Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
tomasa spune:
Culmea este ca in conditii normale chiar gatesc cu placere si destul de bine, dar o fac numai de drag si cand am timp liber. Acum insa traiesc o perioada in care nu sunt in stare de nimic altceva decat de crescut copiii. Si net, fireste
, care tot copiilor le este dedicat.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
aniast72 spune:
Cecilia, am sesizat ca si Vladi are momente cand isi suge buza de jos...nu foarte dese dar oricum, din moment ce am observat asta...
Nu cred ca e ceva rau, cred ca e specific bebelusilor (sper)
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
tomasa spune:
Am citit, Andreea si am vazut si poza, super dulce doarme el acolo, mititelul! Chiar pare cuminte foc. Bravo, felicitari si tie pt. Vladimir si lui Luy pt. frumoasa ei Maria!!! E super dragutza ideea Evenimentului Zilei, chiar nu stiam de ea. Imi pare rau pt. cele care au trimis scrisori si nu au aparut, dar cu siguranta toate avem copii dulci si cuminti si Mosul ii va rasplati pe toti. Si poate la anul vor aparea mai multi pe lista lui.
Eu am un numar din revista Mami unde a aparut Tudor cand era mic si imi este tare draga, imi dau seama ce bucurie face o asemenea aparitie.
Multzu pt. lamuriri.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
afibebe spune:
Tomasa draga si eu intru in categoria celor care nu au prea facut gateli.
Sincer nu am avut timp.
Pe 25 merg la bunica mea la tara, acolo sunt si ai mei si acolo ne asteapta bucatele.
Bradul e gata de o saptamana.
Curatenia e aproape gata.
Sora mea mi-a facut o prajitura, mai si cumpar ca deh daca n-ar exista puturosi ca mine ar da faliment laboratoarele
.
Sincer chiar nu-mi ajunge timpul.
Cristi ma solicita ft mult.
Ziua doarme ft putin si vrea sa fie bagat in seama.
Cum dispar din aria lui urla.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Sincer va felicit pe cele care ati reusit sa va ocupati intens de pregatirea bucatelor de sarbatoare.
Cum reusiti?
Aveti vreun secret?
diwana spune:
Sabina, Yaya, va multumesc de raspuns.
Tomasa, eu sunt cel mai rau soi, n-am incredere aproape deloc in niciun medic. Nu-i tocmai sanatoasa mentalitatea mea probabil
.
Roxana, Bee, speram sa ne facem bine repede. Ma tot framant si mi-e frica sa nu iau decizia gresita. Sanatate multa si puilor vostri 
Betty, iti multumesc si tie ca mi-ai raspuns. Sper sa nu ajungem si noi la complicatii. Felicitari pt. grasunul tau.
Danuta, multumim de urari.
Andreea, Doamne ajuta sa fie si la noi asa, adica sa se vindece repede ca Vladi al tau. Mai stau un picut si poate ii dau si eu antibiotic. Fac orice numai sa-i fie lui bine. Felicitari pt. articol. Foarte dragut!
Rares va pupa si el si va multumeste.
Diwana si pitic Rares
afibebe spune:
Diwana eu nu i-as da inca antibiotic.
insa tu stii cel mai bine care este starea lui bebe.
totusi sunt prea cruzi pt antibiotice.
dar daca trebuie ...
afibebe spune:
eu ma retrag,
vreau sa mai strang de prin casa.
va pup.
noapte buna.

sarbatoritilor de astazi