ok...a trecut de ora 24 ora romaniei meg,dematei(9.02.2007) |
Dar potul este inca 1400...
karligutza spune:
si eu care banuiam alte 2 raspunsuri, si trifoiasul nu a venit, concursul oficial s-a incheiat... mirela probabil face .... si eu asteptam sa vad care a fost varianta corecta:
1.un pachet de carti de joc rasfirate cu zgomot in ambele maini.
2.o rola de scotch trasa de pe suportul specific....
ma rog, pe mine nu m-a vizitat trifoiasul desi am stat cu orele si zilele pe forum spre disperarea sotului ...... oricum nu concursul a fost tinta, ca eu deja sunt infestata cu microbul ...... si clinica de "dezintoxicare" nu s-a creat inca! poate o bataie buna de la sot doamne fer'!
karligutza
sunt mamica Adelutei
admin spune:
Ne pare rau ca am intarziat cu o ora publicarea filmului cu o ora dar m-am uitat si eu la meciul cu Steaua.
Va asteptam in curand la editia cu numarul 6.