Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am aparut si eu prin peisaj , ieri am ajuns f tarziu acasa si obositi cu totii asa ca nu am reusit sa mai intru, iar azi am bagat tare bucatareala, curatenie, spalat rufe , calcat, acum am terminat , mi-a mai ramas doar o masina de spalat , dar nu mai am unde sa le intind...
asa ca azi am facut ciorbita, piftie, salata de pui , salata de ciuperci, am pregatit de friptura si am facut si o prajitura, dar am avut ajutor de nadejde in bucatarie, pe Miru in carucior, care s-a jucat cu o punga si cu ceasul de bucatarie si a fost cumintica , pana a preluat-o tati si au facut bradul amandoi , era asa de mirata cand a vazut ditamai copacul in mijlocul casei, insa cand a fost gata decorat nu a mai prezentat interes

maine sunt libera, ma duc sa ma fac mumoasa si mai am sa-i cumpar cadou de mosh lui Miru, sunt obosita rupta da macar nu mai am nik de facut

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

sarbatoritilor de azi sa creasca mari si sa fie sanatosi
felicitari si bubulinilor cuminti care au aparut la gazeta , dar si celorlalti mai putin norocosi

Maria si Madalina si celorlalte fete Craciun fericit si sa va aduca moshul tot ce va doriti si multa sanatate

SiBv am admirat bradul , foarte frumos si noi am vrut unul artificial anul asta da nu am gasit nici unul frumos, poate la anul...
mie-mi plac astia naturali, dar se face o mizerie de la ei , iar anul asta am un brad de 2 m... frumusel dar tare mare

Rox felicitari pentru decorari, asa mult i-mi plac casele impodobite, cand treci pe langa ele chiar se simte iz de sarbatoare
in legatura cu cumparaturile, vezi cum poti sa acaparezi cardul (succes), daca nu, e bine si insotita...

poze

Mergi la inceput

fetili de Craciun si eu sunt prin zona si mai mult decat sigur si de Revelion, nu cred ca o sa mergem pe undeva, ca oricum nu pot sa ma petrec prea mult ca a doua zi ma i-a Miru de noua asa ca o sa va tin companie

Urmy lasa ca o sa fie bine, iar daca a inteles tati ca nu a facut bine, tot e ceva

Sabina i-mi pare rau de casa de la Busteni, dar nu poate juniorul sa faca o curatenie pe acolo pana ajungeti voi, recompensat desigur...

poze

Mergi la inceput

am plecat la somn ca-mi cade capul, va pupic, somn usor
pe maine....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citesc de atatia copilasi bolnaviori ca nici nu mai stiu care e "lista" lor. SANATATE multa-multa lor, si putere mamicilor! Piccaflor, sanatate si tie!
Rox, ce mai face Andrei cu dermatita lui? Bine, sper.

Diwana, si al meu a avut faringita si era rosu bine in gat, tusit cu secretzii, muci, febra. Medicul a spus ca in 90% sunt virale si dupa o analiza de sange a spus ca nu pare a fi bacterial si doar pentru febra mai mare de 38.5 sa-i pun supo cu paracetamol. ATAT. Fara antibiotic. Stiu ca acasa se prescrie f usor antibiotic, dar drl a spus ca la 2 luni nu ar baga, daca nu face o supra-infectie. Si nu a facut. Ser+aspirat nasucul si daca papa e f ok.
Nu i-as da antibiotic "preventiv".(imi place ca pediatrul meu e fost medic de spital, si a vazut multe chestii si complicatzii, nu doar o raceala, un vaccin etc. E cool de tot.)

Apropos vaccin: i-am facut joi vaccinul, un Pentavac si unul pt pneumococi, stag.-dr. si a racnit si instant s-a facut rosu ca si costumul de mos, dar s-a linistit in 30 sec si doar suspina. Bietul! Nu a facut febra, doar maraici.

Adimercedes, ti-am dus dorul! Tot de manutza evoluam noi doua! Bravo Lisa!!! Si BRAVO mami pentru asa energie! Esti mamica eroina - nu-mi pot imagina cum reusesti!

Felicitari Andreea, Luy!

Tomasa, Sabina, am luat-o atat de easy anul asta ca intru cu voi in club. Casa cam free-style; maine cica facem sarmale - cu ajutorul lui tati, ca sa fie ceva si langa brad, pe masa. Ca altfel, ce facem, comandam pizza? Apropos pregatiri de Craciun: azi i-am cantat colinde lui Michael si am constatat ca am uitat text - o fi de la anestezie? Zau ca una nu o mai stiu cap-coada! (Noroc ca nici Michael)

Eu nu stiu daca mai intru maine la cate am in plan, asa ca:
VA IMBRATZISEZ PE TOATE SI VA DORESC CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIE SI PAPANASI SI DULCETZELE!

Va pun pe flickr-ul comun (langa BB Gheo de tolerare) felicitarea pe care am trimis-o noi, cu Mos Michael. (Pun la voi sa nu se uite familionul, ca se strica surpriza)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabriela nu cred sa ia si Sara raceala si sper sa treaca si la tine repede.Prisi, somn usor ca tare harnicuta ai mai fost si tu!Piciulika , Craciun fericit! Un pupic pt Mos Michael! Superba felicitarea.Abia acum a adormit si micuta mea, cred ca va spun si eu noapte buna desi nu mi-e inca somn, trebuie sa dorm ca acum imi da trezirea de noapte.Noapte buna, tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela

Myral ai adormit fata?Ce figura,cu pleoscaitul..a mea daca ii e foame,scoate des limbuta si strange pumnii,ii aduce aproape de obraz.Inca nu stie sa bage manutele in gura,dar ii place de suzi..

Am baut o cafea azi dupa masa si acum nu mai am somn..cred ca sunt singura pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Piciulika Craciun fericit!

Va spun si eu noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Am ajuns si eu de la film si shopping. Super shopping, am intrat la Promod sa probez o fusta si pentru ca sotul meu imi tot aducea lucruri sa probez tot el a decis sa le iau pe toate, si am plecat cu 2 sacose de haine. 2 fuste, 2 geci, 2 maieuri, 2 pulovere din cele scurte si 4 bluze. Si pe deasupra am luat si tinuta de ocazie de la Debenhams, cea negru cu roz, daca ati vazut-o. Si cea mai tare chestie e ca am luat marimea 10. Cat pe ce sa ma aleg si cu cizme, avand in vedere ca tinutele alese de sot sunt predominant pe maro si nu am cum sa le asortez. Asa ca in afara cadoului frumos ambalat pe care l-am ochit la el in portbagaj (si a recunoscut ca e al meu), am primit pana la urma si toalele pe care le voiam de la Mos.

Cam asta de la noi, copiii sunt bine si dorm. Cam ranjita in seara asta dar am motive.

Bee, multa sanatate puilor tai! Aerosoli nu incerci? macar la Ana, poate bebe nu are voie.

Valentina, multa sanatate si voua. Am citit ce ii dai Alexandrei, sa nu te superi dar mi se pare prea mult si Eurespal si Ambroxol, de fapt au acelasi efect si cred ca ii stimuleaza prea mult secretiile. A mea chiar vomita rau de la Ambroxol.

Betty, eu pe zi ce trece vad cum partea alba din gingie ajunge mai sus. Ma astept sa erupa dintii cam intr-o luna asa, desi pare devreme.

Luy, si al meu lucreaza maine.

Gabi, multa sanatate, ai grija de tine si mai ales sa nu ii dai fetei raceala.

Andreea, felicitari pentru aparitia bebelusulu nazdravan. In alta ordine de idei, nici eu nu am avut nici timp si nici inspiratie pentru cadouri, asa ca toate rubedeniile vor primi cutii din cele cu produse de la Metro. Iar sotului i-am desconspirat surpriza, i-am zis ca va primi cateva bluze si ca nu e o aluzie ca nu imi place garderoba lui, pur si simplu astea mi-au placut si nu am avut timp sa umblu mai mult. Dar avand in vedere ca si-a luat asta seara 3 perechi de blugi noi, are la ce sa le poarte.

Tomasa, si eu tineam sa fac bradul in Ajun, e primul an in care il facem mai devreme, m-am gandit sa se bucure Alex mai mult de el. Si cred ca am facut bine, la cat vad ca il pupa si ii vorbeste. Cat despre gatit, eu nu am facut NIMIC. Asa ca nu ai de ce sa te complexezi. Nici nu m-am simtit sa scot pe terasa oalele cu mancare de la mama, tot ea le-a asezat saraca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am intrat sa va urez si eu Craciun fericit si numai bucurie.
Noi maine avem intalnirea cu Mosu :) sper sa iasa cum trebuie, am vorbit cu omu ala doar 30 de sec la telefon , rugati-va sa fie mos profesionist, ca-i dau o caruta de bani

Roxi, ce bine-mi pare pentru tine! le meritai! te invidiez pt marimea 10...eu am urcat inca juma de kil
Dar stiu c-am sa slabesc, numa sa-mi pun mintea. si atunci sa te tii shopping!!!!
:))

Piciulika, superba urarea ta! Gheo e onorat(si un pic intimidat) de asa vecinatate chic!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput