Durerea unei pierderi de sarcina (53)
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
OANA imi pare tare rau ca esti trista. Sincer nici nu stiu ce sa-ti spun, ca si eu m-am simtit asa....eram in pragul disperarii si orice incurajare...nu-mi alina sufletul deloc. Dar vezi....cand ma asteptam mai putin...minunea s-a intamplat din nou. Eu sper din inima sa reusesti sa-ti revii, sa privesti cu incredere spre viitor, ca eu asa am facut.Si sa incerci intr-un fel sa-ti impui ca va fi bine.....nu stiu cat te vor alina aceste cuvinte.....dar atat pot sa-ti spun: sa dea D-zeu sa se intample cat mai curand posibil minunea.
ALINUSCHA La multi ani, sa fii fericita , sa fii iubita si sa te bucure D-zeu cu un test pozitiv.
NINIA
mult asteptat
slimatei spune:
fetelor va multumesc tuturor de sustinere..am ajuns si noi acasa deocamdata suntem rupti de oboseala si eu si tati... inca nu am reusit sa citesc din urma dar sunt sigura ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut... cand o sa ne simtim un pic mai bine o sa va descriu indeamanuntit toata povestea... nu a fost usor... dar important e ca partea cea mai grea a durat asa de putin ca nici nu am realizat ce se intampla... cand ma gandeam ca mi-e mai rau si nu se mai intampla nimic.. a sosit un miracol... si eu nici nu am apucat sa-mi dau seama ce se intampla caci eram deja nascuta...si-mi tineam pe piept puiul... si nici tati nu a avut timp sa asiste la nastere caci a totul s-a petrecut f. repede...de la col inchis cu dureri groaznice...dupa cateva ore mi s-a spus ca incep sa merg pe drujmul cel bun ca mai tarziu de la dilatatie 2 direct la 10...fenomenal...fara nici un fel de ajutor...extern...nici acum nu realizez...important e ca a trecut si noi suntem bine....acum incercam sa ne adaptam noii situatii...deocamdata nu prea stiu ce si cum..dar sper sa ma ajute DD si cu asta si sa pot face fata..sa ma obisnuiesc repede intre timp am reusit sa bag cateva poze....cu fetitz
va pup pe toate multumesc inca odata si va doresc numai bucuri
mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
cristina26 spune:
Oana of, draga mea, am plans si eu pentru tine, apoi pentru fiecare dintre voi care nu a avut parte de un bebe acest an, apoi pentru Paul si pentru fiecare mama de copil cu nevoi speciale, apoi pentru mame care si-au ingropat copil ... nu stiu de ce atat de multa suferita...
Tocmai ma gandeam ca acum 9 ani am pierdut prima sarcina, era decembrie...puteam avea un copil de 9 ani acum... asa a fost sa fie... dar acum am ajuns sa sarbatoresc Sf. Craciun cu un bebe in brate, laudat fie Domnul pentru binecuvantarile Lui.
Liana30 ai primit vederea de la mine, draga mea? Pupici multi de la noi. Sa dea Domnul sa ne dai vesti bune.
Pepsi cum a fost Craciunul in 4? Ce mai face sotul tau? Tu cum mai esti? Pupici tie si la printisori.
slimatei felicitari pentru printesa. Este foarte frumoasa. Sanatate multa la micuta si voua.
danangie deja 14 sapatmani, abea astept sa te stiu cu bebe mic in brate.
miha74 draga de tine, imi pare rau, dar noi suntem toate alaturi de tine nu esti singura, iar o sa vezi ca Dumnezeu va face o minune si pentru tine curand.
alinushca La multi ani! draga mea si sa auzim numai de bine.
Va pup pe toate, fug la fata ca ii suparata
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
IreneCAM spune:
Buna dimineata!
Cristina26
Stefania mare, am vazut pozele, sunteti frumoase amandoua! Stefania mica, sa cresti mare si sa aduci parintilor numai bucurie!
Miha74, , hai da mana, ca noi prindem precis o odisee nou nouta in 2008!
Alinushca, ce vad... La multi ani!! si un jucaus in 2008!
Laura_Ioana, cum esti? Ca ne-ai spus ca te doare spatele si ne-ai lasat in suspans...
Liana, Irda, Pepsi, Ninia, Consi, Mirelus, Roxana, Ale, Cmyry, Cristina_Ana, Andreea16
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Ninia81 spune:
Slimatei bine ati venit acasa!Sa fiti sanatoase si bucuroase!
Danama bucur sa vad ca ne scrii mai des!
L58 tu ce faci? Cum ai petrecut?
Irenesa nu mai fii trista!
Miha74, imi pare rau pentru ziua 1!Nu mai fi trista ca o sa vina anul nou numai cu vesti bune....
Musettetu pe unde umbli?
Fetelor va pup pe toate!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
danangie spune:
Buna dimineata,
STEFANIA La multi ani azi de sf. Stefan!Sa-ti traisca comoara si sa fie mancacioasa.
La multi ani pentur toate fetele care isi sarbatoresc azi onomastica.
CRISTINA26 ai vazut cum trece timpul? Mie mi se pare ca a trecut asa si asa. Nu chiar repejor. Daca as putea sa ma dezlipesc de obiceiul asta de a-mi numara zilele sarcinii....sa vad ce mai scrie azi in jurnalul de sarcina,etc....poate si pentru mine ar trece rapid.
NINA si eu ma bucur ca intru mai des....am avut o perioada cand chiar nu intram pe forum.....
mult asteptat
musettepink spune:
Buna dimineata fete dragi!
Nu prea am avut cand sa intru,nu am apucat nici sa va citesc din urma.Sper ca sunteti bine!
Vreau sa va urez de pe acum La multi ani! un an nou plin de bucurii,sanate si bineinteles bebelusi!!!!!!!!!!!!Eu nu am sa mai intru decat la anul caci plecam in concediu!Va pup pe absolut toate si sper sa ne auzim cu bine anul ce vine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/zGaKp2.png
oana_oana26 spune:
Nimeni nu ma intelege asa ca voi, e ciudat cand toti se uita la mine si nu pricep ce mare "filozofie", ca doar o sa fac altii
Credeam in toate lunile astea care au trecut ca va fi bine, ca voi reusi sa trec dar parca durererea e la fel de mare, iar speranta ca va fi bine si pentru mine e tare departe
Sunt o fire luptatoare, incerc sa trec peste toate dar parca aici m-am impotmolit si nu mai pot inainta, vreau sa fiu ok, sa nu exagerez in nici un fel dar sunt lucruri mai presus de puterea mea, iar durerea asta e cumplita
Am visat atat de mult la Craciunul asta , in care ar fi trebuit sa fiu mamica, dar nu, inca nu, sau poate nu niciodata ............................
http://tt.lilypie.com/ze8yp2.png
alinushca spune:
Slimatei, frumos fetitz, frumos foc! Cred ca seamana cu tati! Abia astept sa ne spui povestea completa!
oana_oana26, stiu ca esti o luptatoare si imi dau seama cum te-ai simtit Craciunul asta. Si eu m-am gandit macar de cateva zeci de ori la ce frumos ar fi sa am si eu un bebe. Mai ales ca la mine nu sa raman insarcinata e problema ci sa trec de primul trimestru... si e o nesiguranta constata ... total lipsita de putere. Chiar nu am ce sa fac decat sa astept pana cand Dumnezeu va spune ca este momentul potrivit si o sa imi dea un bebe. Hai, nu intra in noul an cu astfel de ganduri. incearca din toate puterile sa gandesti numai pozitiv, ca asa ne influentam "destinul".
IreneCAM spune:
Oana, cred ca toate am simtit un fel de presiune din partea celorlalti, "lasa ca faci altul" etc. Mie mi se taie respiratia cand aud asta, mi se pare de-o cruzime si stupizenie de neinchipuit.
E adevarat ca durerea nu se reduce, e mereu acolo si apare mai des sau mai rar, dar cu aceeasi intensitate. Nu te mai gandi la "niciodata", nu se poate sa nu reusim...eu inca ma incapatanez sa cred asta.
In cazul meu, habar n-am cum o sa se intample...pana si mie nu-mi vine sa cred ca voi avea norocul acesta, dar trebuie sa existe o solutie...
Uite o de la mine, sa ai puterea de a face fata durerii si sa ti se indeplineasca visul curand.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb