Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
nici eu nu gatesc nimik ca nu stam p-acasa...
bradutul il facem maine, in ajun.
multa sanatate micutilor bolnaviori.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Urmy dar ce sotz cu initiative din astea al meu nu ar face nimic fara sa ma intrebe. In schimb la cea mare vroia soacra mea sa-i dea mancare mestecata nu-mi venea sa cred.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by myral

Urmy dar ce sotz cu initiative din astea al meu nu ar face nimic fara sa ma intrebe. In schimb la cea mare vroia soacra mea sa-i dea mancare mestecata nu-mi venea sa cred.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

pai al meu cu cine crezi ca era? am dat vina pe el, dar nu stiu exact cine e vinovatul.

In rest, nu are initiative.///zice mereu: tu stii,,,

Mergi la inceput

Urmy atunci sper ca soacra ta sa nu semene prea mult cu a meaSi eu fac parte din categoria lenese sa va mai zic ca am stricat aspiratorul, iar coltarul din sufragerie nu se mai strange, parca il aud pe sotz toate se strica la tine Asta e.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Gabriela, Danuta, da am fetele mele si sunt asa fericita daca ar fi si sotul acasa fericirea mea ar fi rotundaca sa o citez pe Sabina.Betty si a mea scuipa ceva de speriat, uda tot in jur trebuie sa o schimb des asa mult saliveaza.Plus ca isi mai baga si degetele pe gat.Asa si nu stiu ce are se mai si trage de par cu cate o manuta, dupa ce ca are un smoculet ii mai raman si firicele in manuta.Cecilia a mea plescaie cand vrea sa suga.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Sarbatori fericite si din partea noastra!Nasterea Domnului sa va gaseasca sanatosi,fericiti si cu sufletul plin de iubire!

Noi tragem chiulul din pacate...Matteo e racit cobza...am fost cu el la spital,i-au facut diverse analize pt ca se parea ca ar aveao o infectie,dar din fericire au iesit negative rezultatele,asa ca ne-au trimis acasa...ii facem aerosol si ne intoarcem la spital daca face febra...
Pe de alta parte nici eu nu ma simt prea bine...probleme de sanatate mai vechi care s-au agravat in timpul sarcinii...
M-am umflat de plins pt ca acum 3 saptamini a trebuit sa incetez cu alaptatul pt a putea incepe investigatiile si tratamentul cit mai repede...dar asta e....ma bucur si de scurta perioada in care am reusit sa-l alaptez...

Va pupam si va imbratisam pe toti si va dorim numai bucurii si multa sanatate!

Mergi la inceput

A si ce ma mai enerveaza scoate limbutza si pipaie cu ea pe bluza mea, a ei, pe cate o jucarie, le gusta putinHai ca o schimb si mai incercam o runda de supt poate totusi adoarme ca e tare maraita.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Picca, sanatate si tie si lui Matteo! Si sarbatori fericite si voua!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, m-ai facut sa rad...asa face si Sara, tot ce prinde baga in gura...
Urmy, ce sa zic, ieri imi povestea soacra-mea ca la baiatul ei cel mic a inceput diversificarea la...2 saptamani.Iti dai seama ca am fost cu ochii pe ea ca pe butelie. Doamneeeeeeeeeeeeeee!!!!
Tomasanici eu nu ma laud, socrella m-a ajutat la curatenie, sarmalele tot ea le-a facut, prajituri si cozonac cumparat!
Andreea[b]ce frumos! Felicitari pt articolul din ziar! Ce foografie reusita!
[b]Danuta,

Pup fetele! Somn usor! Sara e tare maraita! Doamen ajuta sa nu fi luat racela de la mine!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Scuze! Se vede ca sint rupta de oboseala! Am scris tot aiurea!

Danuta, pt tine asta voiam:

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput