LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)
Raspunsuri - Pagina 15
silvi_2005 spune:
Maraki am reusit si eu acum sa va vad pozele, tare mare pare Angelo> Asa are o fata de copil linistit si cumintel, iti vine sa il mananci nu alta.Si Alain a primit o masinuta cu pedale dar e din aceea mica, speciala pentru vartsa lui ca nici eu nu sunt deacord cu ele dar asta e chiar ok ca e joasa si nu are ce sa pateasca in ea.Daca ti se pare ca nu e potrivita acum lasa ca o sa o foloseasca cand e mai mare, bine ca o are .
Eu caut pe net retete de curcan la cuptor, nu imi vine sa cred ca maine se termina anul, tare repede mi se pare ca a trecut.A fost un an plin de schimbari pentru noi.
La capitolul filme bune desi tareeee trist as pune filmul In cautarea fericirii ''Pursuit of happynes'' daca am scis bine cu Will Smith e o poveste frumoasa despre cum poti sa reusesti in viata, si joaca impreuna cu fiul lui, un pustiulica mortal de vreo 10 ani.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
T_Ioana spune:
Maraki, superba felicitarea...chiar ca se potriveste! Merci de pontul cu filmul (acum il aduc)! Noi tocmai am terminat de vizionat "Adam si Eva", cica comedie, cu fiul lui Michael Douglas..........iar de bun ce a fost a decretat sotul ca nu se mai uita la nici un film adus de mine de pe DC++
Cat despre faza cu petardele, hmm, la noi am auzit doar in a doua zi de Craciun 2 petarde...cam atat! Eu sunt extrem de fericita ca nu se aud, sper sa nu fie mare nebunie in noaptea de Revelion! Mi-e o groaza de ele.........
Silvia, abia astept sa ne vedem. Locul ala de joaca inca exista, am fost chiar zilele trecute, ne vedem unde vreti voi! Lasa sa-l rasfete bunicii pe Alain, ca le-o fi si lor dor saracii, cat sunteti in Franta!
Ali, sa stapaneasca Irinuta sanatoasa cadourile si sa-ti fie in continuare de mare ajutor. Ma bucur mult ca ai mai dat un semn
Irino, ce-a zis pediatrul? Va erupe boala (in eventualiatea ca a luat-o) chiar daca a luat Mario antibiotic?! Sanatate multa scumpicului!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
silvi_2005 spune:
Ioana iti dai seama ca il las sa se simta bine numai ca exagereaza si nu vreau sa se sara calul rau de tot.Eu o sa il las la bunici inca vreo 3 saptamani si o sa ma intoc eu dupa el si nu vreau sa nu ne mai putem intelege cu el, ca astia mici sunt tare speculanti
silvi_2005 spune:
Va pun aici daca vreti sa cititi ceva cu anul sobolanului in care intram conform zodiacului chinezesc, am vrut sa copiez textul dar nu m-a lasat>
http://www.pnet-int.com/funny/zodiac_china/sobolan/an.html
Biancas spune:
Iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...... fii intelegator cu tine si cu altii......asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna......fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult .......ajuta-i pe altii...daca nu le`ai facut in 2007 fa`le in 2008...si DACA le`ai facut....fa`le mai bine!!!
La multi Ani !!!!!!!!
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Silvia, eu anul trecut am facut curcan umplut (un monstru de vreo 5 kg, de ne-am luptat 4 zile cu toti finii si vecinii sa-l dovedim). Am gasit ceva retete pe net dar le-am amestecat si am improvizat la greu. Deci, eu am pus asa: carne tocata calita, ciuperci (musai proaspete-champginioni, nu conserva), paine inmuiata in lapte, un pic de orez, ceapa calita, sos de soia (obsesie personala), costita/bacon/kaiser, vin alb, 2 oua crude, sare, piper.......nu mai stiu cantitatile dar clar f multe ciuperci si vin dulce. Am condimentat bine si ..........a fost absolut bestial, am avut un succes nebun!!!
A, si l-am tinut vreo 4 ore la cuptor. In principiu parca se tine 45 minute/kg, dar asta ramane de vazut si la fata locului. Spor!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
Bombonicaaaa spune:
Ciao fetelor , apar si eu obosita si plina de nervi dupa ce m-am luptat cu netul asta si cu forumul care nu a vrut deloc sa mearga din seara de Craciun nu stiu ce s-a intamplat dar minune ... acum merge .
Cu scuzele de rigoare vreau sa urez La multi ani lui Angelo , Mariei de Luizza si Alexandrei
Noi am avut petrecere de Craciun , cu mos si multe cadouri , Jasmine se imprietenise bine cu Ciun si deja il cauta ea in desaga , au dansat impreuna si s-au iubit .
De ziua ei alt chef cu invitati si distractie maxima , s-a simtit asa de bine in centrul atentiei , a dansat si a cantat si ea cu noi multzi ani traiasca , ne-am murdarit cu frisca pe fatza si ne-a distrat pe totzi cu dansul ei din tzatze
Nu prea am inspiratie de scris la ora asta dar ma bucur mult ca i-mi merge forumul si asa mai pot intra sa va citesc macar .
Va doresc un an nou fericit , plin de bucurii si tot binele din lume la voi sa fie !
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
d_melli spune:
Neatza si de la noi de la servici , evident.
Ioana aseara m-am intalnit cu mediul care a zis sa ii mai dau si azi antibiotic, iaar in ceea ce priveste varsatul de vant dc e sa erupa erupe oricum si la el nu avem ce face , trebuie lasat sa se desfasoare in pace , doar dat ketof dimineata si seara.
Silvia lasa ca nu bai dc mai sare si el de orele de culcare , o exceptie acolo merge, poate se pregateste pt adolescenta , cluburi , nebuneala ( in Franta mai slabutz cu astea). In ceea ce priveste curcanul nu pot sa te ajut ca de abia gatesc un pui , insa sper sa te inspiri de undeva sau de la Ioana ca suna tare bine ce spune ea.
Maraki nu am apucat sa vad linkul ca aici nu merge dar o sa ma uit acasa.
Bombon si poze cand pui?Cu un test pozitiv cand te mai lauzi?
Ali ce face bebe ? Misca bine?
Mai intru un pic mai incolo.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Ioana chiar suna f bine ce ai zis tu o sa fac reteta ta de umplutura, merg in oras sa fac ceva cumparaturi.
Am gasit ceva reteta tare interesanta cu curcan invelit in bacon si in tifon imbibat in unt, daca sunt doritoate o postez. Alain mi se pare ca face febra, am uitat termometru in Franta, o sa cumpar unul a nu stau linistita atfel, poate s-a racit putin ca e tare frig. Pupici si spor la treaba tuturor.
d_melli spune:
Silvi pai dai niste panadol sau eferalgan , poate dc o iei din timp scapati de ea. Eu nu vreau reteta , vreau poze din timpul prepararii si dupa ce iese de la cuptor. si vreau sa stiu cum a fost.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!