Anti-Herpes IgM pozitiv
Fetelor, s-a confruntat cineva cu acest rezultat in primul trimestru de sarcina?
Ce indicatii ati primit in acest sens?
Eu am noua saptamini de sarcina si mi s-a spus sa refac de urgenta analiza si sa fac o dozare, dar fara indicatii pe termen lung.
Multumesc din suflet!
Pentru mine raspunsurile voastre sunt ffff importante.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
8+
Raspunsuri
ina C spune:
Mentionez ca IgG e tot pozitiv.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
8+
adelaki spune:
cele 2 analize arata ca ai virusul in general si ca e si activ in acest moment. si mie mi-a iesit pozitiv, insa asta nu te influenteaza in niciun fel la inceputul sarcinii ci doar la nastere, daca nasti natural si herpesul este activ atunci. deci nu ai de ce sa iti faci probleme.
raluk.m spune:
la nastere se recomanda cezariana daca, doar daca herpesul este genital !!! nu te speria degeaba, daca este genital trebuie sa te gandesti la cezariana, fiindca nu poti sti daca va aparea sau nu chiar atunci cand trebuie sa nasti, si reprezinta un risc crescut pentru bebe. altfel,,, mergi inainte cu curaj. sincer, mie mi-a iesit la analize ca si cand nu as avea virusul in organism, cand am repetat analizele, si mi s-a explicat ca intre timp imi crescuse imunitatea si virusul era prezent cu niste valori f mici, care nu se incadrau in limitele laboratorului respectiv. la momentul acela nu prea am inteles despre ce e vorba, apoi m-am documentat, am intrebat cativa doctori si m-au linistit. daca vrei, iti pot povesti mai multe, am vechime in domeniul herpes, dar nu stiu decat despre cel care apare la gura sau nas, concret. despre restul - doar teorie (din fericire).
ina C spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre.
Un An Nou plin de impliniri!
ina C
9+