Aradence minunate! (87)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Ildi, si eu de vreo luna am descoperit pomelo, adica stiam de el, dar nu stiam cum e, intrebasem pe o vecina care vindea in piata(chiar a vrut Calin sa cumpere o data de la ea) si a zis ca nu-i asa bun si nu merita.
La multi ani lui David! (nu stiam!)
Pupici si tie!
Ada, ce fain ca te relaxezi! Te invidiez!
Maine ii transmit lui Dragos mesajul Iuliei. Ii trimitem si noi un pupic si o inimioara.
A...i-am pus energizant Mosului ca n-am avut cafea facuta, Dragos vroia sa-i punem o ceasca de cafea si n-am mai facut la ora 1 noaptea, i-am zis ca punem red bull.
Noi mergem la Cicir de Revelion.
Merg la culcare ca maine am o zi fffff aglomerata.
Sarbatori fericite!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Fetelor dragi am intrat si eu sa va spun An Nou Fericit!
Si fie ca anul care bate la usile noastre sa ne aduca tuturor multa sanatate(la copilasi si adulti deopotriva), impliniri pe toate planurile , multa dragoste si intelegere (mai ales in familie) si doar surprize placute!
LA MULTI ANI 2008!!!
Ildi lui David pentru ieri!
u all!
Eu
maria_rubi spune:
Salutare!
Adi va multumeste pt urari!
Am luat si noi o data pomelo dar mi s-a parut cam sec, nu e asa zemos ca grepfruitul cum ma asteptam eu...
Alinush, multumesc pt e-card!
Noi Revelionul il facem la o prietena de-ale noastre care are si ea o bebelina de un an si o luna, noroc cu ea ca ne-a invitat in ultimul moment, ca altfel il faceam singuri acasa sau la socrii.
Si cum nu cred ca mai apuc sa intru astazi, va urez sa aveti un an nou plin de fericire, bucurii si impliniri si sa ne revedem cu bine in anul care vine! Aaaaa, si sa punem si de-o intalnire cat de curand! Gravidutele, sa nu va obositi prea tare!
Va pupacim si noi mult mult mult! LA MULTI ANI!
de Mara
POZE
Claudelu spune:
Dragele mele va doresc ca 2008 sa fie anul cel mai prosper, cel mai plin cu dragoste, sanatate, fericire!
DianaR spune:
La multi ani si un an nou mai bun plin de impliniri!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
monica70 spune:
INTRU SI EU SA VA ZIC
LA MULTI ANI,UN AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI!
Ma bucur si ca s-au intors fetele!
Multi la toate si distractie placuta de REVELION!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI 2008!!!!!
VA DORESC UN AN NOU , asa cum vi-l imaginati fiecare.
Ildi si David (2 mai 2006 )
X-ray spune:
la multi ani! un an nou plin de bucurii si impliniri,sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Somleac spune:
La multi ani!, Un an nou fericit, plin de bucurii si cu copii sanatosi.
Scriu cu MATIA in brate care plange si ma trage de toate cele.Azi a batut recordul la caraiala . Cred ca mi s-a rupt si un muschi lateral de la burta de cate ori l-am luat in brate.
Pupici multi de la noi.
Inchid ca urla de numa.
Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006