* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (97) *
Raspunsuri - Pagina 15
nemary spune:
Ven, mie imi place a doua varianta, Mathias Stefan si se potriveste f.bine si cu numele de familie.
Mari
34+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irinouka spune:
ange, e bun panettoni, totul e sa sa stii, cat de cat, la ce sa te astepti. adica niciodata, dar NICIODATA, nu vei gasi in el atata ciocolata sau alta umplutura cat iti arata pe ambalaj. asta sin start. ca aluat, e bun, e parfumat, e pufos. e cam ca blatul de tort gata facut, nu stiu sa iti descriu mai bine.
in clipa asta, eu am doua bucati panettoni (primit-am) si un cozonac genial facut de mamaie. nu stiu ce-o sa ma fac, vai-vai, ce drama traiesc! :-))))))
irina
37
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
ginette,
, imi pare rau c-a iesit asa cu alaptatul. asta e, ai simtit de la inceput ca ceva nu e ok si iata ca temerile vi s-au adeverit. sunt sigura ca fetele au dreptate si ca un copil hranit la san are mai mult(e) de castigat fata de cei hraniti cu lapte praf dar...na, stiu prin ce-ai trecut si te inteleg. asa ca vreau sa te incurajez (vorba lu' aura urziceanu, la MEGASTAR, hihihi) si sa te asigur ca si din copilasii crescuti cu late praf si alte "surogate" de genul asta se fac ditamai oamenii, cu sistem imunitar bun si cu chef de viata, ca sa zic asa. cunosti cel putin unul. ;-)
felicitari pt cele doua saptamani implinite, pup si SARBATORI FERICITE!
irina
37
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Fetelor, am facut niste sarmalute in foi de vita de sta mata-n coada! Sunt asa mandra de mine, mai ales ca e prima data cand fac sarmale!
Cat despre cozonac, sa traiasca Il Panettone!!!.
Va pup
Miki38+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 12 ZILE!!!
bravooooooooooooo!!!
doamne-doamne, de cand n-am mai mancat asa ceva...sincer iti zic, imi plac mult mai mult decat cele facute-n varza...care imi plac mult de tot, asa ca...u do the maths. :-)
felicitari!
irina
37
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
nemary spune:
quote:
Originally posted by iulia82
Salutare fetelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa ne laudam si noi: A VENIT PE LUME IRIS MARIA !!! s-a nascut pe 19 dec,37 sapt,2800 gr,49 cm,apgar 10
Felicitari celor care sunt si ele mamici,sa va traiasca puiutii!!
Eu n-am mai intrat pe la voi deoarece din 21 noiembrie am fost internata in spital(din cauza dilatatiei am stat sub supraveghere si tratament pana am ajuns la 37 sapt),am iesit de-abia ieri.Mi-ati lipsit foarte mult,ma gandeam tot timpu oare ce mai faceti,daca s-a dat startul la nasteri...
N-am citit inca din urma dar o voi face cat de curand.Deocamdata va pup pe toate si am sa mai revin
Iulia mami de fetita IRIS MARIA
IULIA, felicitari mamico
chair ne gandeam la tine ca ai nascut daca nu ai mai dat niciun semn. sa=ti traiasca IRIS sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa si mancacioasa. asteptam si poze cu voi.Mari
34+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mitsu-bishu spune:
Daaaa, si eu, si eu! O sa facem si noi (adica mama :D) sarma' in foi de vita... Cu smantana si tot tacamu'!
Da, mai, Jelimoni, si eu credeam ca vorbesc singura mai devreme
. Ce sa ii faci, mi s-a explicat ca duminica in general e mai putina activitate. Plus ca vine Craciunuuuul!!! Toata lumea ii da bataie cu sarmalutsele, salata boeuf, cozonacei si ce mai e pe acolo!
Nemary, eu zic ca o sa ma asculte, pare cam fraierica-geamantan... Adica, vorbesc prostii, tipul e super de treaba si e foarte incantat ca tin cu tot mortisul sa nasc natural, ca si el e pentru; e drept, s-a cam panicat cand i-am spus ca bb era in prezentatie pelviana si a spus ca nu se risca sa ma lase sa nasc "pe jos"... Dar... sper sa isi dea seama cat de mult inseamna pentru mine sa nu fac epiziotomie... Mai ales acum, dupa ce am citit riscurile alea cu incontinenta anala si prabusirea uterului... Brrr.. Thanks but no, thanks! Prefer sa ma "franjurez" putin, decat sa imi taie muschiul in linie dreapta! Cine stie, poate am noroc si nu ma rup! Oricum, majoritatea celor care nu fac epi' si totusi "o patesc" spun ca li se rupe doar pielea... Which is fine with me!
35+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Mitsu-bishu spune:
Dupa toate cumparaturile si bagajul de spital aproape complet, am mai facut o listuta pentru "dupa", cand nu o sa pot alerga, mai ales daca o sa am epiziotomie/rupturi naturale:
-> ceai de chimen si fenicul de la Humana (anticolici + stimularea lactatiei);
-> pungi pt gheata!!! (epi);
-> ceai de zmeur (asta e pentru "inainte", cica ajuta la usurarea travaliului... sa vedem)si ceai de iedera (pentru decoct antivergeturi si anticelulita
), ceai de pelin (dezinfectant si cicatrizant);
-> Unguent cu galbenele si propolis (de la TIS - tot pt epi; merge si ceai de galbenele);
-> unguent cu propolis (PROPODERM - tot pentru epi);
-> tablete de Cloramina (dizolvate in apa calduta) pentru spalari externe (epi);
-> granule minune DEBRISAN (epi);
-> Oxymed (epi, e bine sa il aveti si in maternitate, are si un efect racoritor...).
Cred ca am exagerat putin... ![]()
35+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Mitsu-bishu spune:
Da' chiar vreau sa fiu o MILF dupa ce iese bebe, nu sa ma cocosez de durere si de oripilare la vederea "broderiei"...
In alta ordine de idei, tre' sa ne vina comanda la salteluta, scutecele de finet si spray dezinfectant de la Chicco, dupa care mai avem de luat caditsa, patuts si caruts, ultimele 3 articole dupa sarbatori... Sper sa nu-mi faca vreo figura asta mic...
35+
Mai e un pic si iesim!
Mitsu-bishu spune:
Frate, ce de chestii sunt de luat! Si in fiecare zi mai apare cate ceva! daca ma intrebai acum un an ce e necesar pentru un copil mic as fi zis: hainute, pampershi, sapun si carutz!
A! Si o suzeta! (o asociam cu statutul de bebe...)
35+
Mai e un pic si iesim!
nemary spune:
Carmen si Danibv, sper ca sunteti mai bine. Multa sanatate si ceiuturi cu lamaie.
LaLa, ne bucuram sa auzim ca e mai bine Bianca. Si foarte bine ca ati botezat-o, DD va avea grija de ea si poate de anul nou o sa fiti impreuna in casuta voastra. Multa sanatate.
Irinouka, ce romantic.
Noi pe 15 ianuarie implinim 5 ani de cand am baut eu suc si el bere
si imi dadea meditatii de acces(urma exam peste 1 sapt) si ma bucur tare mult ca DD ne-a binecuvantat cu un bb care se va naste in jurul datei noastre aniversare.
Mari
34+ bebe 
odiseea