* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (97) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Vaaai, Angelique!!! Mai ai 3 zile?!? Pai cred si eu ca te dor shalele... God! Cum o fi sa stii ca mai ai 3 zile?

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Nashpa... de ce crezi ca nu dorm noptile? Din cauza morcovului!!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hai mai ca nu sunt chiar asa experta , doar ca imi place sa gatesc, in special dulciuri , Ma relaxeaza iar daca am nervi nimic nu-i mai bun decat un aluat de framantat ...dai cu el de masa pana iti trec .
Eu am prins drag de bucatarie incercand retete de pe culinar . Ador site-ul ala , super util , sunt cateva fete care ar putea deschide restaurante faimoase .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Vaaai, Angelique!!! Mai ai 3 zile?!? Pai cred si eu ca te dor shalele... God! Cum o fi sa stii ca mai ai 3 zile?

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Nashpa... de ce crezi ca nu dorm noptile? Din cauza morcovului!!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Lasa morcovul ca o sa fie totul bine . Mai bine dormi ca nu te vei mai intalni cu somnul asta vre-o sase luni de-acum incolo !
Eu vorbesc care ma scol la 5 . Oare ma pregatesc de programul de alaptare
Eu mai am 4 zile !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

angi eu am gustat o singura data pannetone in germania si o fost super super bun pufos si gustos...sper sa fie si astia de aici la fel caci vreau sa-mi cumpar in seara asta ca puturoasa de mine n-are chef de facut cozonaci...

Moni 35+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
...felicitari gatta si iulia..sa va traiasca ingerasii si sa reveniti repede ca sa ne povestiti...
...Lala 20...ne bucuram pentru vestile ...mai bune..pe care le-ai adus si speram sa fie totul bine...pupici..

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Moni, nici eu nu fac cozonac. Si o sa incerc si eu Pannetoni, doar n-o fi foc!

Lala, tu crezi ca eu nu vreau sa dorm? Dar de cum pun capul pe perna sunt treaza trezuta! Noi avem acelasi AMR, doar ca eu nu pun la socoteala ziua in care suntem si nici ziua cand o sa se intample. Deci traiasca ziua de 27 decembrie!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mai, si mie imi place sa gatesc... NUmai ca nu imi iese

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

doamne cate s-au intamplat de cand nu am intrat.

FELICITARI SIMONA (Gatta) SI SA-TI TRAIASC SARA ELIZA!

Noi am renuntat la alaptat - evident s-a lasat cu febra, la mine, sani inrositi si umflati , si ma dor de mor; cine s-a mai lasat de alaptat, stiti ceva de vre-un medicament care sa stopeze lactatia sau macar, sa-mi reduca umflaturile? Ati auzit de BROMCRIPTINA?

Buburuza mananca acum 80gr dar evident, s-a constipat. Se screme mititica si se strange toata; ii proptesc talpitele in palma mea si o mangai pe spate, sa-i mai alin durerea.

Dak nu mai am ocazia sa intru, vreau sa ma asigur ca va urez
UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE TOTI CEI DRAGI , CU MULTE CADOURI SI BUCURII, SI MAI ALES, ALATURI DE BEBELUSI (IN BURTICA SAU IN BRATE)

Roxana si Adela !

Mergi la inceput

Eu ma rog sa stea pana joi dimineata , ca am cam exagerat zilele astea

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Roxana intreaba pediatrul . Medicamentul de care spui tu l-am luat si eu DAR nu se elibereaza fara reteta si are si efecte adverse
Am inteles ca acum sunt unele mai bune .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput