Dragele mele,
Cine imi poate da si mie niste informatii legat de International School of Bucharest (cea care are sediu in M.Bravu, vav de Mc'D)??!!
Vad ca nu exista nici un comentariu legat de aceasta institutie.
Incepand de anul viitor fratele meu si familia se vor reloca in Ro, iar pitica lor de 4 ani nu vorbeste limba romana - ei doresc ceva "rezonabil" ca pret, predare in limba engleza (care sa aiba si continuitate - scoala), cat mai aproape de centrul Buc.
Cine are copilul acolo, va rog mult de tot, dati-mi si mie un PM...
Va pupacesc si va multumesc,
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU MINUNAT!!
Mama_lui_Alex
Chiar nimeni..?!..vacanta de sarbatori sa fie de vina?!
PLS! PLS! PLS!
UN AN NOU PLIN DE VISE IMPLINITE!
Mama_lui_Alex
Stiu pe cineva care a fost acolo la gradi si a fost multumita,dar la scoala nu a mai fost.Asa ca si-a mutat fetita la o scoala de stat.
Dar,cred ca a fost la cea cu clasa in romana.
eu am o scoala ISB linga serviciul meu pe agricultori. si este un sediu foarte mare si frumos.
Am fost si eu interesata de aceasta scoala acum 2 ani.
Am cerut informatii pe mail de la scoala si am primit un raspuns.
Daca esti interesata sa vezi raspunsul, spune-mi, pentru ca am pastrat mail-ul.
Si pe mine ma intereseaza o gradinita si cand am avut treaba pe acolo pe la ROMAR am intrat in vorba cu o mamica ce pleca cu baietelul de la gradinita. Am intrebat-o ce parere are despre gradinita si cat e tariful. Era multumita de gradinita iar tariful mi s-a parut super rezonabil pentru o gradinita particulara si anume 150 euro.
Acuma... ma gandesc ca poate era cam devreme de luat copilul de la un program lung, era cam ora 16, sau mai devreme putin.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
zizica, si eu sunt interesata de aceasta scoala. Poti sa-mi trimiti si mie mesajul, te rog!
Si eu m-am interesat de ISB; mi-au scris pe mail (acum un an) ca programul e 09.00 - 16.00, si primesc copii doar de la 3 ani.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Zizica, te rog sa-mi trimiti si mie reply-ul ISB. Merci.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)