machiaj ochi albastri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Dar pentru ochii caprui cu tendinta de verziu(atunci cand este lumina mai puternica sau soare am ochii de culoare caprui-verziu), ce nuante de fard se potrivesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

daca ai ochii albastri stiu sigur ca e bine sa te machezi cu nuante de mov si lila...pe probate, incercate.... :)))
garantat scoate ochii in evidenta...ii face mai frumosi (dupa mine ochii albrasti sunt foarte frumosi, cei mia frumosi, dar daca vrei sa-i faci bestiali, fardeaza-te cu mov sau lila)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am auzit pe undeva ca anul asta nu se poarta in nici un caz machiajul in culoarea ochilor. Deci nu gri pe ochi cenushii, nu bleu sau bleu-marin pe ochi albastri, nu verde pe verde. Mov, lila se poarta la tzoale deci merge si la ochi(cred ca ar veni bine pe ochi verzi). Dar mai trebuie tinut cont de nuanta pielii si a parului, de culoarea hainelor. Eu am cumparat o ditamai cutie de farduri ieftine cu multe nuante si le-am incercat in diverse combinatii. Abia apoi m-am aruncat la cutii de firma cu 2-3 culori. Nu recomand incercatul fardurilor(testere) direct la ochi deoarece se pot lua microbi si cunoscuta conjunctivita.
Spre exemplu eu am ochii caprui-verzui dar pielea alba, movul nu-mi sta bine nici cum Nici culorile calde: rosu, roz, galben.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ptr ochii albastri, merg f bine nuantele de maron, verde padure, violet fumuriu.cam astea le folosesc eu, si arata f bine, pune in evidenta farmecul si accentueaza stralucirea ochilor albastri.
As spune un NU hotarat fardului albastru.
Am incercat si culoarea piersicii, in combinatie cu un maro la baza genelor, o combinatie superba .

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Nu numai anul asta, NICIODATA nu se machiaza ochii in aceasi culoare!
Doar ca, de exemplu, unora nu le pica bine deloc nuante de mov la ochi cand e frig afara. Bineinteles depinde de culoarea pielii, daca esti deschisa la ten, risti sa arati de parca ai fi fost batuta.
Eu sincer, sunt satula de atat maro!!! Am toate nuantele posibile de la crem la brun, auriu si nu le mai suport. Acelasi lucru si despre mov. Am mai incercat intr-o vreme cu verde dar eram roscata, acum fiind blonda pica rau de tot. Deci, depinde si de ce culoare avem la par pentru contrastul cu culoarea ochilor.
Apropo, am ochii albastri-cenusiu, o culoare destul de incerta de altfel care place la nebunie, eu o urasc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

poate aveti ceva sfaturi si pentru ochii verzi?

Monikka

Eu am ochii verzi si am constatat ca cel mai bine merg unele nuante de mov.Da nu mov strident ceva placut.Dar nu poti folosi mov zi de zi, in schimb toate nuantele de maro, mai deschis mai inchis...verde dar musai sa fie cularea cam ca ochii...in nici un caz albastru.Gri merge iara bine..mie nu-mi place roz..si nici nu vine bine.Nici argintiu , sau gri deschis...alb.Astea nu.
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by gudinde

Ochii verzi sunt pusi in evidenta de nuante de mov.

Ai perfecta dreptate(de ex:Andreea Raicu)

Aniela

Mergi la inceput