Aradence minunate! (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va urez si eu din tot sufletul Craciun fericit alaturi de cei dragi.
Am vazut pozele anuntate.
Mara e o scumpa. I-a fost frica de mos Craciun?
Miha, arati tare bine, radiezi nu alta. Nu se vede ca ai probleme , nu dormi si alergi toata ziua.
Am vrut sa vin la concert, am reusit sa ma impun , dar nu am fost in stare ca am fost rupta de obosita vineri seara. Nu cred ca eram o companie prea placuta co ochii in gura de somn.
Va las ca trage Ioana de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc de urari si de caldura cu care le-ati primit pe ale mele. Mi-e sincer greu sa scriu aici ptr ca nu sunt f. mandra de cum am disparut din peisaj. Dar ptr ca e Craciunul si e vremea de noi inceputuri si ptr ca Gabi m-a rugat asa frumos sa mai scriu de noi si sa pun poze si ptr ca m-ati primit cu caldura, incerc sa scriu cate ceva.

Intr-adevar a avut si Vlad serbarea, la inceput a fost tare dezghetat, i-a spus poezia mosului, a cantat, dansat apoi l-a apucat dorul de mama si nu mai vroia sa stau decat pe langa el... Timeea a studiat si ea pe acolo cum vine treaba pe la gradi, o sa vedeti in poze ca nu era in cea mai buna forma racita si cu ochisorii rosii si umflati... Eu ca o mare specialista in ale stiintei si tehnicii am uitat sa apas pe rec taman la momentul cand Vlad spunea poezia dar ca norocul au filmat nasii lui Timeea (Albert al Anei e in grupa cu Vlad la gradi, il puteti vedea si in poze).
Timeea creste, e tot mai dulce si mai incapatanata, inca mai suge la greu.
Ptr ca am fost harnica ultimele saptamani am terminat treaba am avut timp azi sa pun ceva poze. Ne pregatim de petrecerea de diseara cu Mosul, dar de data asta nu mai e la mine acasa. Azinoapte am muncit la brad si dimineata cand au vazut copii ca a adus Mosul bradul au fost pe spate. Mai ales Timeea. Atata i-a placut bradul, beculetele, beteala, toata era un zambet si o exclamatie! Vlad a fost bucuros de brad dar trist ca mosul n-a adus inca si cadourile...Numai ca poze cu bradul inca nu pun, astept sa-i imbrac frumos.

Deci poze cu Timeea si poze cu Vlad, inclusiv cateva de la serbare.


Maria, frumoasa Mara ta si nazdravana, pupici pe cucuiut! La multi ani ptr maine!

Alina33 la multi ani! Ce mai faceti voi?

Alina frumos gestul tau de a citi catalogul ! Distractie placuta la Bihor!

Gabi, l-am vazut pe Tudor la serbare, f reusite costumele! Iar voi sunteti o familie f reusita!

Miha, fain braduletul, f f faina ideea! Iti sta bine cu burtica, poza de familie e f reusita!

Ioana, sa te felicit sau astept pana vine anuntul oficial? Meritati, e f reusita poza, chiar zic eu ar fi de primul loc... Frumoase pozele cu fratiorii!

Carmen, de prisos sa-ti mai spun ce faine sunt pozele... Aripoacele, no comment, cei care le-au facut au fost intelepti de-au dat pe langa(persoanele de fata se exclud, of course)

Flavia, sunteti bine?

Cristina, astept pozele de la serbare. Ce nazdravanii mai fac gemenele?

Cristina70 la multi ani lui David!

Moni, eu chiar astept sa povestesti si aici de zana ta. Am citit si dincolo, dar nu m-as supara sa scrii si aici, mai ales cand vorbesti de puzzle-uri ptr copii mici, si lui Timi ii plac de numa si mai vreau idei ca sa-i mai iau si de unde. I-am luat de la Szeged o gramada cu animalute, unele scot si sunete, un ceas la care sa puna cifrele, o floricica din bucati pe care o primeste diseara din sacul Mosului etc. Dar mai vreau idei!!!

Ada, am fost in aceeasi zi minunata (ca vreme) la Szeged. Doar ca noi am venit din Timisoara pe la Cenad ca am lasat copii la ai mei.

Claudelu, imi pare rau de Raulica si de problemele de sanatate, sper din tot sufletul sa faca pare din acel procent respectabil de copii care depasesc problemele respiratorii odata cu trecerea la o noua etapa a vietii.

Azi seara se intalnesc cu mosul la Ana acasa (Anicka). Apoi sub brad ii asteapta cadourile de la noi si nasi, iar maine mergem la Timisoara sa mai primim cadouri si de acolo. Mosul a fost darnic anul asta, abia astept sa le vad mutrisoarele!

Pupici si un Craciun minunat!





Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, ma bucur ca esti bine, foarte frumoase pozele cu voi. E bine ca iti faci timp pentru toate. Nu stiu cum reusesti...

Diana, ce mult au crescut Timi si Vlad, si ce "ochiosi" sunt. Sunt mortali Vlad si Mela stand amandoi sa-si faca treburile!

Alina33 La multi ani!!!





Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, acum ma uitam ce bruneti sunteti tu si Susu, si ce copii blonzi aveti. Inca nu stii daca burtica e baiat sau fata?




Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana super pozele cu ingerasii tai!Eu tot de Timi am ramas....!
poza cu Vladut si Mela pe tronuri...!
si ma bucur ca ai revenit printre noi!

Ada baietel are Miha in burtica....dar cred ca tare s-ar mai bucura daca atunci cand iese se dovedeste a fi fetita....

Gata si eu cu treburile, asa ca imediat ne pregatim sa mergem la frate-meu sa aiba Mosu timp sa impodobeasca bradul!
Am facut la mancare....supa de pui, salata boeuf, tort aperitiv, friptura de porc la cuptor si muschiulet umplut cu carnat(tot la cuptor), cartofi piure(aia inca nu i-am fiert...ii las pe cand mancam), saratele, Raffaelo si niste foi de napolitane(porunca piticilor)....N-am facut nimic complicat....ci simple dar multe...
Maine mergem la tara....venim abia poimaine, asa ca nu stiu cand om manca atatea!

pe toate si sa aveti un Craciun linistit, fericit si imbelsugat....iar Mosul sa fie senil si sa-si uite sacii plini cu cadouri la voi!


******

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"



Multumim anticipat!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Un batranel cu chipul drag va veni la voi in prag. Sa nu-l goniti, e MOS CRACIUN si va aduce-n dar un AN NOU mai bun!
Dragele mele, va doresc din inima sa aveti cele mai imbelsugate si mai frumoase sarbatori, sa va dea Dumnezeu atat voua cat si celor dragi multa sanatate si intelepciune, iar anul care vine sa va bucure sufletele!


Diana, ma bucur mult, mult de tot ca ai revenit! Imi pare rau si-mi cer iertare pentru tot Iti multumesc din suflet pentru cele spuse. Si noi speram ca Raul sa faca parte din acei copilasi care scapa de problemele respiratorii. Iti doresc si tie si copilasilor si lui Vasile multa sanatate

Alina, ai dreptate, va iubesc, dar din pacate timpul meu liber e tot mai scurt si mai scurt.

Dragele mele vazand mesajele frumoase ale Alinie si Dianei sincer m-au dat lacrimile. Intradevar Craciunul e ceva minunat!
Ei ce prietene minunate am Va multumesc ca existati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da mai Ioana, vezi ce totoloaca sunt... ca acum mi-aduc aminte ca era "suparata" Miha dupa ceva control ca e tot baiat.

Clau .





Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Alina 33!

Miha, am vazut pozele voastre, tare fain e Alex bradutul, iar tu parca infloresti pe zi ce trece! Zicea Adi (sotul)ca cel mai mult ii place de Daria cum are grija de fratiorul ei, Matia.

Diana, bine ai revenit printre noi! Am vazut doar pozele cu Timeea ca la cele cu Vlad s-a blocat "sandramaua" (cum zice taica-meu). Ce mult a crescut pitica!!!

Carmen, tare frumoasa e Mel cu tot cu aripile alea! Si tu, esti gravida sau unde ascunzi bebeul ca tare bine arati...?

Ioana, despre ce anunt oficial este vorba?

Flavia, Bogdicelul tot mai nazdravan e pe zi ce trece? Probabil ca te oboseste tare de nu mai ai timp sa scrii sau poate ai si tu una din perioadele acelea prin care am trecut toate, cand nu aveam chef de nimic.... Sarbatori fericite va urez!


Craciun fericit si liniste sufleteasca va spunem tuturor!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Craciun fericit fetelor !am cateva poze de www.flickr.com/photos/12577492@N04/2134429095/" target="_blank">aici cu cadourile de la Mosul.
Revin mai tarziu ! merg sa citesc din urma.


Carmen(13+) si Melania Ioana(14.01.2005)




ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Sarbatoarea Craciunului sa va aduca in suflete multa liniste ,fericire alaturi de familiile voaste si de minunatii copilasi care sunt cu siguranta cel mai real motiv al fericirii si implinirea a tot ce va doriti.




www.flickr.com/photos/47847315@N00/2135194560/" target="_blank">CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi




Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput