Pata mongoloida

Pata mongoloida | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Voi ce date aveti despre pata mongoloida la sugari? (apare pe fundulet in general si e ca o vanataie). Am inteles ca e posibil sa dispara..dar aveti idee de ce apare si ce semnnifica?

Multumesc.

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

pata mongoloida e caracteristica asiaticilor(in Ro mai apare la copii romilor).la baiatelul meu cel mare a fost fff pronuntata,o avea fff extinsa ,chiar si in zona omoplatilor dar cu timpul s-a estompat.deocamdata el are doar 3 ani dar inca mai persista in zona funduletului.in schimb celalalt baietel de 11 luni la nastere a avut-o fff mica iar acum nu se mai vede deloc.
aaa si nu este o regula ca trebuie sa apara doar pe fundulet.am vazut copilasi care aveau si pe mana,si pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

Nu stiam ca apare si in alta parte decat pe spate deasupra funduletului.
Dispare de tot pe parcurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetita mea o avea pe funduletz,acum e doar o pata de culoarea pielii,dar usor decolorata.Are 2 ani fetita acum.
Si eu stiu ca e ceva de origine asiatica.Sotul meu are grupa B3,care stiu eu e majoritara in Asia.El e ardelean, dar mama lui sigur are in ascendenta si ceva maghiari (desi el nu recunoaste ),e din zona Oradea Carei,unde e plin de ei,iar rudele lui stiu maghiara.Deci maghiarii venind din Asia ... e clar! Eu sigur n-am origine asiatica, ca in familia mamei de bihoreni, e plin de piei albe si ochi albastrii,iar taica-meu e oltean pur sange,mai degrba descalecat din Africa (legiunea IV-a Gemina ) Aaa si la noi in familie predomina O1 si A2, bine ca fiica-mea are O1,ca mine
Ce ghiveci am tras,da' macar cu pata asta mongoloida , ai o idee de unde te tragi,ca in rest e o amestecaturaaa

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si Andrei a avut. Apare la persoanele cu tenul mai inchis la culoare si pe masura ce creste copilul, pata dispare

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Si printzesele mele au avut, pe fundic.A disparut spre virsta de un an.Si la a doua fetitza am vazut-o, desi are tenul deschis.
Asa ca va disparea, nu te speria!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si Miruna a avut-o...a inceput sa dispara de la 1 an incolo...acum se mai vede foarte foarte putin. Dispare, fii fara grija

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!
Se pare ca aceasta pata mongoloida apare destul de des la copii si nu pare a fi vreo problema.

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

la Elena, la 4 ani jumate inca se mai vede o umbra vinetie unde a fost pata asta. si la sot in neam sunt multi cu ochi asa, mai de asiatici, probabil ca de acolo ni se trage

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

si noua ne-a trecut:-)

I've gt you under my skin

Mergi la inceput