Cafea cu aroma de femei *60*
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Hahahaha Wendy
Vezi mai bine il aruncai din prima pe jos, ca sa nu ajungi sa-l spargi din neatentie si sa te oftici
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Buna seara.
Am intrat in fuga sa va pup si sa va dau o veste... super veste.
Am fost al 3D - bebe are putza , e baietel... e ok, placenta e ok, colul e ok, cam scurt dar inchis.
Iar noi plutim...
Ce face Stefania?
Va pup pe toate.
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Adina noi de la Metro am luat ultima data globuri pictate.
Si mie imi plac... desi pacat ca se sparg f. usor si sint cam scumpe.. Dar inca la noi rezista. Cind o aparea micul terorist... mai vedem...
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Cand aveam 6 ani m-am catarat pe vitrina care a cazut peste sora-mea care citea jos pe covor.Toata kk alea s-au spart in capul ei.Noroc ca nu s-au spart si politele care erau groase rau de tot.Era in ziua de Craciun!De frica mi-am facut 'bocceluta' in care am pus de-a valma manualele celor mari(nu eram la scoala,da' imi placeau desenele),si am plecat in lume.Dupa 100 m mama:'Nebuno,unde crezi ca pleci?Misca-n casa imediat!"24 ore am fost cel mai cuminte copchil din lume,dupa aia mi-am revenit la normal.![]()
![]()
Dar nu prea mai aveam ce sparge in afara de o lustra pe care am aranjat-o dupa vreo saptamana cu o rochie pe care o tot aruncam in aer.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Cand aveam 6 ani m-am catarat pe vitrina care a cazut peste sora-mea care citea jos pe covor.Toata kk alea s-au spart in capul ei.Noroc ca nu s-au spart si politele care erau groase rau de tot.Era in ziua de Craciun!De frica mi-am facut 'bocceluta' in care am pus de-a valma manualele celor mari(nu eram la scoala,da' imi placeau desenele),si am plecat in lume.Dupa 100 m mama:'Nebuno,unde crezi ca pleci?Misca-n casa imediat!"24 ore am fost cel mai cuminte copchil din lume,dupa aia mi-am revenit la normal.Dar nu prea mai aveam ce sparge in afara de o lustra pe care am aranjat-o dupa vreo saptamana cu o rochie pe care o tot aruncam in aer.
W

Bine macar ca s-au introdus acu' sticlele de plastic.
Sper ca ai pahare de unica folosinta, da?
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Adina sa vedem unde au ajuns vrajile voastre .... care produce un baietel rapid. ![]()
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
Nu stiu Inutza, eu pentru fetitza am facut vrajile. Cred ca trebuie sa le mai updatez, ca aveam doar o versiune demo si nu pot face reclamatie la producator. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Ina,sa-ti traiasca flacaul.Deci azi ti-a aratat carna,io asa ii spuneam cand erau ai mei mici.
ina78 spune:
Cred ca or fi ajuns in alta parte... trebuie sa para destinatara intimplatoare acum... Aida.. o fetitza ceva?
Vorbim miine... sint tare obosita. Va pup. Noapte buna.
Drum bun Adina.
eu - Ina
- puiutul meu